Speedy Go ! version {Signed yaptımda koydum} 5800/n97 denendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
Speedy Go ! version {Signed yaptımda koydum} 5800/n97 denendi
Uzun zamandır aradım taradım bir türlü signedini bulamadım en sonunda kendim yapıp koydum.Hacksiz telefonlar içindir program gayet basit

Buyrun Link : TELDEN GİRİYORSAN(DİREK İNDİR KUR)

xxdama

xxdama

Üye
bu ne işe yarıyor ?

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Yeri Burası Değil

anılbaran

anılbaran

Üye
hacksiz telefonmu yıll 2012 :hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonu hızlandıran bir program ise eğer ondan şüphe ederim.

muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
olum amaç o değilki zaten rami boşaltıo ilk 5 dkk hzlı programlara gir çk yne aynı surekli tekrarlcan ôzellikle ram blow çok yararlı :)

xinanux

Üye

Sene 2012 hicri 1433 ama hala signed mı diyen var bigün birine fena patlaycam ama hayırlısı

boş ver dostum görmemezliğe gel bak orada 19 puanım var işte böyle oldu 2112 olsa da bunlar aynı :D

mstf_l

mstf_l

Üye
iyi ben daha uyarı almadım :D

muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben kendi durummdaki arkadaşlara yardım için yaptım evet bende hackleyemedim sonradan arastırmaya başladım ve sizinki hackliyse fazla yorum yapmayın teşekür eden arkadaşlar sağolsunlar.

mstf_l

mstf_l

Üye
o zaman yinede :tşk: kusura bakma kardes sana lafım yok lafım programa ve inadına sertifika diyenlere

muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim,bana hack ve cfw yükleme konusunda yardım edersen minnettar kalırım :/

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye

Sene 2012 hicri 1433 ama hala signed mı diyen var bigün birine fena patlaycam ama hayırlısı

Birader işin yokmu senin? Ben sertifikalı program arıyorum, sanane paylaşılan programın sertifikalı yada sertifikasız olmasından.

muttafa11

muttafa11

Üye
    Konu Sahibi
aynen :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Birader işin yokmu senin? Ben sertifikalı program arıyorum, sanane paylaşılan programın sertifikalı yada sertifikasız olmasından.

Asıl sana ne benim hacksiz telefon mu kaldı dememden biz adama hackle istedigini kur diyoruz onca yontem anlatıyoruz takıldıgın yerde yardımcı olalım diyoruz millet geliyor her programın signed ını arıyor kafamızı sisiriyor neymis efendim garanti dısıymısta telefon bozulurmusta(!) en olmayacak seyin bile sertifikalısını istiyor su zamanda 1 dakikada hack yapılabiliyorken

Hem bi kez daha soruyom sana ne benim hacksiz telefon mu kaldı dememden senin isin yok mu sen benden rahatsız oluyorsan ben de senin gibilerden rahatsız oluyorum zoruna gldiyorsa sikayet buyonu var kosede olmadı kullanırsın onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt