arkadasım nokianın çoğu telefonu sağlamdır.603 de sağlam bi telefon düşürmekle bişey olmaz
kameraya çok önem vermiyorsan özellikleri çok iyi ben tavsiye ederim ama sim kart kesmeyle ilgili bisey bilmiyorum...
Cevap için teşekkürler...
----------Eklendi @ 22:24:01 ---------- Yazıldı @ 22:22:43 ----------
Sim kart için telefonculara gidebilirsin.
Cevap için teşekkürler ama sim kart kesildikten sonra az çekme sorunu sinyal düşmesi falan duydum iphone kullanıcılarından böyle bir sorunla karşılaşmam herhalde
----------Eklendi @ 22:29:03 ---------- Yazıldı @ 22:24:01 ----------
bence nokia c6_01 al derim bendede var çok üzel ve fiyatıda iyi seb bi bak bence begenirsin hem yakında işletim sistemide yenilenecek tavsiye ederim
Cevap için teşekkürler bu telefonu inceledim arkadaşım ama 603 kadar iyi bir işlemcisi yokmuş kamera daha iyi ama fotografla ugraşan seven biri degilim kameralı telefonum var 1 yıldır kullanıyorum 10 fotograf zor çekmişimdir bana uygulama kalite iyi servis destegi yazılım güncelleme lazım c6_01 belle olcak tamam ama belleden sonra yeni sürüm çıkarsa stabilligini işlemci yüzünden kaybedebilir ben en az 1,5 yıl güncellemelerde uygulamalarda sıkıntı yaşamak istemiyorum bu yüzden donanım olarak güçlü ve yeni bir telefon istiyorum buda 603
----------Eklendi @ 22:32:20 ---------- Yazıldı @ 22:29:03 ----------
Telefonu avea bayisinden 690 tlye aldım Sim kartımı ben demeden istediler ve küçülttüler aynı zamanda çıkarttıkları parçayı da verdiler sim kartımı istediğim zaman eski haline çevirebiliyorum. Telefon harika bişey zaten. Arka kapağı kauçuk olduğundan istediğin kadar yere at hiçbişey olmaz zaten o kadar sıkı telefonki ben bu kadar sağlam olacağını sanmıyordum valla.
Cevap için teşekkürler bende avealıyım avea gelişmelerden biraz geri diger operatörlere göre bu sokak arasındaki telefoncularada kestirmek istemiyordum hattı bozarsa sonuçta 10 lira bide avea bayisine gitmek var çok iş şimdi gider kestiririm bildigim iyi oldu telefonu taksitle aldıysan iyi almıssın ama peşinse avea gerçekten pahalıymış hayırlı olsun telefonunda
----------Eklendi @ 22:36:41 ---------- Yazıldı @ 22:32:20 ----------
valla düşürmek istersen c7 al ama performansı gerçekten düşük :S(603 e göre)
symbian sevmememin nedeni stabil çalışmaması kasması ve uygulama yönünden zayıf olmasıydı
603 kasma sorunu işlemci ile çözülmüş hatta uçurulmuş
uygulama yönünden hala zayıf ama bir telefona 200000 uygulama yükleyemiyecegime göre ideal bir tercih 603 bu yüzden c7 almayacagım ama gerçekten kaya gibi telefon eline alınca taş sanıyor insan

----------Eklendi @ 22:38:57 ---------- Yazıldı @ 22:36:41 ----------
603 iyidir al . Ama C7 alıcaksan en az 900 lira bayman lazım . Bence 603 daha iyi .
c7 iyi bir telefon ama fiyatı gerçekten pahalı özellikleri aynı fiyattaki telefonlardan çok düşük kasa saglamlıgı para eden bir telefon bu yüzden 603 tercih etcem
Cevap için teşekkürler
----------Eklendi @ 22:40:25 ---------- Yazıldı @ 22:38:57 ----------
nasıl c7 ye 900 lira anlamadım? ben 8 ay önce 850 ye aldım sıfır

arkadaş aaz söylemiş teknosada 1099 tl gerçekten çok pahalı
----------Eklendi @ 22:42:39 ---------- Yazıldı @ 22:40:25 ----------
Emrecim C7 750 ye kadar düştü bu 701 çıktıktan sonra
750 tl ye kadar düştü ama internetten en ucuzunu alma saçma olur defolu mal çıkar ayıplı çıkar bu yüzden biraz pahalı alcan

----------Eklendi @ 22:43:31 ---------- Yazıldı @ 22:42:39 ----------

----------Eklendi @ 22:44:38 ---------- Yazıldı @ 22:43:31 ----------
Aynen teknosa 1100 tl Nfc cıktıktan sonra fiyatta artma oldu farkettim
malesef düşecegine artıyor bide vergiler yükselince çok uçuk fiyatları buluyor