Nihat Doğan'dan Bahçeli hesabı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Nihat Doğan'dan Bahçeli hesabı!

[h=2]Nihat Doğan, ayın 13'ünün Cuma gününe denk gelmesini İstanbul Fethi'nin tarihiyle hesaplayınca Bahçeli'ye taş çıkarttı.[/h]
Nihat Doğan, ayın 13'ünün Cuma gününe denk gelmesine ilişkin öyle bir hesap yaptı ki...

Pek çok kişi ayın 13'ünün Cuma gününe gelmesini uğursuzluk olarak yorumluyor.

Sosyal alemde de bununla ilgili yazılar, öyküler var. Nihat Doğan'dan da ayın 13'ünün Cuma gününe denk gelmesine ilişkin bir açıklama geldi.Doğan, ayın 13'ünün uğursuz olmadığını söylüyor ve ilginç bir hesap yapıyor. "13 sayıların en hayırlısı, Cuma günlerin en hayırlısı, ikisi yan yana gelince ne mi olur? Vallahi orasını bende kestiremiyorum"

Doğan hesabına şöyle devam ediyor: "İstanbul'un fethi:1453 rakamları topla: 1 + 4 + 5 + 3=13. Peygamberimizin doğum yılı: 571 topla 5 7 1=13 13 en güzel rakamdır. Gerisi hikaye. Sırf bu yüzden batıl'dan yana olanlar 13 rakamını sevmez ve uğursuzdur die empoze ederler."

• Beğen
Tepkiler: yutkun

fullwar

fullwar

Üye
Hahahhahahah! Koparttın beni Nihat ya. :kop2: Sen çok zeki bir insansında dünya anlamıyor seni. Sen git 500 yıl sonra gel. O zaman anlarlar değerini. :kop:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Hahahhahahah! Koparttın beni Nihat ya. :kop2: Sen çok zeki bir insansında dünya anlamıyor seni. Sen git 500 yıl sonra gel. O zaman anlarlar değerini. :kop:

1500. mesajınızı benim açtığım konuya gönderdiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum efenim,sağolun :op:

• Beğen
Tepkiler: fullwar
Türe

Türe

Üye
Adam aynstayn :ehe

SHS

SHS

Üye
Nihat Adamsın :ehe

Türe

Türe

Üye
Rucky :d:

Türe

Türe

Üye
Oopps..! |-)

Türe

Türe

Üye

İlk sınavdan aldığınız not yüksek,2. sınavınız 100.,3. sınavdan 100 almak paha biçilemez :alkis

ilk sınavım 72 ydi :ağlarım: hoca afyon çapında herkesçe tanınıyo ve bu güne kadar yaptığı klasik sınavlardan tek 100 alan benmişim öyle didi :d:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
ilk sınavım 72 ydi :ağlarım: hoca afyon çapında herkesçe tanınıyo ve bu güne kadar yaptığı klasik sınavlardan tek 100 alan benmişim öyle didi :d:

Fizik'ten hoşlanmam ya;Kocatepe Üniversitesi'nde bi arkadaşım okuyo ama,önerebilirim yani :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt