ram compress nasıl yapılır ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boondock_saint

boondock_saint

Üye
    Konu Sahibi
ram compress nasıl yapılır ??
Ram imi boşaltmak istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim, asphalt 3 oynuyor ancak 2 yi oynarken hafıza dolu hatası veriyor hafızamda yeterli yer mevcut 100 mb boş yer var sanırım ram dolu bu konuda yardım edebilirmisiniz , fexplorer programıyla hafızaya bir iki kez compress yaptım ama sonuc alamadım

UndeRqRo.uNd

Üye
Ram imi boşaltmak istiyorum acaba bunu nasıl yapabilirim, asphalt 3 oynuyor ancak 2 yi oynarken hafıza dolu hatası veriyor hafızamda yeterli yer mevcut 100 mb boş yer var sanırım ram dolu bu konuda yardım edebilirmisiniz , fexplorer programıyla hafızaya bir iki kez compress yaptım ama sonuc alamadım

Arka planda çalışan hiçbir program (sizin çalıştırmadıklarınız da olabilir :antivirüsler,Licence Manager arka planda ram yer) yoksa ve sıkıştırmayla da açılmadıysa yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum. Oyunun java versiyonunu deneyin isterseniz.

boondock_saint

boondock_saint

Üye
    Konu Sahibi
saolun arka planda antivir çalışıyor galiba onu kapatıp öyle deneyeceğim teşekkürler

sublieutenant

sublieutenant

Üye
appman diye bir program var, forumda olacak sanırım.. o fazlasıyla işini görür.. birde cepteam ekibi programı türkçeleştirse, tam süper olacak:lol

UndeRqRo.uNd

Üye
appman diye bir program var, forumda olacak sanırım.. o fazlasıyla işini görür.. birde cepteam ekibi programı türkçeleştirse, tam süper olacak:lol
ben bütün programları kullandım ,appman vs . fayda etmeyecektir.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yaa başka programlar açıksa tabiiki kullanamaz ama istenmeyen procsessleri kapatmak için ideal bir program.. ben 6600 kullanıyorum ve appman en sevdiğim programlardan biri diyebilirim...:lol

rwo

Üye
ya ram için o programlar işe yarıyo acaba bu 6600 a over clock yapabilecek bi program varmı sırf bu yavaşlık yüzünden deişicem

sublieutenant

sublieutenant

Üye
sayın rwo; tema kullanma ve system recogs klasörlerini sil bak nasıl hızlanıyo ama öylede 3310 kullansan daha iyi.. teli kasmayacak şekilde kullanırsan inan çok iyi verim alırsın... ben 1seneden beri 6600 kullanıyorum ve hala telefonuma hayranım..:lol

POWER

POWER

Üye
sayın rwo; tema kullanma ve system recogs klasörlerini sil bak nasıl hızlanıyo ama öylede 3310 kullansan daha iyi.. teli kasmayacak şekilde kullanırsan inan çok iyi verim alırsın... ben 1seneden beri 6600 kullanıyorum ve hala telefonuma hayranım..:lol
Ben 2.5 yıldır kullanıyorum dediğin gibi ÖZELLİKLE TEMA çok kasıyor 6600ı Doğru kullanınca telefon harika...Ama değiştirme wakti geldi...

uyanatam

Üye
bende anlamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt