Sitedeki Görüntü Kirliliği !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Sitedeki Görüntü Kirliliği !!!
EVET SİTE YÖNETİCİSİ ARKADASLARA VE ÜYE ARKADASLARA SORUYORUM ŞU GÖRÜNTÜDEN RAHATSIZ OLMAYANINIZ VAR MI? ŞAYET ALAKASIZ MESAJSA KOMPLE SİLİNSİN BU TÜR GÖRÜNTÜ HİÇ OLMASIN. KONUNUN LİNKİ İŞTE BURDA. GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. BU DURUM DÜZELTİLEMEZ Mİ?

LİNK http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=37504&page=2

POWER

POWER

Üye
Dostum pek bi bilgim yok ama sanırım tamamen silinemiyor...Ayrıca üyelerin bu konuda dikkatli olması gerekiyor...O kadar saçma mesajlar atılıyor ki???İnsan şaşırıyor doğrusu bi bakmışsınki bi Bİlgi paylaşmışsın cewap yazan arkadaş "güzel program" diye cewap yazmış!Yaw ortada program yok ama sallıyorlar işte...Sonra çok karşılaşılan bir durum daha war mesela werilen link bozuk ama adamlar sanki indirebilmişler gibi güzel program,yararlı program,işime yaradı gibi şeyler yazıyorlar...Bunlar yine ii bide tamamen SAÇMA şeyler yazanlar war eminim görmüşsündür "asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" bunlar hangi dilde ben şahsen anlamıyorum...War mı anlayan???

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Dostum pek bi bilgim yok ama sanırım tamamen silinemiyor...Ayrıca üyelerin bu konuda dikkatli olması gerekiyor...O kadar saçma mesajlar atılıyor ki???İnsan şaşırıyor doğrusu bi bakmışsınki bi Bİlgi paylaşmışsın cewap yazan arkadaş "güzel program" diye cewap yazmış!Yaw ortada program yok ama sallıyorlar işte...Sonra çok karşılaşılan bir durum daha war mesela werilen link bozuk ama adamlar sanki indirebilmişler gibi güzel program,yararlı program,işime yaradı gibi şeyler yazıyorlar...Bunlar yine ii bide tamamen SAÇMA şeyler yazanlar war eminim görmüşsündür "asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" bunlar hangi dilde ben şahsen anlamıyorum...War mı anlayan???

1. Konu: Nega Isterse Tamamen Silinir. Silen Kişinin Yetkisi Olmayabilir Ancak Site Editörünün Silemeyeceği Hiçbir Mesaj Olmaz.

2. Konu: Altını Çizmiş Olduğum Yazında Sen Tamamen Saçmalamışsın. Zira Bende Bazen Bu şekilde bir Spor Konusuna Hemde Kendi Açmış Olduğum Spor Konusuna "Güzel Program Derlemesi" Diye Mesaj Yazdığımda Oldu Ancak Sonrasında Bakınca Düzelttim. Bunun Olma Sebebi Aynı Anda Birden Çok Maxicep Sayfası Açmamdı. Haa Yaptıkları Bu Hatayı Düzeltmemeleri Yanlış O Da Ayrı Bir Konu. Sallıyor Diye Asıl Sallamayı Yapan Sensin. Sen Sallamadan önce Iyi Düşün.

3. Konu: "Asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" Atanlara Bende çok Rastladım. Bunlara Senin Gibi Bende Tepki Gösteriyordum Anccak Azcık Düşününce Bu Saçma Yazıyı Yazanlarada Hak Verdim. Zira Bunları Yazan Kişilerin Mesaj Sayısı çok Azdı çok Az Oluncada Karşılarına Bu Dosyayı İndirebilmeniz Için Mesajınız 5 veya 15 Mesajınız Olmalı Diye Bir Yazı Çıkarsa Adamda Elbette Bu şekilde Mesaj Yazar.

Not: Hariçten Gazel Okumadan önce Saksıyı Biraz Çalıştırmak Gerektiğine Inanıyorum.

POWER

POWER

Üye
1. Konu: Nega Isterse Tamamen Silinir. Silen Kişinin Yetkisi Olmayabilir Ancak Site Editörünün Silemeyeceği Hiçbir Mesaj Olmaz.

2. Konu: Altını Çizmiş Olduğum Yazında Sen Tamamen Saçmalamışsın. Zira Bende Bazen Bu şekilde bir Spor Konusuna Hemde Kendi Açmış Olduğum Spor Konusuna "Güzel Program Derlemesi" Diye Mesaj Yazdığımda Oldu Ancak Sonrasında Bakınca Düzelttim. Bunun Olma Sebebi Aynı Anda Birden Çok Maxicep Sayfası Açmamdı. Haa Yaptıkları Bu Hatayı Düzeltmemeleri Yanlış O Da Ayrı Bir Konu. Sallıyor Diye Asıl Sallamayı Yapan Sensin. Sen Sallamadan önce Iyi Düşün.

3. Konu: "Asd,lfıhfıshgfıusg,lfıaugau" Atanlara Bende çok Rastladım. Bunlara Senin Gibi Bende Tepki Gösteriyordum Anccak Azcık Düşününce Bu Saçma Yazıyı Yazanlarada Hak Verdim. Zira Bunları Yazan Kişilerin Mesaj Sayısı çok Azdı çok Az Oluncada Karşılarına Bu Dosyayı İndirebilmeniz Için Mesajınız 5 veya 15 Mesajınız Olmalı Diye Bir Yazı Çıkarsa Adamda Elbette Bu şekilde Mesaj Yazar.

Not: Hariçten Gazel Okumadan önce Saksıyı Biraz Çalıştırmak Gerektiğine Inanıyorum.
CEWAP
1.konu : Ben zaten tam olarak bilmiyorum dedim.Sen madem o kadar biliyorsun Direkt Negaya söyle...Asıl kirliliği sen yapıyorsun...
2.konu : Asıl saçmalayan sensin yazdığına bak hizaya gel...Benim lafın düzeltmeyenler sana ne oluyor...???
3.konu : Böyle bi uyarının çıkması gerekliydi.EE sen gir siteye ne lazımsa indir bi teşekkür etmeden çık git.Sence bu o kadar basitmi???Nerde kaldı emeğe saygı???Bi teşekkür etmek o kadar zor mu?
Notuna gelirse hakaret ettiğinin farkındasındır umarım...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarin Saçmalamaktan öteye Gitmemiş Maxicep Maxipaylaşim Sitesiydi Eskiden O Zamanlar Sen Yoktun Bilmediğin Için Yorum Yapiyorsun. Isteyen Istediğini Alir Gider Isteyen Yorum Yazar Isteyen Yazmaz. şayet Maxipaylaşim Denilmezse O Zaman Başka. Neyse Ikili Tartişmalara Girmeye Gerek Yok Zira Tartişacak Kapasitede Değilsin Yazdiğin Cevaplara Bak Sirf Yazmak Için Yazilmiş.

Ozan

Ozan

Admin
Yöneticiler isterse tamamen silebilir, dosyalar forumlarında bu yönde talimat vericez dosya yöneticilerine.

Bir diğer konu,
"asd32423asdjs " tarzında mesajlar gördüğünüz an mesajı lütfen Raporlayın.

En kısa zamanda mesaja müdehale edilip, üyeye ban cezası veriyoruz.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
iyide verdiğin link exalansın n-gage oyun linki, bence görüntü kirliliğinden ziyade süper bir paylaşım.. linki değiştirsen iyi olur, arkadaşa gerçekten saygısızlık oluyor
ama konu kirliliği yapanlarda var, sana katılıyorum , haksız değilsin...:spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yöneticiler isterse tamamen silebilir, dosyalar forumlarında bu yönde talimat vericez dosya yöneticilerine.

Bir diğer konu,
"asd32423asdjs " tarzında mesajlar gördüğünüz an mesajı lütfen Raporlayın.

En kısa zamanda mesaja müdehale edilip, üyeye ban cezası veriyoruz.

bilhassa yeni katılan üyeler negative... adamlar sanki görgüsüz yahu:ehe lafım birkaçına arkadaşlar, bazı yeni üyeler var tutup anlından öpesim geliyor...:spr

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
iyide verdiğin link exalansın n-gage oyun linki, bence görüntü kirliliğinden ziyade süper bir paylaşım.. linki değiştirsen iyi olur, arkadaşa gerçekten saygısızlık oluyor
ama konu kirliliği yapanlarda var, sana katılıyorum , haksız değilsin...:spr

ARKADAŞIM SEN GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ DEDİĞİM ŞEYİN FARKINA VARAMIYORSAN BU KADAR AÇIKLAMADAN VE RESİMLİ ÖRNEKTEN SONRA SANA SÖYLEYECEK SÖZ YOK. HAA BİRDE YENİ ÜYELERE GÖRGÜSÜZ DEME HAKKINI SANA KİM VERDİ? İLK BAŞLARDA ACEMİLİK ELBETTE ÇEKEBİLİRLER ONLARA ANLAYIŞLA HOŞGÖRÜYLE YAKLAŞIP OLMASI GEREKENİ UYGUN BİR DİLLE İFADE ETMEK GEREKİR ESKİ ÜYELERE BUNU YAPMAK DÜŞER BU ŞEKİLDE GÖRGÜSÜZ BİLMEM NE GİBİ İTHAMLARDA BULUNARAK ÜYELERİ SİTEDEN SOĞUTMAYIN. AYRICA AÇTIĞIM KONUYU İYİ OKU RESME İYİ BAK. YİNE GÖREMİYORSAN MERCEK AL O DA YETMEZSE TELESKOPLA BAKMAYA ÇALIŞ ESKİ ÜYESİN BAK SEN YANİ BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ. ANYALAYANA SİVRİ SİNEK SAZ MİSALİ.

UndeRqRo.uNd

Üye
Arkadaşlar bu saçmalıklara en yakın zamanda son vericez, ama biraz sabır.
Başkalarının sorumsuzlukları nedeniyle birbirimizi kırmayalım.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

:anlas: :anlas:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Neler oluyor yaa! Konu açan arkadaş, karşındaki insan! Lütfen daha dikkatli konuş!! Siteyi beğenmiyosan çeker gidersin.. Ben konuşmak için kendimden izin alırım,SEN KiMSiN YAHU???

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
bilhassa yeni katılan üyeler negative... adamlar sanki görgüsüz yahu:ehe lafım birkaçına arkadaşlar, bazı yeni üyeler var tutup anlından öpesim geliyor...:spr

SEN KENDİ SÖZLERİNE DİKKAT ET. SENİN GİBİ KONUŞMASINI BİLMEYEN İNSANLARA NE ŞEKİLDE HİTAP ETMESİNİ BİLMEYEN BİRİNE KIZIP FORUMDAN MI GİDECEĞİM GİTMESİ GEREKEN VARSA SENSİN. YENİ ÜYESİN DİYE BİRŞEY SÖYLEMİYORUM SANA. ZAMANLA İNSANLIĞI VE İNSANLARLA NASIL KONUŞULMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENİRSİN.SEN KENDİ GÖRGÜSÜZLÜĞÜNLE KAL. BU SENİN GİBİ KONUŞTUĞUNU BİLMEYEN BİRİNE SON CEVABIM ŞAYET BİR DAHA CEVAP VERİRSEM SENDEN FARKIM KALMAZ. HADİ NAŞ NAŞ.

:cool:cool:cool

chadashh

chadashh

Üye
ben de çok rahatsız oluyorum bu tür msjlarda zaten mod.a hemen raporluyorum gördüüm anda alperenbuğra arkadaşımın da bu konudaki hassasiyetine teşekkür ediyorum ;) maxicep üyeleri böle olmalı

UndeRqRo.uNd

Üye
1. Mesajlarda büyük harfle yazmak yasak, ceza sebebidir.
2. Forumda herkes görüşünü kurallara göre açıkca belirtebilir buna kimse müdahale edemez.
3. Yazıldığı için söylüyorun, kimse kimseye karşı 'NAŞ' diyecek şekilde tabir edemez.

Alperenbugra 1ceza puanı ve uyarı aldınız.

Site hakkında hassasiyetinizi çok güzel fakat tutum ve davranışınız yanlış.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
1. Mesajlarda büyük harfle yazmak yasak, ceza sebebidir.
2. Forumda herkes görüşünü kurallara göre açıkca belirtebilir buna kimse müdahale edemez.
3. Yazıldığı için söylüyorun, kimse kimseye karşı 'NAŞ' diyecek şekilde tabir edemez.

Alperenbugra 1ceza puanı ve uyarı aldınız.

Site hakkında hassasiyetinizi çok güzel fakat tutum ve davranışınız yanlış.

foruma yeni katılmış forum hakkında bilgisi olmayan üyelerin yazdığı yazılar hakkında adamın biri GÖRGÜSÜZ diyorsa benim bu adama NAŞ dememe kimse karışamaz. ben uyarı ve ceza alıyorsam hemde sebepsiz yere söyleyecek söz yok zaten yaprak dökümü çoktaaan başladı. birçok eski aktif vede paylaşımcı üyeleri çift taraflı davranış yüzünden siteden gitmesine nedne oldu suan ilk aklıma gelen örnek slayer.

BÜYÜK HARFİN YASAK OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİLERİ O KADAR BÜYÜK HARF YAZMAMA RAĞMEN UYARIDA BULUNMADI ŞAYET SİTEDE BİR KURALLAR VARSA BU KURALLAR YAZIDA KALMAMALI. BU UYARI ÇOK GEÇ OLDU. YENİ ÜYELERE SİTA HAKKINDA BİLGİSİ OLMAYAN ÜYELERE KENDİSİDE 1 YILLIK ÜYE OLAN YANİ BENİM İÇİN ÇOK ÇOK YENİ BİR ADAM GÖRGÜSÜZ DİYORSA NAŞ NAŞ DERİM. BANLA GİTSİN ARKADASIM.

AYRICA NEGA A21A VE VAN HOOIJDONK EXALANS HARİCİ SİTE YÖNETİCİLERİNİN TANIMIYORUM ZİRA HEPSİ YENİ VE FORUMDADA AKTİF DEĞİL VE SEN YÖNETİĞİLİĞİ ÖĞREN. SENİN HERŞETİN TARAFGİRLİK 25 RESİMLİK GS GİFLERİNİ ÖNEMLİ KONU OLUP SABİTLEYEN BİRİSİN SEN. OBJEKTİF OLMAYI ÖĞREN SONRA YÖNETİCİLİK YAP. BAKINIZ: http://www.maxicep.com/forums/showthread.php?t=37305

VE NEGA SENDE BANLA BENİ.

SADECE ADIMI DEĞİL İP ADRESİMİ DE BANLA.

UndeRqRo.uNd

Üye
Hmm, içerlenen mesele farklıymış.

Sitemizde barınan eklentileri üst konu yapıyoruz bilmiyor isen böyle, bütün arkadaşlar da buna özen gösteriyorlar.

Yöneticilik konusunda eksiğimiz olabilir ama bu şekile ifadesi yanlış.
Ayrıca bütün yazdıklarımın ve yaptıklarımının arkasındayım.
Hiçbir konuda ayrım ve taraf gözetmedim , hep demokratik ve homojen olmaya çalıştım.
Beni yargılamak istiyorsan ônce tanıman gerekir, yönetici arkadaşlar yardımcı olsunlar sana.

Ayrıca biz bu günlere icraatle geldik ve kim ne derse desin istatistik bile çıkartırım vBulletin'e geçişten sonraki en çalışkan üyesiyim bugüne bugün.

Malımız ortada her türlü eleştiriye de açığım. Beni eleştirdin diye de hakkında en ufak olumsuz bir şey de yapmayı düşünmüyorum.
Bundan sonrası da sana kalmış.
Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt