c7 kilit tuşu.. :( ve symbian belle !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
c7 kilit tuşu.. :( ve symbian belle !
evet arkadaşlar.. c7 telefonumun yandaki kilit tuşu arıza yaptı 2 hafta önce götürdüm aldığım yere garanti kapsamında tamir için aldılar. fakat aklımı karıstıran bı konum war. cıhazımda sızıntı belle kurulu.. bi sıkıntı yasar mıyız?

karasahinemre

Üye
fw atarlarsa evet

serinaga

serinaga

Üye
Donanımsal sorun ise problem olacağını sanmıyorum ama yazılımsal bir sorun ise sıkıntı olabilir ...

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
dedıgım gıbı kardesm. mandal bozuldu sadece. ısletımle alakalı degıl yanı.

Febris

Febris

Üye
Belle daha official değil sorun cıkarırlar ama senin sorun donanımla ilgili yazılım değil yazılım olsaydı garanti dışı kalırdı ama şimdi bişey olmaz ;) ne yazdım be :D

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
Febris** saol kardesm. tskler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Donanımsal bi sorun olsada İstanbul Care ota ...ka yazılım çakıp öyle gönderiyor cihazları sanıyorum senin cihazada annayı downgrade yaparlar yada zor gelirse ellemeden toplar gönderirler cihazı iyi forumlar ...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Donanımsal bi sorun olsada İstanbul Care ota ...ka yazılım çakıp öyle gönderiyor cihazları sanıyorum senin cihazada annayı downgrade yaparlar yada zor gelirse ellemeden toplar gönderirler cihazı iyi forumlar ...

sorun da orda ya downgrade yapılabiliyor mu ki C7 ye ?

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bugun servıse verdıgım TİM ile görüştüm cihazın durumu ile alakalı.. bana anakartta sorun oldugunu ve degısım yapılacagını soledıler :S parca beklenıyormus..
anlamadıgım sadece mandaldaki bi arızanın ana kartla alakası ne? cıhaz sorunsuz calısıyordu arıza gerceklestıgınde. hatta 1 gunde o sekılde kullandm..

aleranol

aleranol

Üye
anakartın hatalı ise anladığım kadarıyla önce tuş kilidini etkilemiş. eğer benim gibi bekleseydin tamamıyla yanacaktı.

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
neyse bakalm artık.. bekleyecez yapıcak bısı yok. ama tek üzüldüğüm konu. yedeklemeden gıttı yaa :S

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ne olursa olsun mutlaka format atıyorlar. yani anlayabilirler kaderş :(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
anlamaları için format a gerek yok zaten ekranı açsalar yeter :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çakma belle yükleyip sonra da böyle zor durumlarda kalan arkadaşlara hastayım bende :S

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadaslar bugun servıse verdıgım TİM ile görüştüm cihazın durumu ile alakalı.. bana anakartta sorun oldugunu ve degısım yapılacagını soledıler :S parca beklenıyormus..
anlamadıgım sadece mandaldaki bi arızanın ana kartla alakası ne? cıhaz sorunsuz calısıyordu arıza gerceklestıgınde. hatta 1 gunde o sekılde kullandm..

telefonunuzda yüklü olan belleyi telefonun içinden almaya çalışıyor olabilirler.. kendileri daha iyisini ancak öyle geliştirecekler zannımca!!!!!

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

telefonunuzda yüklü olan belleyi telefonun içinden almaya çalışıyor olabilirler.. kendileri daha iyisini ancak öyle geliştirecekler zannımca!!!!!

hiç sanmıyorum :) muhtemelen telefonlarımızda hata kayıtları için bir log dosyası vardır ve bu güncelleme veya internet bağlantısının mevcut olduğu belli sürelerde zaten nokia ya gidiyordur
servis en fazla güncel raporu alır ki bu da ne kadar sürebilir
kilit mandalının anakart bağlantılarını kendileri tamir edemiyor olabilirler o yüzden anakart değişimi için beklenmesi normaldir

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bir de şu var bildiğim kadarıyla anakartı değişen bir cihaz güncelleme alamıyormuş ne kadar doğru, birşey diyemem. Hiç başıma gelmediği için...

exalted55

exalted55

Üye
Ben c7 ye belle yükledim ozamanlar sızıntıydı tabi sonra geri annaya döndüm telefon açılmadı tabi doğal olarak servise verdim 10 gün bekledim adamlar telefonu komple değiştirip yeni telefon yolladılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt