Damar Ve Acı Sözler...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Damar Ve Acı Sözler...!
isterdimki benimle mutlu olalım acı hayatın içinde isterdimki acılarla boğuşalım hayata meydan okuyalım seninle..

Sen Beni Mutluluklarımı Başlattın Bir Süre Sonra Acılarımı Çoğalttın.

Sen Bir güLsün Sen koklamak istedim benim olmanı istedim dikenlerinle hayatımı aldın canımı acıttın.

Acı oLan Kaderimde mutLu Olmak istedim Sevgisiz yüreğimde bir ışık olursun diye bekledim.

sen ne kadar zalim olursan Olur Acıtsanda Yüreğimi Seviyorum Seni.

Acı Sözler Söylesende suratıma Bu Kalp Senin başkası Olmaz Bundan Sonra.

Acılar içinde geçsede ömrüm seni sevmiş bu deLi Gönlüm..

Acı Çekiyorum gecenin Soğuk Havasında Acı Sözlerinle ısınıyorum Senden Mahrum SersefiL odamda..

Unutulduğunu sandığın her dakikam seni düşünmekle gecti yokluğunda,ne kadar istesemde arayamadım,istemediğini düşünerek.Sanki anlamsız olan her şey beni buldu sensiz.Benim icin mutluluğun anlamı sensin,sensiz mutluluk sensiz huzur olamaz inan.Dön ve bana hayat ver,ben bitmeden beni bul.Hic bir şey icin ne olursa olsun mecbur değiliz ayrılığa"GÜZELİM...Asla unutulmadın..

SEVEREK AYRILANLAR BİLİRLER AYRILIĞI .SEN BENİM EŞ RUHUMSUN UNUTMUŞ OLSAN HİSSEDERDİN UNUTMUŞ OLSAN YANIMDA DURMAZDI HER SABAH HAYALİN.SENİ GÖRMEK İÇİN GERİ GELDİM SEN GİDELİ ÇOK OLMUŞ NEREYE GİDERSEN GİT ÇANTANDA Bİ RESMİM AKLINDA GÜLÜŞÜM OLSUN BEN SENİ GERÇEKTEN SEVDİM BİTMEZ DEMİŞTİM ((BİTMEDİ))

Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun beLki de hatirLamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

Seni yüreğimin derinlerine attım.Üzerine Çelik kapilar kapattım. beni öyle incittinki seninle olan iyi hatıraları (istedigim halde)bile hatırlıyamıyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama bensana hala elsallıyorum...

Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim

Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm.

Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı Atan Kalemin Rengidir."İnsanın Kendisi"

Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim...bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim....şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM...onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim....

Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim...

Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin

En uzun gecen yasımı tuttugun gun olacak sabahlara kadar aglıyacaksın pısman olacaksın ama elınde sana verdıgım kırmızı gulden baska hıc bır seyın olmıyacak

Her ne kadar bu hayatta hep yalnız kalmıs olsakta,sevdigimiz bizi sırtımızdan vursa da,yıkılmayız ve hep ayaktayız.her darbede yıkılmak degil zorluklar karsısında ayakta kalabilmektir yasamak.unutmayın ki agaclar ayakta ÖlÜr....!!!!

Ben küçücük bir bebektim sen kocaman bir sevda... ben senin ellerinde büyüdüm sen benim yüreğimde...

Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin ağlamayı öğrenip gülmeyi bilmelisin aşk bir kumar gibidir çok dikkat etmelisin oynadığın zar değil duygularındır iyi bilmelisin!!

Gönüller birdir vucutlar ayri olsada yasananlar güzeldir mazide kalsada umrumda degil dünyalar yikilsada biz sevdigimizi unutmayiz o bizi unutsada

Dünü düşünüyorum dün geçti yarına umut varmı? gençliğede güvenmem ölenler hep ihtiyarmı !!!!
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001050501713

ve daha fazlası için

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
jilet verin banaaaa.hatta elimdekiyle idare edip kendimi bistüriliyceeeeem :D:D:D

Astrosman

Astrosman

Üye
Sözler güzelmiş facede paylaşırım... :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..

VE DAHA FAZLASI İÇİN______

*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq

*SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin

*$izofrence yaş----- yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!

*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!

MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin...

*eğer intikam alabilseydim seni affederdim

*ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez

*kendin kadar akLımdasın

*çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda

*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK.
ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele

*Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!

*Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:

*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim

*kaLßin kadar konuş...!!!

*Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın

* senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın...!!:

*AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE…

*_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_|||

*ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız

*hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı

Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …….

BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ,

uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!

mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..

BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRaCaKsin!!!

OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟...

"Ne sen bir başkasından böyle bir aşk göreceksin ne de bir başkası benden..."

ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ..

•-->¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм

«« ẰگЌĮм گéήì گèυíУǿŕµм »»

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...

!!!...υğяαşмα вαвα уσяgυη...!!!

нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!

phichliq parayla olsa gene yapardıq

░║ HαβεЯіП ΨоЖ βεП ÕГϋΨояμШ ║░

§ëñ¥ §ëVDîgîM KåDåR ¥å$å§å¥DîM..ôLûM§ûzLûgûñ åDîñî å$k Kø¥åRDîM..¡ ®

ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм

вιя єякєк єη çσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş

öуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι güηєş ѕα∂є¢є σηℓαя öттüкℓєяι ιçιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!!
»¦« ßoğaZımda DüğümLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim.»¦«

ƒσяєωєя ℓσνє

ॐ๑ Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм ๑ॐ

ℓσνє му s's..... ร๏๓єtเ๓єร א๏ย ђคשє t๏ ﻮเשє ยק รtђร ฬђเςђ คгє เ๓ק๏гtคภt Ŧ๏г א๏ย

''l๏שє เร ภ๏tђเภﻮ ฬђคt เt รєє๓ร'
Kaliteli Bir İçkiye, Yüksek Yaşam Standatlarına we Hayat sigortasına İhtiyacım war

Bu gece YiNe Uyuyamadım Ya Da Öyle Sandım..Rüyalarıma Da Gelmiyorsun ArTık;hayalmi,hayatmı;Yanıldım!...

˙·٠٠•● Günlerim aglak Sabrin Sonu Selamete varsada faydasi yok˙·٠٠•●

Aşk:cennetle cehennem arsı işleyen trende mevsimlik bir bilet…

˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA

˙·٠٠•● Sende bir Gün bulacaksin..Adimi cok anacaksin..Hazin bir Ask diye yanacaksin..˙·٠٠•●

Aşk Kalbimi Yakan Bir Volkan Gibidir En Sevdigim Tatlı kazandibidir :}

Hersey Biter...Su Taşı,Güneş Suyu, Zaman Güneşi,Aşk Zamanı,Söz Aşkı,Ben Sözü..

Başka bir bilgisayardan Messenger'da oturum açtınız.Yeniden oturum açmak için buraya tıkla(ßunu deneyin Arkadaşlar çok eqlenceli oluyo

Boshwer, HepaynI MaSaL. “Hayat ve Ben” işte hepsi bu kadar…

BeyNimdeKi Tek Güc oLan NefretiME Thank yoU… NefretiMi cekeMeyeN HerkeSe f*ck yoU

˙·٠٠•● aNLam vErEMeDim vErEmiyORuM iNsaNLar yapıyOr hEp roL !●•٠٠

.°•. °•. °•. °•. Her Kalb Kendi Şarkısını Söyler .•° .•° .•° .•°.

ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer

Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!!

yüReğiMe göMDüm Seni söKüp aTmaK müMKün deĞiL YanıMDa oLaMasaNDa rüYaLaRın yeTer baNa

GeCeYe İnAt GüN AğArMaKtA,AğAcA İnAt DaL ÇoĞaLmAkTa,ÖlÜmE İnAt İnSaNlAr ArTmAkTa,BeNsE SaNa İnAt SeNi SeVmEkTeYiM,İnAt Bu Ya HePtE SeVeCeĞiM...

×÷·.·´¯`·)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜ(v)«(·´¯`· .·÷

•?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> .... «« .!!•?•??•?•

Bizi Unutmak İçin YeminLer Etmişsin,GözLerimiz GeLmiş AkLına Vazgeçmişsin,Bizden Habersiz Uzak DiyarLara Gitmişsin,BiLiyormusun SOSYETE KIZI Umrumda BiLe DeğiLsin...!!!

Artık GünLerim GünLerden Uzun,GeceLerim GeceLerden YaLnız.Seni Sevdiğimden Bu Yana Her Acıyı Tattım,Her çiLeyi Gördüm Hayatın Her CiLvesine aLıştım.YaLnız Senin YokLuğuna aLışamadım.Şimdi AnLıyorum..!!! Acıdan,Hasretten,Gözyaşından Başka Hiç Birşey Vermemişsin Bana.YıkıLan HayaLLerime,Yok oLan Geçmişime,KayboLan GeLeceğime... '' oTuRuP aĞLaDıM ÇoCuKLaR GiBi''...!!!

Ayağıma PrangaLar VuruLmuş OLsa BiLe NemLi BaLyaLarda Yürüyüşümüz Var Arkadaş.Ne DostLarım Arar Ne DüşmanLarım Sorar Kaderime TerkediLmiş Bedenim Var Arkadaş.Biz ÖyLe İnsanLarız Ki Kimimiz Park KöşeLerinde Kimimiz İse Hücre EvLerinde Yaşarız.ÇOK KONUŞMA GARDİYAN SANADA BİR ÜÇLÜ SARARIZ...!!!

Biz TOPKAPI'nın GeriLim Saçan SokakLarında Daha KaLem Tutmayı BiLmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi SaLLama Çekmeyi Öğrendik...Sevdik mi ALLah'ına Kadar Vurduk mu SaLLamayı Damarına Kadar...Şimdi Diyeceksin ki Lan Pİ$KOP@T Sen Sevmeyi Nerden Öğrendin...''Unutma ki *****Lere Sevmeyi Biz Öğrettik...!!!

KaLemimi Kıran Hakime DeğiL,KeLepçeyi Takan Askere DeğiL,Beni YakaLayan PoLise DeğiL,Dar Ağacına Asan CeLLada DeğiL ''Arayıpta Sormayan DostLarıma İsyanım''...

GüLün DikenLeriydi AvuçLarımı Kanatan Ardımda Bir Ömür YükLü RüzgarLar... Ne Zaman DoğruLupta Sevmeye KaLksam ''Ordu Gibi ÇoğaLıyor Önüme AyrıLıkLar''...

Bende Emanetti Sevdan Bir Armağan KabuL Ettim,İstemene Gerek Yoktu ''Zaten Geri Verecektim''...

Hayata Cezasını GüLüşünLe Ver KötüLükLükLerden YıkıLmadığını AnLasın.. Yaprak MisaLi DöküLsende BiLe Seni SevenLere Yeşer.. Kimse de Yoksa BiLe ''Benim Sevgim Herkese BedeL''...

Sevmek GüzeL Şey Kıymet BiLene Ver!! Ne Zor OL KırıL Nede Yumuşak oL EziL... Bir GüL Kadar SeviL Ve Benden Yana Çook SeviLdiğini BiL...!!!

Gün Batımında Ararken Seni,Gördüm YoLLarda Ayak İzLerini,AnLadım Faydasız Boşa GözyaşLarım, ''Terkedip Gitmiştin ZaLimce Beni''...!!!

Daha Kapıyı Açmadan AnLadım Kapıda Senin OLduğunu ÇaLışından Tanıdım Beni Terkettiğinde Bende BöyLe ÇaLmıştım Kapını... Bir Gece Vakti Ansızın TerkediLdin Dimi.!! Tıpkı Beni Terkettiğin Gibi.. *****ce Sırtından VuruLdun Dimi..!!! Tıpkı Beni Vurduğun Gibi.. ''Dokunma Uzak Dur Benden.. Çek O Pis ELLerini..''...!!!

Bir RüzgarLık Ömrü OLan Ben DağLarda Bir Dumanım Bir Varmış Bir Yokmuş Gibi ''Farzet ki Ben Bir YaLanım''...!!!

Ortamsa Ortam DeLiLikse DeLiLik Bu ALemde ''TOPK@PI G£NÇLiK''...!!!

Benim Yüreğimde Batar Her Güneş,Benim Yüreğimde Yanar Her Ateş,Bu İsyanımı Hor Görme K@RD£$, ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''...!!!

Bir KaranLık GeLiyor YokLuğunun Ardından,Ne Zaman Güneş Batsa Bu Son Gecem Diyorum,Bu Ne Bitmez AyrıLık BöyLe, ''Bu Ne Bitmez ÖzLem Diyorum''...!!!

Benim Kaderimde BinLerce ÇiLe Yorgun Bedenimi Taşır MechuLe Sevdiğim Sende Git.. Git GüLe GüLe..!!! ''Gidene AğLamak Benim Kaderim''...!!!

Bizi Bir ALLah Birde K@RD£$L£R!M!Z BiLsin ''Gerisi İL£RL£$!N''..!!!

Kara SevdaLıydım KimLe OLduysam İnkar Edecek Bir İnsan DeğiLim MutLaka HakLıydım Kimi Kırdıysam ''İçim Buruk Ama Pişman DeğiLim''...!!!

Hasret Yüreğimi BöyLe Yakınca,Umudu YoLLara BağLadım Yine,Resmimiz Karşımda Mahsun Bakınca, ''Bu Gece YağmurLa AğLadım Yine''...!!!

Ben S£R$£RiYiM..!! HayaLLerimi Yakın,Resmime Bakıpta AğLamayın.Bu Bir Hatıradır,DikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa, ''YIRTIP ATIN''...

BedduaLarımı Onda Bırakır SevapLarımı Yüreğimde SakLarım.. Masum Bir Günahsa Yaşadığım Gururumdan Susarım...!!!

Sabıkası Yok BeLLi Suçu Aşık oLmak,Senin İçin SokakLarda Yatmak,Senin Niyetin Benden Uzak KaLmak,Yakıştımı Be GüLüm.. ''BiZi BöYLe ArKaDaN VuRMaK''...

CepLerim Esrar DoLu Gidiyorum Kumara,DünyaLarı Kaybettim GüLüşün 10 Numara,Bir Resmin Vardı Astım Duvara,Baktıkça Yapıştırıyorum Bir Cıgara...!!!

Sıgara Keyif Vermiyor,BaLLy Kafa Yapmıyor,Esrar'a Para Yetmiyor,Lan aLLah'sız Sensiz GünLer Geçmiyor...!!!

Giderken Bir Adres Bırakmadı mı,Gözünden Yaş Döküp AğLamadı mı,YaLvarırım SöyLeyin Bir BiLen Varmı,Nereye Gitti O Bana SöyLeyin...!!!

ÖzneLerime Karışmadan GirebiLeceksen CümLeLerime,Kirpik ÜçLarımı IsLatmadan GidebiLeceksen ve Göz BebekLerime Çocuğun Gibi BakabiLeceğine Söz Vereceksen... Şimdi Bütün YoLLarı
''****** eDeRiM aYaKLaRıNa''...!!!

ŞansızLık Peşimde DertLer SıraLı,GüLmedi TaLihim Bahtım KaraLı,Kavgam Var KaderLe KanLı BıçakLı,Vuracaksa Vursun Daha Ne oLsun...!!!

3 ÇarşafLa SarıLan Cıgaranın,Bir Bardak ÇayLa PatLayan Hapın,Yarım PipetLe ÇeKiLen Kokainin,Bir FoLyo iLe İçiLen Kovanın,İkiye BöLünüp YeniLen Mantarın,Eski Bir İğneyLe aLınan Eroinin DeğiL, ''BiZ ToPKaPıNıN MüPTeLaSıYıZ''...!!!

Dedim Ya GüzeLim.!! İşte Ben Buyum.Öz Ve Öz Garaj aLtı Çocuğuyum.Rakı,Şarap İçerim,Disko Dans BiLmem.Mini Etek Giydirip,MersedesLerde Gezdiremem.eLLerine Oje,GözLerine Sürme Çektiremem... Dedim Ya GüzeLim.!! İşte Ben Buyum.Bir Daha Beni Ararsan,iLk Adresim DeLi KanLıLar Caddesi Cebi DeLik Kıraathanesi,Eğer Orda Yoksam İkinci Adresim BeLLi ''BaYRaMPaŞa CeZaEVi''...!!!

Adım $£R$£Ri.!!! SokakLarda Büyüdüm Ben,KoLumda JiLet İzLeri,GönLümde DostLarımın Sevdası.Ben Hep SokakLarda Büyüdüm Kızım..!!! Senin Gibi Sıcak SobaLarda Isınıp,Sıcak YorganLara SarıLmadım.Herkesin Derdine Koşar Bu $£R$£Ri...!!!

Satmadık Dostumuzu,BiLdik Hasmımızı,Kapatmadık EskiLerden KaLmış Yaramızı,Akıtırız Kardeş Uğruna Kanımızı..!! BiLsinLer ki; ''KRaLLaR öLMeDeN BıRaKMaZ TaCıNı''...!!!

SöyLe SatıLık Aşkının Fiyatı Ne,SöyLe Değdimi ŞerefsizLiğine.Dünya Döndükçe Tek Gerçeğim Şu; ''SeNiN İçiN DıŞıN *****''...

Bu KaLbimi Kör KuyuLara Atıpta Yüreğime PasLı ZincirLer Vurupta SürgünLere Göndermek KoLay DeğiLmi Yazık DeğiLmi Günah DeğiLmi Can,Beni Böyle Yarım Bırakıyorsun Ya YapayaLnız Darma Duman DuyguLarLa aLLah'ından da Korkun Yokmu SöyLe Sende Vur Düşmüşüm NasıL oLsa ZaLİM....

Severim BeLki DeLice Hem Hayatta Hem de öLünce Ama Bırakıp Gidersen ZaLimce Bende Seni Vururum K@HP£C£.

Bir Nefes Çektim CiqaradaN Sonkez Baktım HayaTa BitsiN artık HerSey Tmm GidiOrm ELveda Dünya

Bnden Sna Hediye Sevqi DoLu KaLbim DeLi DoLu Sevgm Eger Bna DöNerSn 1 Daha SarıLıp SeviOrum DerSen DünyaLar Bnm OLur Askm 1biLsen

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
her ne kadar güzel olmasada emeğe saygı eline sağlık (:

SHS

SHS

Üye
ne ya bu bildiğin face sayfa reklamı yada farketmemiş linkleri, koptum ya :kop2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt