Nokia c7 sıfır ayarında 4 aylık kvk garantili hemde belle 575 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mekansizcapkin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c7 sıfır ayarında 4 aylık kvk garantili hemde belle 575 tl
Telefonum çok temiz olup 20 ay daha KVK garantisi vardır. Telefonumda çizik dahi yoktur,ekranındaki jelatini duruyor, ve de symbian belle işletim sistemine sahiptir.Bütün aparatları kutusu ile verilecektir orjinal aldığım silikon kılıf da dahil 575 TL FİYAT SONDUR

Sahibinden İlan No 69577321

llovell

llovell

Üye
c7 begenıyorum ama 575 cok geldi bana

llovell

llovell

Üye
ben olsam dıe bısı yok kardes be olsa keskede herkez ıstedı fıyata satsa suanda sole dusun ben N8 İMİ ZOR ZORUNA 680 TL YE ZOR ZORUNA SATTIM BIDE CIHAZ 55 GUNLUKTU DUSUN YANI 22 AY GARANTISI AVRDI TERTEMIZDI

JkRooN

JkRooN

Üye
vay be 1-2 ay önce 5800 almamış olsaydım alırdım temizmiş

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kardeşim haklısın ama diğer arkadaşda haklı çok temiz n8 leri 550 ye düştüğünü bile görüyorum. Kesinlikle yanlış anlama sadece belirtmek istedim hayırlı satışlar.

Türe

Türe

Üye
çok mu geldi 575 ? :o ben 3 aylık cihazı 650 ye satmıştım |-) adam az bile istiyor

mekansizcapkin

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim haklısın ama diğer arkadaşda haklı çok temiz n8 leri 550 ye düştüğünü bile görüyorum. Kesinlikle yanlış anlama sadece belirtmek istedim hayırlı satışlar.

Kardeşim Ben fazla fiyat istediğimi düşünmüyorum, isteyen alır bi aciliyeti yok .(n8 550 tl ye düştüğünü iddaa ediyosun o adam kazık yemişse ben ne yapim) telefonların 2. el piyasaları ortada ,herkes öna göre hesabını yapar. Teşekkürler

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kardeşim Ben fazla fiyat istediğimi düşünmüyorum, isteyen alır bi aciliyeti yok .(n8 550 tl ye düştüğünü iddaa ediyosun o adam kazık yemişse ben ne yapim) telefonların 2. el piyasaları ortada ,herkes öna göre hesabını yapar. Teşekkürler

senin telefonuna pahalı demedim, 2. El piyasasının adaletsizligini anlatmaya çalıştım. C7 ler 550-650 arası değişir sadece bir arkadaş n8 fiyatlarından bahsetmiş bende belirtme amaçlı söyledim yinede yanlış anladın :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyat biraz yüksek geldi. 600liraya sıfır ayarında N8 bulunuyor.

mekansizcapkin

Üye
    Konu Sahibi

senin telefonuna pahalı demedim, 2. El piyasasının adaletsizligini anlatmaya çalıştım. C7 ler 550-650 arası değişir sadece bir arkadaş n8 fiyatlarından bahsetmiş bende belirtme amaçlı söyledim yinede yanlış anladın :)

Neyse sıkıntı yok kardeşim ;) (isteyen sıfır ayarında n8 alsın 600 tl ye:)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben olsam dıe bısı yok kardes be olsa keskede herkez ıstedı fıyata satsa suanda sole dusun ben N8 İMİ ZOR ZORUNA 680 TL YE ZOR ZORUNA SATTIM BIDE CIHAZ 55 GUNLUKTU DUSUN YANI 22 AY GARANTISI AVRDI TERTEMIZDI

seni fena kazıklamışlar hacı acıdımı bari

adanalı1

adanalı1

Üye
650 ye sıfır aldım =) kardesım fıyat tuzlu bıraz

mekansizcapkin

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen almak isteyenler mesaj yazsın, yorum yapılmasın lütfen; sıfırınında , ikinci elininde piyasası belli ,tartışmaya gerek yok.

JkRooN

JkRooN

Üye
Gerçekten arkadaşlar adam buraya ilan vermiş sizin yaptığınıza bakın ben onu aldım ben bu kadara aldım yapmayın lütfen arkadaş buraya satış yapmaya gelmiş eleştirilmeye değil sizin kârınız size kalsın :oke:

llovell

llovell

Üye
seni fena kazıklamışlar hacı acıdımı bari

cahılın tekı oldun belli n8 mavi rengını kımse 750-satamaz ben 700 komustum 650 zor satatım sen satta gorelım n8- mavi 550-650 arası gıdıo temız olmayanları mıllet almıo zaten. konusma uslubuna dıkkat et senın canını bı acıdırsam gorursun ..........

dekok1

Üye
500 tl uygunmu bingölde askerim

yakupalp_26

Üye
e72 ile takas edermisin kardeş ne kadar istersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...