(Acil) 2. El C6-01 almak istiyorum forumda satan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
(Acil) 2. El C6-01 almak istiyorum forumda satan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim...
Arkadaşlar ben 2. el C6-01 almak istiyorum da forumda satan arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.? Acil yalnız...

marsharun

marsharun

Üye
Satmayı pek düşünmüyorum sadece fiyat merak ediyorum. 10 aylık c6-01 Bursa nokia shoptan alınmış garanti fatura çiziksiz kutusu tüm aparatları hatta aparatların poşetleri bile:) var. Ne kadar eder ki?

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eğer satarsan 300 350ye alırım. Eğer satarsan tabi ;) Ama satsan çok makbule geçer :D

marsharun

marsharun

Üye
Neden C7 den c6 ya geçiyosun ki onu anlamadım:) ya çok satma gibi bir fikrim yok ve verdiğin fiyat düşük gibi geldi zaten satmaya pek niyetim yok:)

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim c7 den c6 ya geçmiyorum. Arkadaşıma alıyorum o açtı konuyu ondan öyle :) Satmayı düşünmüyormuşsun o zaman mesele yok :) Elimizde o kadar var zaten :D sen ne kadara satardın mesela?

marsharun

marsharun

Üye
Maddi durumum olsaydı 400 falan satıp n9 ya da yeni çıkacak lumia 900'ü beklemek gibi bi fikrim olabilirdi ama maddi durum iyi değil bu sıralar o yuzden düşünmüyorum şuan satmayı :)

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağol yinede.

marsharun

marsharun

Üye
Sen sağol satmayacağım yere forum kirliliği yaptım farkındayım :) ama 701 falan da düşünebilrsiniz daha iyi olur.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
satıyorum telefon daha 4 aylık telefon ekran korucuyu kılıfi ve jilatini yanında hediye :) kutusu ile birlikte kvk garantili temiz telefon. . Satıp n8 alacağım:) 450 tl ye satıyorum :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
ben satarım arkadasım ankarada otuyorum pm at istersen kullanmıyorum zaten öyle duruyor

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Bütçemizi görmüssünüzdür herhalde üstte uygunmudur o bütçeye ?

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
telden girdiğim için görmedim kardeşim.

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Bütçemiz yukarıda yazıyor eğer o bütçeye uygun ise özelden görüşebiliriz arkadaşlar..

----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:37 ----------

300-350 tl arası

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Bütçemiz yukarıda yazıyor eğer o bütçeye uygun ise özelden görüşebiliriz arkadaşlar..

----------Eklendi @ 01:28:00 ---------- Yazıldı @ 01:27:37 ----------

300-350 tl arası

çok düşük değil mı kardeşim:)

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Bizim bütçemiz bu gel gelelim İphone' da almıyoruz zaten :@

Jomolocco

Jomolocco

Üye
350 ver olur

Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun resimlerini görebilirmiyim ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 350 ' den fazla etmez ucuz fiyat koymamis .

• Beğen
Tepkiler: süper nova
esqalsiz

esqalsiz

Üye
Böle ismi olur adam 58 in ustne 250 dedi :D 300-400 arasi ideal arkadasm fazla verme

• Beğen
Tepkiler: dsl_01
Parimli

Parimli

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapıyorum zaten 300 - 350 arası değişebilir fiyat. Bu fiyata uygun arkadaşlar cevap yazsın lütfen. Satmayacak ve fiyatı uygun bulmayacak arkadaşlar konuyu kirletmesin lütfen ;)

----------Eklendi @ 11:35:10 ---------- Yazıldı @ 11:32:20 ----------

çok düşük değil mı kardeşim:)

Kardeşim Sıfır C6-01 almıyorum ki 2. el kullanılmış alıyorum. Zaten sıfırı 500 tl civarı. 350 bence en uygun fiyat. Satmak istersen o fiyata alırım yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt