E72 081.003 surumu ıle ılgılı bırkac problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seymamirze

seymamirze

Üye
    Konu Sahibi
E72 081.003 surumu ıle ılgılı bırkac problem
oncelıkle merhaba.
Yaklasık 1 bucuk aydır E72 kullanıyorum. Benden once babam kullanmıstı 4 5 ay gıbı bı sure, turkcell kampanyalarından edınmıstı tabı ıcı turkcell anımasyonları ıle dolu olarak.
2 hafta once ınternette bı arastrma yaptm ve yenı surumun oldugunu farkettım. Yalnız soyle bısı vardı telefonun kendı sw guncelleyıcısı yenı surumu bulamıyodu. Onları hallettım turkcell anımasyonlarını falan kaldırdım. Yenı surume yanı 081.003 e yukselttım. Onceden karsılatıgım numara yazarken donma ve vıdeo cekerken mozaıklesme problemlerı yok oldu. Bıkac kucuk sey eklemısler goz boyamak ıcın aslında. Fakat su sorunlarla da karsılastım ve gercekten sınır bozucu.
Bırıncısı kameram sw guncellemeden once resım cekmeden once netlestırıyodu tam adını bılmıyorum kusura bakmayın. Fakat suan eskı performansı alamıyorum. Yıne netlestırıyo ama 2. Fotoda bazen net bazen degıl. 2.sınde de net olması ıcın kamerayı acıp kapatmam gerekıyo.
Ikıncısı ıse web taracıyısı hakkında. Farklı bı forumda bu surumun coklu pencere actıgını okudum ve opera mını gıbı ıstedıgımız an dıger sayfaya gecebılecegımız gıbı anladım. Ama hayal kırıklıgı, ne boyle bı ozellık var hatta tarayıcı e63un tarayıcısı gıbı olmus durumda. Oncekı surum 054 tu. Onda daha hızlıydı. Suan hız performansı dusmus durumda yukselecegı yerde.

Suanlık karsılastıgım sorunlar bunlar. Bu telefonu sevıyorum ve degstrmek ıstemıyorum. Yardımcı olursanz cok mutlu etms olrsnz. Tesekkrler.

anılbaran

anılbaran

Üye
s60v3 bölümen açmalıydın ordan daha yardım ederler. Bizüm arkadaştada var e72. Senin yazılım son sürümmü ? Degilse sonra sürüm yükle. Bide tele format atalım istiyosan . İşe yaramassa servise ver derim

seymamirze

seymamirze

Üye
    Konu Sahibi
s60v3 bölümen açmalıydın ordan daha yardım ederler. Bizüm arkadaştada var e72. Senin yazılım son sürümmü ? Degilse sonra sürüm yükle. Bide tele format atalım istiyosan . İşe yaramassa servise ver derim

evet son surum. Formatla duzelecek ıs mı, cunku telde programlarm falan var format ısıme gelmez acıkcası :( ama cozum cıkmazsa yıne format gorunuyo. Aslında sorunum bu benım telde mı oldu bıtek, son surumdekı web tarayıcısı dıger yukleyenlerdede e63u anımsatıyor mu acaba

zx6r

zx6r

Üye
Telefondan hiç bir problem yok sadece sürüm uyuşmazlığı var format atarsan düzelir büyük ihtimalle

seymamirze

seymamirze

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan hiç bir problem yok sadece sürüm uyuşmazlığı var format atarsan düzelir büyük ihtimalle
pekı anladım. Sanırım format yolu gorunuyo. :(
bır sorum daha olacak. Dıger arkadaslarım web tarayıcısı da boyle mı oldu bılgım yok etrafımda e72 kullanan da yok. Surumle gelen bırsey mı yoksa uyusmazlık mı. Yardımcı olursanz cook sevnrm

hamzahakyol

hamzahakyol

Üye
Bende yeni kurdum bu sürümü aslında pekte araştırmama rağmen bu sürüm hakkında bilgi bulamadım, tereddütteydim; çünkü 071 li sürümde bayağı bi hata ile karşılaşılmış ama 081.003 sürümü stabil çalışıyor, gönül rahatlığı ile kurulabilir.
♦ Bir kaç forumda gördüğüm ve korktuğum kamera sorunları yok, hatta kamera iyileştirilmiş bile diyebilirim.
♦ Hız olarak çok iyi durumda.
♦ Not olarak bilgisayardan yani Nokia Suite'den kurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt