c6-01 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 yardım
arkadaşlar c6-01 kullanıcısıyım telefon konusunda acemiyim .
telefonum sertifka hatası veriyor . Telefon paralel ithlat genpa garantili genpanın iyi olmadığı gbi şeyler söylediler yani lafı uzatmadan konuya geçeyim
telefonu hacklsem ne gbi zararı olur güncellemeler yne aynısı gibimi olur telefon garanti dışı kalırmı genpa ggrantisi telefonu yparken pra alyomu :D
ne yapmalıyım ve telefon anna güncellemesi yaptğmdan beri ingilizce türkçe dil yok belle de gelmedi :( ne yapmalıyım siz tecrübelisnz düşünce ve fklerinz bnm içn önmli :D

oquz_esen

oquz_esen

Üye
1-Cihaz hack'lendiqi taktirde symbian'ın koyduqu tüm kısıtlamaları aşmış olursunuz ve özgürce tüm unsigned uygulmaları v.s. Yükleyebilirsiniz

2-Hack işleminin hiç bir zararı yoktur ve cihaz kesinlikle Garanti dışı kalmaz (Bazı arkadaşlar cihazımı hack'ledim cihaz kendi kendine kapanıyo deselerde hack ile alakası yoktur kişisel kullanım sorunudur)

3-Güncelleme sorunu yaşamazsınız ilk günkü qibi güncelleme'leri rahatlıkla alabilirsiniz

4- Cihaz Garanti kapsamı içindeyse ve cihaz'da oluşan sorunlar kullanıcı hatası deqilse servis ücret almaz (Hack kullanıcı hatası 'na qirmez)

5-Anna türkçeleştirmek için ovi'den yazılımı tekrar yükleyin Türkçe olur eğer ki ovi'den güncelle'diysen ve ingilizce olduysa
Navifirm ile 'Euro2 turkey' yüklersen Türkçe olur

Hack'lemek için
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

Navifrm prog. ve kullanımı
http://www.maxicep.com/modifikasyon...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
eyvllh emeğine sağlık kardeşm yardımın için teşekkr

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş bişey daha sorcam navigasyon flan sorun oluyormu

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
eyvllhh :)

whymee

whymee

Üye
yani şimdi sadece sınırları kaldırmış oluyoruz peki cfw yüklesem yine aynımı olcak _ güncelleme filan c5-03 beniim?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
yani şimdi sadece sınırları kaldırmış oluyoruz peki cfw yüklesem yine aynımı olcak _ güncelleme filan c5-03 beniim?

Soruyu tam anlamadım ama anladıqım kadarıyla cewap verim C5-03 için son güncelleme v21 diye biliyorum zaten sizin cfw ler orjinal fw üzerinden modifiye yapılıyo cfw yüklesende güncellemeyi qörür çıkarsa eqer zaten tüm cfw ler hack lidir

whymee

whymee

Üye
demek istediğim telefonun orjinalliği bozulcakmı değiştriceği tek şey yoksa hız görsellik mi ? yani meselayazılım güncelle dicem yani yeni bi versiyon çıktımı indirebilcm mi herhangibi sorun varmıdır sence kullanmalımıyım ? cfw

oquz_esen

oquz_esen

Üye
demek istediğim telefonun orjinalliği bozulcakmı değiştriceği tek şey yoksa hız görsellik mi ? yani meselayazılım güncelle dicem yani yeni bi versiyon çıktımı indirebilcm mi herhangibi sorun varmıdır sence kullanmalımıyım ? cfw

Sana şu kadarını söylim şuna emin ol ki en iyisi orjinal fw kim ne derse desin tamam hız görsellik oluyo ama Cfw cihazın rom'una zamanla zarar verir zaten c5 -03 içinde adam akıllı cfw yok o yüzden orjinalden vazqeçme derim ben

Tabi son söz yine senin kendi Tercihindir....

whymee

whymee

Üye
bende aynı fikirdeyim peki hack liyimmi sennce ?

whymee

whymee

Üye
Yardımın için teşekkür ederim kardeşim :)

oquz_esen

oquz_esen

Üye
silinirse bişey olmaz ama cihazı kapatıp açtıqın takdirde hack'siz olur telefon

Ama o programın yamaları vardır hafıza kartında patches adlı bi klasör de eqer ki onlar silinmesse tekrar dan Rompatcher'i kurup içine qirip o yamaları üzerine çift tıklayarak Aktif edersen cihaz tekrar hack'lenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...