hayatımın kazığını vodafondan yedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
hayatımın kazığını vodafondan yedim
arkadaşlar vodafone bana msj attı 9,5 tl karşılığında aylık 500mb internet ve aksam9 sabh 9 1 ay boyunca konusma dedi abone oldum 9,5tl kesildi internetiniz ve dakkalarınız tanımlanmıştır dedi nete girdim cıktım 7tllik net kullanmışım aradım benm 500mb hakkım var kullandğm internet bakiyemden düştü dedim oda şunu dedi dakikalarınız tanımlanmış 19,5 tl bakiye yuklediğinizde kesilip 500mb imternetiniz tanımlanacaktır dedi derhal uygun bi turkcell tarife bulup hat almam lazm tcavuze ugramış kadar oldum

----------Eklendi @ 01:08:54 ---------- Yazıldı @ 01:05:59 ----------

lanet olsun bu hattın nosunı herkes biliyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Orada bir saçmalık olmuş eğer ki Özgür Genç tarifesinde iseniz belirttiğiniz 9.5 TL karşılığı 500 MB data paketi aldığınızda akşam 9 sabah 9 arası Vodafone içi 2.000 DK gelmiş olmalı. Size verilen bilgide şurada bir mantık hatası var siz 500 MB paket aldığınız taktirde size bu DK'lar verilmekte yani size DK lar geldiğine göre data paketinizin tanımlanmamış olması çok saçma. Müşteri hizmetlerini tekrar aramanızı tavsiye ederim.

Turkcell ile ilgili bilgiler içinse Turkcell sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
aradm aradm kaç kere aradım bana dalga geçer gibi dakikalarınız tanımlanmıştır dedi 500mb internet ortada yok dakka zaten hediyesiydi hediyesi var dakikası yok müşteri hizmetlerinin hepsiyle konuştum meryem müge serap merve ayşe volkan semih hepsiyle konuştm beni kaldırıp kaldırıp indirdiler elini sürenin eli yanıyor yani 20liramı nasıl yuttu vodafon boyle kar yapcanı zannediyor ama haram olsun bu nasıl gittiyse sebebi neyse kimse çoluk çocuğunun canına deysin

----------Eklendi @ 01:34:57 ---------- Yazıldı @ 01:34:02 ----------

sabah 9 aksam 9 konusmam var internetim yok hediyesi var kendisi yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
aradm aradm kaç kere aradım bana dalga geçer gibi dakikalarınız tanımlanmıştır dedi 500mb internet ortada yok dakka zaten hediyesiydi hediyesi var dakikası yok müşteri hizmetlerinin hepsiyle konuştum meryem müge serap merve ayşe volkan semih hepsiyle konuştm beni kaldırıp kaldırıp indirdiler elini sürenin eli yanıyor yani 20liramı nasıl yuttu vodafon boyle kar yapcanı zannediyor ama haram olsun bu nasıl gittiyse sebebi neyse kimse çoluk çocuğunun canına deysin

----------Eklendi @ 01:34:57 ---------- Yazıldı @ 01:34:02 ----------

sabah 9 aksam 9 konusmam var internetim yok hediyesi var kendisi yok

Benimde kastettiğim mantık hatası buydu. Müşteri hizmetleri gerçekten rezalet Vodafone'de. Bilgisiz , ilgisiz ve en kötüsü yetkisizler. Sadece kayıt oluştururlar o kayıtta uzun süre öyle bekler. Turkcell tarifeler bölümünde yeni konu açarak ve telefon kullanım ihtiyaçlarınızı yazarak tarife önerileri alabilirsiniz.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
abi çok kötü ya kız arkadaşmda vodafn diye kullanıyrm ama canıma tak etti ya kazığı soktu resmen

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
abi çok kötü ya kız arkadaşmda vodafn diye kullanıyrm ama canıma tak etti ya kazığı soktu resmen

Öncelikle kız arkadaşını ikna etmelisin aksi taktirde sana pahalıya patlayabilir Turkcell'e geçmen :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
artık onada banada yeni hat alcaz onda birbirimizi arasak yani ikimizdw trkcl olsak 15dk 50krmiş

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ooow olmadı o işte

mastt34

Üye
Fırsat20 2222 gonder 20 tl 300 dakıka heryone 300 sms her yone birde gencplus turkcell yaparsan 2 hattı super olur.

tempestshine

tempestshine

Üye
Allah'ın belası Vodafone Son faturam az önce geldi 70 TL.İnternete hiç girmediğim halde hatta ayarlarını sildiğim halde nasıl oluyorsa 33 TL internet harcamışım Allah Allah nasıl oluyo acaba :off: 2010 yılında Vodafone'a geçmiştim.en yakın zamanda Avea'ya taşınıyorum

buketcik

buketcik

Üye
arkadaşlar bu vodafoneden çekilen ne yahu.aslan gibi trcell varken neişiniz var başka hatlarla

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Allah'ın belası Vodafone Son faturam az önce geldi 70 TL.İnternete hiç girmediğim halde hatta ayarlarını sildiğim halde nasıl oluyorsa 33 TL internet harcamışım Allah Allah nasıl oluyo acaba :off: 2010 yılında Vodafone'a geçmiştim.en yakın zamanda Avea'ya taşınıyorum

Her zaman söylüyorum tekrar senin içinde söylücem dostum. Eğer iş adamı değilsen bu telefonla uzun konuşup iş yapmıyorsan yada belli bir geliri olan biri değilsen ne işin var ki faturalı hatta ? Faturalı hat hep risklidir bilinçli bir kullanıcı değilseniz ve sürekli internet üzerinden takibini yapamıyorsanız faturalı hatta başınıza ne geleceğini kestiremezsiniz. Seni hedef almıyorum arkadaşım genel söylüyorum 50 TL beklerken 100 TL gelirse seni zor duruma sokacaksa faturalıdan uzak duracaksın. Ufak bir not Avea da pin kodu bilinmediği için hiç açılamayan hatta 350 TL fatura geldiğini biliyorum :)

arkadaşlar bu vodafoneden çekilen ne yahu.aslan gibi trcell varken neişiniz var başka hatlarla

Her hattın kendine göre iyi ve kötü yanları var. Tüm hatları kullanıyorum fakat 30 TL ile beni turkcell kampanyalarla en fazla 1500 DK konuştururken Vodafone ile 30 TL yüklediğimde 5600 DK konuşturuyor :) amacım hiç bir operatörü yüceltmek değil başta da dediğim gibi hepsinin iyi ve kötü yanları var.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye
350 TL'yi nerelerinden uydurmuş bunlar ?? :D Teşekkürler.bu arada iş adamı falan filan değilim.bende kontörlü olmak istiyorum.ama annem-babam-ve ben vodafone faturalıyız.Bu fatura bizi mağdur ediyor.Ama kontörümüz bittiği zaman haberleşemiyoruz.O yüzden faturalı olduk.zaten bu 70 TL'lik faturadan sonra mutlaka kontörlü olacağım :oke:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
350 TL'yi nerelerinden uydurmuş bunlar ?? :D Teşekkürler.bu arada iş adamı falan filan değilim.bende kontörlü olmak istiyorum.ama annem-babam-ve ben vodafone faturalıyız.Bu fatura bizi mağdur ediyor.Ama kontörümüz bittiği zaman haberleşemiyoruz.O yüzden faturalı olduk.zaten bu 70 TL'lik faturadan sonra mutlaka kontörlü olacağım :oke:

350 TL konusunda bizimde fikrimiz olmadı nerden çıkardıklarını :) ön ödemeli hattın şimdiden hayırlı olsun :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
babaaamet

babaaamet

Üye
vodafondan aynı kazığı farklı şekilde yiyenlerden birisi de benim.vodafon reklamlarına dikkat ederseniz eğer kendisinin yaptığı bütün olumsuzlukları diğer operatörler yapıyormuş gibi lanse ediyor.aboneler de ancak kazık girdikten sonra bunu farkedebiliyor.aynen benim gibi....

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
aveaya geç derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt