Küresel ısınma ve eriyen buzlar

Sponsorlu Bağlantılar

paradoks

paradoks

Üye
    Konu Sahibi
Küresel ısınma ve eriyen buzlar
Aşağıdaki resimleri görünce küresel ısınmanın ne kadar çok tehlikeli olduğnu birkez daha anladım...

cllgr

cllgr

Üye
manzara olarak harika gözüküyor ama sonu nereye varır bu ısınmanın.allah sonumuzu hayır etsin.

delimakina

Üye
petrol derdine düştük neleri unuttuk

Altun.

Altun.

Üye
kurunun yanında yaş da yanacak bu gidişle

Altun.

Altun.

Üye
Olabilir biraz sulu olacak gibi

Midea Rubenis

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin

bugün sabah şimşekler çaktı yağmur yağdı hava buz gibiydi 3 saat kadar sonra öğle vaktinde güneş ortalığı kavurdu 1 günde hem kışı hem yazı yaşar olduk :(

iOS Developer

iOS Developer

Üye
bide bu buzdağlarının görünmeyen yüzleri var yaw...kolay kolay erimez bunlar :D

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bilim adamları bu sene sıcak geçdi diyorlar sürekli böyle sıcak olmayacak
ilk defa olan birsey değil zaten:)

Exalans

Exalans

Üye
su sıkıntısı nasıl olacak hala anlamadım bukadar buz eriyince

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
türkiyede buzullar yok
sanırım bu resimdekilerde denize karışacak

POWER

POWER

Üye
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim yane...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
su sıkıntısı nasıl olacak hala anlamadım bukadar buz eriyince

Eriyen buzul suları ne yazık ki içmeye uygun değil; bunları içme suyu yapmak çok uzun süre alır. Bu yüzden içme suyu tehlikesi var.

dr-jake

dr-jake

Üye
Arkadaşlar tabi ki eriyen buzul sularının faydadan çok birçok kıyı şehrini sular altında bırakmak gibi bi zararı olacak. Bunun yanında azalan yağmurlar yüzünden tarım verimli yapılamıycak, kuraklık ve yükselen sıcaklık yüzünden birçok tür de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Artan sıcaklık belli bir hızda olacağından canlıların buna adapte olabileceği söyleniyor fakat su sıkıntısının bizi kaçınılmaz bi sonuca doğru götüreceği gerçek; eğer önümüzdeki 10 yıl içinde önlemler alınmaya başlanmazsa...

chadashh

chadashh

Üye
Arkadaşlar tabi ki eriyen buzul sularının faydadan çok birçok kıyı şehrini sular altında bırakmak gibi bi zararı olacak. Bunun yanında azalan yağmurlar yüzünden tarım verimli yapılamıycak, kuraklık ve yükselen sıcaklık yüzünden birçok tür de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Artan sıcaklık belli bir hızda olacağından canlıların buna adapte olabileceği söyleniyor fakat su sıkıntısının bizi kaçınılmaz bi sonuca doğru götüreceği gerçek; eğer önümüzdeki 10 yıl içinde önlemler alınmaya başlanmazsa...

katılıyorum ;);)

Üst Alt