Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

bayramalex

bayramalex

Üye
ALLAH razı olsun kardeş teli hack ledim en sonunda n73

• Beğen
Tepkiler: xinanux

burak1651

Üye
Allah senden razı olsun kardesim , önceden hellocarbide'yle hacklydum ama smdi o hata vermeye basladı tam hayattan soğumuşken bu açtıgn konu karsıma cıktı saolasın

• Beğen
Symbianizm

Symbianizm

Üye
Rica ederiz.Hayırlı olsun

• Beğen

xoxoxo

Üye
n95imde işe yaradı emeğine sağlık kardeş.

• Beğen

80hidayet80

Üye
Sis editör0.70 le N97 mini de sorun çözüldü. Emeğine saglık kardeş çok sağol :)

• Beğen
demirefe

demirefe

Üye
çok teşekkurler:)

• Beğen
Symbianizm

Symbianizm

Üye
Rica ederim hayırlı olsun

• Beğen

yazici_11

Üye
n73 ise yaradi ellerinize saglik

• Beğen
seymamirze

seymamirze

Üye
kardes oncelıkle cok sagol. Yapabıldım ve telım e72. Yalnız soyle bı sorum olcak. Ben sımdı bu rompatcher xplore ve mobıle securıty programlarını sılersem hack de etkısız mı olur ? Smdıden tskler

• Beğen

xinanux

Üye
kardes oncelıkle cok sagol. Yapabıldım ve telım e72. Yalnız soyle bı sorum olcak. Ben sımdı bu rompatcher xplore ve mobıle securıty programlarını sılersem hack de etkısız mı olur ? Smdıden tskler

rom patcherı silmeyeceksin arkadaşım o duracak open4all yamasıyla sistem klasörlerine ulaşıyorsun installserver yamasıyla sertifikasız uygulama yüklüyorsun rom patcherı silersen hack gitmiş olur,x plore dosya yöneticisidir silmesen iyi olur,mobil security antivirüsü silebilirsin...

----------Eklendi @ 17:30:33 ---------- Yazıldı @ 17:29:52 ----------

n73 ise yaradi ellerinize saglik

hayırlı olsun...

Canlıyiğit

Üye
e72 Oldu emeğinize sağlık

• Beğen
leonardo08

leonardo08

Üye
pach ler kayboldu yardım edin

• Beğen

xinanux

Üye
pach ler kayboldu yardım edin

kardeş konuda ilk sayfada üst konuda ki hack yöntemi için resimli anlatım ve yapılan hatalar için çözümler konu linki var oraya gir rom patcherı açtım no data yazıyor patchler görünmüyor diyenler ve resim olarakta gösterdim orada link var onu indir patches klasörünü c: veya e: ye çıkart yerine gelir...

leonardo08

leonardo08

Üye
kardeş konuda ilk sayfada üst konuda ki hack yöntemi için resimli anlatım ve yapılan hatalar için çözümler konu linki var oraya gir rom patcherı açtım no data yazıyor patchler görünmüyor diyenler ve resim olarakta gösterdim orada link var onu indir patches klasörünü c: veya e: ye çıkart yerine gelir...

çok saol pampa

• Beğen
'h716043'

'h716043'

Üye
n97
n97 mini
c6 01
n95 8gb
n95
n8