"Sertifikaya Son.zip‎" dosyasını indiremiyorum diğerleri iniyor ama bu dosyada sıkıntı var galiba
sorun yok eklenti olduğu için indirebilirsiniz bazen tarayıcı kaynaklı hatalar oluyor farklı bir tarayıcı ile yada bir süre sonra tekrar deneyin..."Sertifikaya Son.zip‎" dosyasını indiremiyorum diğerleri iniyor ama bu dosyada sıkıntı var galiba
Allah senden razı olsun kardesim , önceden hellocarbide'yle hacklydum ama smdi o hata vermeye basladı tam hayattan soğumuşken bu açtıgn konu karsıma cıktı saolasın
n95imde işe yaradı emeğine sağlık kardeş.
kardes oncelıkle cok sagol. Yapabıldım ve telım e72. Yalnız soyle bı sorum olcak. Ben sımdı bu rompatcher xplore ve mobıle securıty programlarını sılersem hack de etkısız mı olur ? Smdıden tskler
n73 ise yaradi ellerinize saglik
pach ler kayboldu yardım edin
kardeş konuda ilk sayfada üst konuda ki hack yöntemi için resimli anlatım ve yapılan hatalar için çözümler konu linki var oraya gir rom patcherı açtım no data yazıyor patchler görünmüyor diyenler ve resim olarakta gösterdim orada link var onu indir patches klasörünü c: veya e: ye çıkart yerine gelir...
çok saol pampa