Bir yardımcı olur musunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan5858

Üye
    Konu Sahibi
Bir yardımcı olur musunuz
Sahibinden de bir ikinci el tel aldım.temiz dedi ama telefon hurda çıktı elimde kaldı.iade alırım dedi arıyorum açmıyor.acaba ben sahibinden deki konuştuğumuz mesajları çıktı alsam kargo üzerinde adresiyle birlikte polise şikayet edersem birşey çıkarabilir miyim acaba paramı alabilir miyim.ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen konuyu taşımadan biraz fikir verin.

fullwar

fullwar

Üye
Gerekli kayıtlarla emniyete başvurursanız sonuç alabilirsiniz. Kullanıcının bilgileri ve IP noları falan hepsinden bulunabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geçmiş olsun. :(

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
kaç tl vermiştin geçmiş olsun ):

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
geçmiş olsun gerekirse düşük model al ikinci el alma int üzerinden hiç alma

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun :(

mstf_l

mstf_l

Üye
bence zaman gecmeden emniyete basvurun hemen gecmis olsun

spy ghost

spy ghost

Üye
yakınlarda bi soğuk su varsa tavsiyemdir

TeAmo42

TeAmo42

Üye
geçmiş olsun.Arkadaşım bende n97 almıştım 2.el ptt kargo kapıda ödeme ama kargonun içeriğine bakmadan imza atmamıştım. Ama şu an o sistem yok sanırım imza atmadan kargo açılmıyor bence alıcının kargo incelemesine izin verilecek .tekrar geçmiş olsun.

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
peşine düşerse cok ederli bişey değilse bi o kadar daha harcarsın hak adalet aramak memeleketimizde yogun zaman ısteyen ve bıraz masraf acar.En buyuk adalete teslım et sen onu yeri ve gögü direksiz tutana!!!!!!!

xinanux

Üye
peşine düşerse cok ederli bişey değilse bi o kadar daha harcarsın hak adalet aramak memeleketimizde yogun zaman ısteyen ve bıraz masraf acar.En buyuk adalete teslım et sen onu yeri ve gögü direksiz tutana!!!!!!!

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt