lutfen konuya cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
lutfen konuya cevap
arkadaslar merhaba bende telefon nokia 500 ben telefonumda %75 s^3 oyunlarini oynayamiyorum,eskiden yani telefonumu ilk defa aldigimda s60v5 oyunlari olan nfs hotpursuit,nfs the run asphalt 4 hd,asphalt 3 3d oyunlarini bile oynayamiyordum 1ay sonra telefonu guncelledim ve az once saydigim s60v5 oyunlarini oynaya biliyorum....ama yine de s^3 oyunlarini oynayamiyoru basda da angry birds olmak uzere diger oyunlarida oynayamiyorum ama angry birds s60v5 versionunu oynuyorum.yani bu angry birds s^3,s60v5 arasinda ne fark varki s^3-u acmiyo,,,,,,kisaca eger telefonumun yeni guncellemesinde s^3 oyunlarini oynaya bilirmiyim? Tekrar soyluyorum ilk defa acmayan asphalt4 hd,nfs the run,nfs hot pursuit,asphalt 3 3d,guncelleme geldiginde yani telefonu guncelledigimden sonra artik oynaya biliyordum,,,,,,,oynayabilirmiyin acaba yeni guncelleme geldiginde s^3 oyunlarini ??????::::

uribaju

uribaju

Üye
belki telefonun hackli değildir o yüzden açamıyor olablirsin

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
nokia 500 de grafik kartı olmadıgı için s^3 oyunlarının hepsini desteklemez malesef güncellemeyle vs çok azda olsa etkisi olur ama donanımsal eksiklik kendini belli edecektir nokia 500 oyun telefonu değil

pRime.

pRime.

Üye
nokia 500 de grafik kartı olmadıgı için s^3 oyunlarının hepsini desteklemez malesef güncellemeyle vs çok azda olsa etkisi olur ama donanımsal eksiklik kendini belli edecektir nokia 500 oyun telefonu değil
aynen

qsaw

qsaw

Üye
aynen arama,müzik,internet,mesaj felan arada bir java oyunları açarsın başka şeyler bekleme bence telefondan

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia 500 donanımsal olarak ortada kalmış bir cihaz ben sanmıyorum ki güncelleme ile düzelme olsun ama her ihtimali düşünmek lazım Nokia hangi akla hizmet çıkardı bu modeli onuda bilmıorum belle gelirse o cihaza belki sorunların çözülür grafik gpu su olmadıgını soylemıs bi arkadas ama elbet bi goruntu bırımı vardır ancak yüksek kapasitede değildir die dusunuyorum güncelleme beklemek yapılcak tek şey iyi forumlar ...

pRime.

pRime.

Üye
Nokia 500 donanımsal olarak ortada kalmış bir cihaz ben sanmıyorum ki güncelleme ile düzelme olsun ama her ihtimali düşünmek lazım Nokia hangi akla hizmet çıkardı bu modeli onuda bilmıorum belle gelirse o cihaza belki sorunların çözülür grafik gpu su olmadıgını soylemıs bi arkadas ama elbet bi goruntu bırımı vardır ancak yüksek kapasitede değildir die dusunuyorum güncelleme beklemek yapılcak tek şey iyi forumlar ...
500'ün grafik kartı yok. en ufak görüntü birimi olsaydı bile angry birds'ü rahatça oynardı. cihazın işlemci ve ram dışında 5800,x6'dan farkı yok.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

500'ün grafik kartı yok. en ufak görüntü birimi olsaydı bile angry birds'ü rahatça oynardı. cihazın işlemci ve ram dışında 5800,x6'dan farkı yok.
Eyvallah reis aydınlattın bizi :D Teşekkürler ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...