ipod touch - nokia n8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch - nokia n8
benim n8im var ancak uygulama sıkıntısından dolayı bir ipod touch almaya karar verdim son nesil olan modelinde hd kamera varmış ama bir önceki modele göre pek te farkı yokmuş siz s^3 kullanıcılarına danışmak istedim bu iki cihaz (ipod 3g ve 4g) arasındaki farklar nedir ve bana ne önerirsiniz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
4g retina ekran .

Emre-45

Emre-45

Üye
işlemcisi de farklı ramide ekranıda. yani alıcaksan ipod touch 4 al

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak 8 gb 500 tl olarak söylediler sizce ekonomikmi

Jomolocco

Jomolocco

Üye
evt

Dostnametr

Üye
8 gb alırsan hata yaparsın.8 gb ios ta oyun için çok düşük bir miktar.

3. nesil almanı tavsiye etmem n8 in ekranı 3. nesilden daha iyi.

kaan01996

kaan01996

Üye
    Konu Sahibi
bide hafıza kapasitesi olarak hangi seçenekler var

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Dostum 8 16 32 64 mevcud bende 64 lük var bir sürü program oyun müzik var zaten dolduramiyorsun tabii 64 için :))

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Fiyatlari ne kadar

cihatyılmaz

Üye
benim n8im var ancak uygulama sıkıntısından dolayı bir ipod touch almaya karar verdim son nesil olan modelinde hd kamera varmış ama bir önceki modele göre pek te farkı yokmuş siz s^3 kullanıcılarına danışmak istedim bu iki cihaz (ipod 3g ve 4g) arasındaki farklar nedir ve bana ne önerirsiniz

kardeş bi ara bende düşündüm bunu ama sonra vazgeçtim araştırma yaptım bak ipod touch a okadar para verme samsung galakxy s wifi 5.0 diye bi alet var mükemmel.hemde fiyatı daha uygun akakçe.com dan arkadaşa 400 e aldık.gerçekten mükemmel bi alet bence bi bak

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
oooow sende benm kafadansıın bende n8 be it4 kullanıyorm oyun ihtiyacını super görüyor ama ben kardesme tel alacam ondan satıyorum

----------Eklendi @ 17:46:10 ---------- Yazıldı @ 17:44:04 ----------

bendeki 8 gb sıfırlamadan önce 21 tane oyun vardı am kardeşm sıfırlamış

pRime.

pRime.

Üye
ipod touch 4g iyidir, donanımı iphone 4 ile aynı olduğundan oyun uygulama işini fazlasıyla görecektir.

----------Eklendi @ 18:39:23 ---------- Yazıldı @ 18:39:05 ----------

bu arada bende de ipod touch 4g var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt