Anna - Belle Tsunami Ev Ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Eray1910

Üye
FreeSinger ile signedledim kurulurken en sonunda yüklenemiyor diye hata alıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

66virus66

66virus66

Üye
Beyler yükledim ama özelleştiremiyorum nasıl yeni kısayollar ekleyeceğim ev ekranına

stuffalp

Üye
Anna, Hackli Orjinal FW'li 5800'da çalıştı. Çok teşekkür ederim.

jldytr

Üye
yükledikten sonra ne yapacağımızı anlayamadım telefonu kapatıp açtım olmadı yardım ederseniz sevinirim

sallama789

Üye
benim telefon n97 ev ekranı diye bir düzenleme yok nasıl ekleyecegim lütfen yardımcı olabilirmisiniz

sonermetin

Üye
"güncelleştirme hatası" da ne olaki ?? "Belle+Green+Leaves+by+KCostas.sis" hariç diğerlerinde güncelleştirme hatası diyor ?

Mert045

Mert045

Üye
:alkis

stuffalp

Üye
"güncelleştirme hatası" da ne olaki ?? "Belle+Green+Leaves+by+KCostas.sis" hariç diğerlerinde güncelleştirme hatası diyor ?

Aynı anda 2 ev ekranı kuramıyorsun ne yazık ki. O Green Leaves olan tema sadece, ek ekranı değil.

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
5800 için setifikalandırmama ragmen yüklenmiyoor

x-scarface

x-scarface

Üye
homescreen icin cok tesekkurler ellerine saglık, başkan senin bu resimdeki font ve tema nedir acaba onuda paylasırmısın yada isim versende olur :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
homescreen icin cok tesekkurler ellerine saglık, başkan senin bu resimdeki font ve tema nedir acaba onuda paylasırmısın yada isim versende olur :)

:rica: resimler benim değil yabancı siteden alıntı benim simdi kendi kullandığım fontu söyleyim hoşuna gider belki sony sketch

x-scarface

x-scarface

Üye
eyw kardes ama onu kullanıyorum zaten =)
flipfontunda continuum diye bi fontu var ama ingilizce font olduqu icin dandik oluyor sony qüzel bi font evet..

netnick

Üye
ya ben bunları yüklemeye çalışıyorum çalışıyorum olmuyo :angry: sesimi duyun bana yardım edin :megafon:

x-scarface

x-scarface

Üye
'netnick' ne konuda yardım istiyorsun?

caglar b

caglar b

Üye
10 numara olmuş çok teşekkür ederim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
eyw kardes ama onu kullanıyorum zaten =)
flipfontunda continuum diye bi fontu var ama ingilizce font olduqu icin dandik oluyor sony qüzel bi font evet..

:good:

----------Eklendi @ 09:05:51 ---------- Yazıldı @ 09:04:51 ----------

ya ben bunları yüklemeye çalışıyorum çalışıyorum olmuyo :angry: sesimi duyun bana yardım edin :megafon:

Nasıl olmuyo ne hatası veriyo sertifika mi güncelleştirme mi

----------Eklendi @ 09:06:13 ---------- Yazıldı @ 09:05:51 ----------

10 numara olmuş çok teşekkür ederim

:rica:

tolgahan1994

tolgahan1994

Üye
Güncelleştirme hatası veriyor :(

arhmn

Üye
5800 açmadı

Takipçi Satın Al