Galaxy s 2 vs xperia arc s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koseoglu61

koseoglu61

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s 2 vs xperia arc s
Sizce oyun ve browser hangisi üstün

Türe

Türe

Üye
Gs2

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kamera hariç her konuda SII üstün :oke:

MezraL123

MezraL123

Üye
Galaxy S2 çoğu konuda çok daha üstün.. Ama malzeme kalitesi, fotoğraf çekimi, tasarım ve şarj konusunda arc s..

enaa_881

enaa_881

Üye
kesinlikle S2 diyorum kamera hariç her yönden ama kamerada da çok belirgin bi fark olmaz diye düşünüyorum
internet performansı bence en iyi telefon S2 çünkü teknoloji marketlerinde üst seviye telefonların çoğunu inceledim en akıcı onda kullanılıyo oyunda da üstündür yüksek ihtimal arc s in oyun performansını bilmiyorum

----------Eklendi @ 22:31:08 ---------- Yazıldı @ 22:28:56 ----------

bence malzeme kalitesi olarak da S2 daha iyi

MezraL123

MezraL123

Üye
Sağlamlık olarak evet S2 daha üstün ama bi S2 kullanıcısı olarak söylüyorum ki gerçekten bi iphone bi arc yada sensationa oranla gerçekten malzeme kalitesi kötü. Sağlam değil demiyorum kötü diyorum. Telefon bildiğin plastik. Ha kılıfla kullanıcam zaten derseniz o ayrı konu. Ama telefon gerçekten sağlam, düşmeye ve çizilmeye dayanıklı orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
koseoglu61

koseoglu61

Üye
    Konu Sahibi
Plastik olmasının sebebi ağır olmaması içindir o boyuttaki teli çelik alaşım yaparsan takozdan farkı kalmaz adamlar kolay çizilmeyen malzeme kullanmış daha ne olsun you tube açın izleyin drop testlerini.

• Beğen
enaa_881

enaa_881

Üye
Sağlamlık olarak evet S2 daha üstün ama bi S2 kullanıcısı olarak söylüyorum ki gerçekten bi iphone bi arc yada sensationa oranla gerçekten malzeme kalitesi kötü. Sağlam değil demiyorum kötü diyorum. Telefon bildiğin plastik. Ha kılıfla kullanıcam zaten derseniz o ayrı konu. Ama telefon gerçekten sağlam, düşmeye ve çizilmeye dayanıklı orası ayrı.

kardeş arc dediğin plastik değil mi? iphone dediğin camdan değilmi?
ee kendi söylediğinle çelişiyosun "Ama telefon gerçekten sağlam, düşmeye ve çizilmeye dayanıklı orası ayrı."

----------Eklendi @ 01:54:34 ---------- Yazıldı @ 01:43:20 ----------

demekki malzeme kalitesi iyi :)

MezraL123

MezraL123

Üye
kardeş arc dediğin plastik değil mi? iphone dediğin camdan değilmi?
ee kendi söylediğinle çelişiyosun "Ama telefon gerçekten sağlam, düşmeye ve çizilmeye dayanıklı orası ayrı."

----------Eklendi @ 01:54:34 ---------- Yazıldı @ 01:43:20 ----------

demekki malzeme kalitesi iyi :)

Arc plastik değil iphone da cam alaşımlı. Ayrıca ben malzeme kalitesi kötü demedim arc, sensation veya iphone 4e göre kötü dedim iyi okuyun. Üstüne basa basa sağlam telefon diyorum zaten. Ama bi elinize sensation alın bi elinize galaxy alın o zaman anlarsınız farkını. Ama dediğim gibi kılıf kullanıcaksanız zaten bi anlamı kalmıyo..

Plastik olmasının sebebi ağır olmaması içindir o boyuttaki teli çelik alaşım yaparsan takozdan farkı kalmaz adamlar kolay çizilmeyen malzeme kullanmış daha ne olsun you tube açın izleyin drop testlerini.

Drop testlerini izledim. Telefon hafif ve cepte hissedilmiyo biliyorum. Bende bi S2 kullanıcısıyım. Ama sensation vs telefonlar alaşımlı ama hiçte takoz gibi değil. Ben zaten kötü demiyorum ama dokunma hissi olarak çok farklılar.

----------Eklendi @ 03:33:46 ---------- Yazıldı @ 03:24:40 ----------

Piyasada aliminyum alaşımlı, cam alaşımlı hatta kevlar kullanılmış o kadar telefon var. Hepside birbirinden hafif. Ayrıca ciddi anlamda soruyorum farkeden max 50 gram olsun. Ne kadar farkediyo? Çok mu ağırlaşıyo alaşımlı olunca? Hayır. 1700 tllik ( ilk çıktığında ) telefon yapıyosunuz insan biraz düşünür 1700 liralık plastik telefon mu olur diye. O kadar parayı veriyosun telefonu eline alınca bi farkı yok. Ama bi sensation al eline harbiden anlıyosun farkı. İnanmayan gidip deneyebilir. Şimdi piyasada o kadar sağlam o kadar iyi malzemeden yapılmış telefon varken neden gidip plastik kullanılır ki? Ha plastiği iyi orasına gerçekten lafım yok. Videoları var, bükülüyo ama kırılmıyo, çizilmiyo vs. Sağlam ona lafım yok. Kötüde demiyorum yanlış anlamayın. Ama diğerlerine oranla kötü bunuda inkar etmeyin.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş birincisi arc ın arka kapağı ne? (tamam kasası metal ama arka kapağı değil)
ikincisi iphone cam (tamam bu da özel üretim)
S2 özel üretim bi plastik.
söylediğin bütün telefonları incelemişliğim var ve söylemediğin bi çok telefonu
evet bazılarının daha fazla sağlamlık hissi verdiğini söyleyebilirim ama bu onları daha kaliteli daha sağlam yapmıyo
ağırlık konusu S2 116 gr, 4S 140 gr, sensation 148 gr, arc 117 gr
nese benim için ağırlık ve boyut oranı da önemli
ha bide arc bende sağlamlık hissi oluştumuyo bununda etkisi var biraz
bide 1700 lira verdiğin telefonun elinde sağlamlık hissi vermesine değil sağlamlığına bakarsın ki S2 gayet sağlam söylediğin bi çok telefondan
NESE amacım tartışma yaratmak değil söylediğin bi çok şeye katılıyorum

• Beğen
MezraL123

MezraL123

Üye
Tartışmak amaçlı söylemiyorum ben hiç bişeyi. Aslına bakarsak zaten aynı şeyi söylüyoruz. Bahsettiğim şey kalite ve sağlamlık arasındaki fark. İphone kalitelidir Arc kalitelidir dokunduğunuzda bi fark yaratırsınız ama yere düşünce çatlar mı kırılır mı belli olmaz. Galaxy de sağlamdır istediğin kadar düşür fazla zarar gelmez ama eline aldığında da özel bi telefon hissi vermez. Ben dokunma hissinden bahsediyorum sağlamlık hissinden değil. Ağırlık konusuna gelicek olursak da orda bi arkadaş demiş hafif olması için plastik diye tamam sonuna kadar haklı ama 30 gram pek bi fark yaratmıyo bunu inkar edemezsiniz. Ayrıca ben zaten üstüne basa basa galaxynin sağlam olduğunu defalarca söyledim. Hem aliminyum kullanan telefonlar sağlam olmuyo mu? Oluyo. Youtube'da sensationunda birsürü drop videosu var açın izleyin.

ozan2020

ozan2020

Üye
telfonun plastik olması yere düştügünde darma dagın olmaması için hafif olsun diye iphone 4 düşür yere bak paranparca oluyo mesela ;)

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Benim çekincem s2 çok geniş ve ince olduğundan acaba bükülmeyle eğrilmeyle kırılırmı? cepte filan eğrilse çat diye kırılacak gibi geliyor bana, düşme testinde o çeşit bir baskı almıyor sonuçta :)

Türe

Türe

Üye
Drop testleribde basarili hele arka kapagi buksen bile kolay kirilabilir degil dayanikli anlayacagin ama wave aluminyum telefon yere dustu kac defa bana misin demedi lakin ince telefonda bu kadar dayanikli olacaginin sanmiyorum kalinlikta biraz Etkili bnce saglamlikta

boroborox

boroborox

Üye
s2 elde gayet oturaklı bir telefon havası veriyor insana öyle plastik gibi değil

koseoglu61

koseoglu61

Üye
    Konu Sahibi
Metal cinsi materyallerle yapılan telefon larda kenar uçları beton'a düştüğünde içeri doğru ezilmeler oluyor buda hoş bir görüntü değil ama sağlam plastik olursa böyle bir durum yaşanmaz.

bosnags

bosnags

Üye
Samsung galaxy s2 suanda piyasada en beğendiğim telefon.Hem karizma hem hızlı...Arc ta güzel ama sgs2 daha üstün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt