Symbian^3 gta hd

Sponsorlu Bağlantılar

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
Symbian^3 gta hd
Arkadaşlar gta yada gta gibi gezilen hd bi oyun bana lazım lütfen googlede aradım ama bulamadım yardım edin lütfen

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bildiğim kadarıyla yok.Dandik Bada'da bile Gangstar diye GTA çakması süper bi oyun var ama nokia işte...

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
evet ama işte o ganster süper ondan nokia içişn yapacak bi adam yokmu ? yada onun apk+sd var onları bir dosyada sis yapma imkanımız yokmu

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Şimdilik Yok

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
kötü :(

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tornadoman
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Senin kendi forumun yok mu android için neden hala buralarda dolaşıp parazit oluyorsun konulara.Ayrıca sırf Samsung marka telefon aldın diye fanboyluğa gerek yok.Wave2 kullanan arkadaşlarım var nokia Belle'ye ağızları açık bakıyorlar...Aralarındaki farkı anlamak için öyle internetten bakmak yada 10 15 dk incelemek yetmiyor.1-2 hafta kullanacaksın karşılaştırdığın 2 telefonu.Cümlenin başında dediğim gibi hiçbir nokia'cı android bölümünde tartışma yaratmıyor parazitlik yapmıyorken siz neden egonuzu tatmin etmek için buralara geliyorsunuz?Egonumuzu böyle saçma sapan teknolojik unsurlarla sanal olaylarla tatmin etmek yerine biraz çalışsak hiç yoktan bir şeyler başarırız da güzel ülkemizin dışa bağlılığı biraz azalır.Symbian bölümünde yazdığın bütün mesajlar tartışma sebebi.Amacını anlayabilmiş değilim.Eğer androidi çok seviyorsan git android yararına bir şeyler yap sevgini o bölümde göster.

• Beğen
Tepkiler: tevley
fatih54102

fatih54102

Üye
kardeş uğraşma şu androidcilerle.

----------Eklendi @ 21:11:01 ---------- Yazıldı @ 21:09:15 ----------

bada ne ki ya kötü bir sistem ki samsung androide geçti.

pRime.

pRime.

Üye
O dandik dedigin sistem symbiani 2 ye katlar kocum ;)

O yüzden bada 2'yi neredeyse 1 senedir bekliyorsunuz değil mi? :zuhaha: fruit ninja'yı bile yarım saatte açan yazılımdan hayır gelmez. Symbian'da uygulama yok diyorlar bada'da hiç birşey yok. Bi gangstar da eksik olsun.

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
bada ezodur kardeşler ama kavvga etmeyin ben android forumunun yerini bile bilmymiyorum banane androiden ben symbiyiciyim ayrıca android al git onu zekası yetmeyenler kullanıyor biz symbian alıp geliştiriyoruz bizde oyunların çoğunu zeki symbiancılar yaptı bende oyun yapmaya başlıyorum symbianada gta gibi bi oyun yapmaya çalışacağım sizin gibi oturduğumuz yerden kredi kartımızda android marketten amerikan oyunları almıyoruz kendimiz yapıp kardeşçe paylaşıyoruz ondan kapa çeneni ve android formuna dön

----------Eklendi @ 13:14:31 ---------- Yazıldı @ 13:13:52 ----------

galiba biraz ağır konuştum xD

Türe

Türe

Üye
Senin kendi forumun yok mu android için neden hala buralarda dolaşıp parazit oluyorsun konulara.Ayrıca sırf Samsung marka telefon aldın diye fanboyluğa gerek yok.Wave2 kullanan arkadaşlarım var nokia Belle'ye ağızları açık bakıyorlar...Aralarındaki farkı anlamak için öyle internetten bakmak yada 10 15 dk incelemek yetmiyor.1-2 hafta kullanacaksın karşılaştırdığın 2 telefonu.Cümlenin başında dediğim gibi hiçbir nokia'cı android bölümünde tartışma yaratmıyor parazitlik yapmıyorken siz neden egonuzu tatmin etmek için buralara geliyorsunuz?Egonumuzu böyle saçma sapan teknolojik unsurlarla sanal olaylarla tatmin etmek yerine biraz çalışsak hiç yoktan bir şeyler başarırız da güzel ülkemizin dışa bağlılığı biraz azalır.Symbian bölümünde yazdığın bütün mesajlar tartışma sebebi.Amacını anlayabilmiş değilim.Eğer androidi çok seviyorsan git android yararına bir şeyler yap sevgini o bölümde göster.

ben androidden mi bahsediyorum ya tipe bak :kop2: yerim seni artist.

----------Eklendi @ 16:35:43 ---------- Yazıldı @ 16:34:00 ----------

O yüzden bada 2'yi neredeyse 1 senedir bekliyorsunuz değil mi? :zuhaha: fruit ninja'yı bile yarım saatte açan yazılımdan hayır gelmez. Symbian'da uygulama yok diyorlar bada'da hiç birşey yok. Bi gangstar da eksik olsun.

ben beklemiyorum açıkçası :) yarım saat mi hacı güldürme ya beni daha az önce açtım dediğinle uzaktan yakından alakası yok :oke: o konuda da haklısın uygulama yönünden kıt bir sistem :oke: lakin hız açısından symbiandan iyi :oke: 5 yıl symbian kullanmış biri olarak bunu da rahatça söylerim.

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
burası tartışma yerimi siz gta bulun bana

• Beğen
Tepkiler: 19_03A ve aykan59

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
bana oyun çevirici yada oyun yapma programı bulursanız gta çevirir yada benzerini yaparım ben çok oyun yaptım pc için ama telefon için henüz denemedim

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
kaavga etmeyin mod kapıyo sonra

adanalı1

adanalı1

Üye
Symbian ilk geldığı sıralar etraf uygulamadan gecılmıyordu.firmalar symbian ' a uyarlamıyorlar.yoksa symbianın yanından gecemez android.beklemek lazım biraz. 2 3 aya symbiana mutlaka bır gelısme sağlanacaktır. Şu 808 bi gelse hayırlısıyla :).

• Beğen
Tepkiler: onur_bjk53

bşahin

Üye
Arkadaşlar izlediğim videoda gta 4 dun bızzat e7 de oynandıgına şahıt oldum bakın gerçekten çevıren çevırıyo yahu bu ne bole alın lınk ılk defa lınk paylaşıyorum bışey olmaz inşallah

turkmen619

Üye
    Konu Sahibi
fake o video

slant1111

slant1111

Üye

bada symbian ı 2 ye katlayacak demek ? Dostum k.bakma ama cdden şuan dandik bir yorum yaptın.gözle görülür çok büyùk farklar var.ha bide bakmak var görmek var o da ayrı bi mesele tabi.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve onur_bjk53
onur_bjk53

onur_bjk53

Üye

ne hikayesi vuryosn ya bada km :S symbian ı istediğinz kadar kötülern hertrlü hâla bir numara ;) meyve veren ağacı taşlarlar olayı böyleymiş dmekki

Takipçi Satın Al

Üst Alt