Senin kendi forumun yok mu android için neden hala buralarda dolaşıp parazit oluyorsun konulara.Ayrıca sırf Samsung marka telefon aldın diye fanboyluğa gerek yok.Wave2 kullanan arkadaşlarım var nokia Belle'ye ağızları açık bakıyorlar...Aralarındaki farkı anlamak için öyle internetten bakmak yada 10 15 dk incelemek yetmiyor.1-2 hafta kullanacaksın karşılaştırdığın 2 telefonu.Cümlenin başında dediğim gibi hiçbir nokia'cı android bölümünde tartışma yaratmıyor parazitlik yapmıyorken siz neden egonuzu tatmin etmek için buralara geliyorsunuz?Egonumuzu böyle saçma sapan teknolojik unsurlarla sanal olaylarla tatmin etmek yerine biraz çalışsak hiç yoktan bir şeyler başarırız da güzel ülkemizin dışa bağlılığı biraz azalır.Symbian bölümünde yazdığın bütün mesajlar tartışma sebebi.Amacını anlayabilmiş değilim.Eğer androidi çok seviyorsan git android yararına bir şeyler yap sevgini o bölümde göster.
ben androidden mi bahsediyorum ya tipe bak

yerim seni artist.
----------Eklendi @ 16:35:43 ---------- Yazıldı @ 16:34:00 ----------
O yüzden bada 2'yi neredeyse 1 senedir bekliyorsunuz değil mi?
fruit ninja'yı bile yarım saatte açan yazılımdan hayır gelmez. Symbian'da uygulama yok diyorlar bada'da hiç birşey yok. Bi gangstar da eksik olsun.
ben beklemiyorum açıkçası

yarım saat mi hacı güldürme ya beni daha az önce açtım dediğinle uzaktan yakından alakası yok

o konuda da haklısın uygulama yönünden kıt bir sistem

lakin hız açısından symbiandan iyi

5 yıl symbian kullanmış biri olarak bunu da rahatça söylerim.