Beşiktaş'tan bir bomba daha!

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan bir bomba daha!

NBA'de Los Angeles Lakers'la şampiyonluk yaşan Adam Morrison, son olarak NBA'deki lokavt boyunca Sırbistan'ın Kızılyıldız takımında forma giydi. Adriyatik Ligi'nde sekiz maçta 15.5 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları yakalayan Morrison'ın, lokavtın bitmesiyle ABD'ye dönerek serbest oyuncu olduğu NBA'de kontrat almaya çalıştı.

ABD basınında herhangi bir kulüple anlaşamayan 28 yaşındaki oyuncunun tekrar Avrupa'ya dönmeye karar verdiği ve Beşiktaş Milangaz'ın da bu oyuncuya talip olduğu ifade edildi. 2006 NBA draftında ilk tur üçüncü sırada seçilen 2.03 metre boyundaki forvetin transferinin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanmasının beklendiği belirtildi.

NBA'de geçen sezon Washington Wizards'la anlaşan Morrison, sezon başında dört maça çıkabildi. Daha sonra Wizards tarafından serbest bırakılan Morrison, son olarak Avrupa'da Kızılyıldız'da forma giydi ve Adriyatik Ligi'nde oynadı.

fullwar

fullwar

Üye
Beşiktaş'ta coştu illa ki NBA'den olacak. :naughty:

fullwar

fullwar

Üye
:ehe avrupada bu adamdan daha iyileri var. Bu Nba aşkı nedir anlamadım??

Katılıyorum. Takımda ilk 12'ye giremeyen adamları toplayınca bile kanallarda "Beşiktaş NBA'den bir yıldız daha aldı" haberi yapılıyor. Embesil medyanın ulaşamadığı bu bilgi ise bakın çok basit bir adreste var;

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Katılıyorum. Takımda ilk 12'ye giremeyen adamları toplayınca bile kanallarda "Beşiktaş NBA'den bir yıldız daha aldı" haberi yapılıyor. Embesil medyanın ulaşamadığı bu bilgi ise bakın çok basit bir adreste var;

resimde de görüldüğü gibi adam bi süperstar. Bize laf düşmez. :ehe

SHS

SHS

Üye
ilk kez duydum bu superstarı :ehe hayırlı olsun :D

fullwar

fullwar

Üye
Adamda "nasıl kandırdım basketbolcuyum diye" tipi var. Tam tiyatrocu. :d: