bykus94
Üye
Iphone4 ile Iphone3gs hakkında yardım lütfen
merhaba arkadaşlar..
ben bir Nokia n97 kullanıcısıyım. Zamanında Iphone 3GS mi Nokia N97 mi kavgası verilirken bu cihazı aldım.
Telefonumdan oldukca memnunum fakat artık beklentilerimi karşılamamaya başladı.
Beklenti derken derdim kamera veya o tür şeyler değil. Benim derdim işletim sistemi. Symbian s60v5 gerçekten artık çok geri kaldı gerek uygulamaları gerekse kullanışlılık olarak.
Şuan birkaç tanıdığım iphone4 kullanmakta. Ve uygulamaları gerçekten benim için bu telefonu çok cazip kıldı. Ben artık Symbian'dan kurtulmak istiyorum. Fakat iphone4 alacak durumum yok bu yüzden Iphone 3GS almayı planlıyorum.
Merak ettiğim konular şunlar;
* iphone4 ile iphone3gs'nin işletim sistemleri aynı mıdır ?
* iphone4 uygulamaları 3gs'de de çalışıyor mu ?
* Sizce ben bu telefonu almalımıyım ?
----------Eklendi @ 22:33:57 ---------- Yazıldı @ 22:29:05 ----------
yardım lütfen...
ben bir Nokia n97 kullanıcısıyım. Zamanında Iphone 3GS mi Nokia N97 mi kavgası verilirken bu cihazı aldım.
Telefonumdan oldukca memnunum fakat artık beklentilerimi karşılamamaya başladı.
Beklenti derken derdim kamera veya o tür şeyler değil. Benim derdim işletim sistemi. Symbian s60v5 gerçekten artık çok geri kaldı gerek uygulamaları gerekse kullanışlılık olarak.
Şuan birkaç tanıdığım iphone4 kullanmakta. Ve uygulamaları gerçekten benim için bu telefonu çok cazip kıldı. Ben artık Symbian'dan kurtulmak istiyorum. Fakat iphone4 alacak durumum yok bu yüzden Iphone 3GS almayı planlıyorum.
Merak ettiğim konular şunlar;
* iphone4 ile iphone3gs'nin işletim sistemleri aynı mıdır ?
* iphone4 uygulamaları 3gs'de de çalışıyor mu ?
* Sizce ben bu telefonu almalımıyım ?
----------Eklendi @ 22:33:57 ---------- Yazıldı @ 22:29:05 ----------
yardım lütfen...