Simple OFW 0.3 Tanıtım Konusu [21 Ocak'ta Yayında]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Simple OFW 0.3 Tanıtım Konusu [21 Ocak'ta Yayında]
Xperience Resurrectiondan sonra ikinci ofw çalışmam.

Anna İkondan sıkıldım,bu seferde ofw üzerinden orijinal ikon çalışması yapma kararı aldım.

sıfır program gömülü,xperience resurrectiondan daha gelişmiş performans modları entegre,sadece 5 ev ekranı içerir [temel,parmak,rehber, page,flash live]

Açılışta Max Ram Miktarı 78 MB [Bi Ara SS'ini atıcam]

Normal Kullanımda Sound Wawe Teması Seçili,Efektler Kapalı,Ev Ekranı Temelde Ram Miktarı Max 70 MB.yükteyken 65-63 arası değişiyor.

yaklaşık 23 tane bileşen çıkardım.+kullanılmayan dll dosyalarını da çıkarında sistem baya bi rahatladı.bu performans moduna rağmen batarya kullanımı gayet iyi..

Ekran Görüntüleri

• Beğen
Tepkiler: AvCı27

xenon56

xenon56

Üye
hadi bakalım merakla bekliyoruz :)ama lütfen açmak için sürükleyin yerine simple belle deki gibi dokunarak açılsın tuş kilidi :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer C5-03 kullandım :D yani dokunmalı :D

anık

Üye
ya keske ram degeri 80 tamamlasa iyi olur

xenon56

xenon56

Üye
ooo süper :) bitirince hemen indirip kuracağım kardeşim:)

halomid

Üye
Symbian Modder arkadaşım açıkçası bu cfw işi baydı.Olur mu bilmiyorum ama CFW deki gibi E hafıza kartına uygulamaları yükleyip C yi kasmayacak,sade bir OFW ve bazı Autoinstaller gibi gerekli bir kaç programın gömülü olduğu bir OFW şahane olurdu.Yok görüntü yok ev ekranı vs.. hiç birine gerek yok.5800 da operayı açıp ikide bir "hafıza dolu bazı uygulamaları silin uyarısı vermesin" yeter.
Olabilir mi acaba.Başarılar diliyorum ve emeğin için teşşekür ediyorum.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ya keske ram degeri 80 tamamlasa iyi olur

78 şu ana kadar en yüksek değer :d

ooo süper :) bitirince hemen indirip kuracağım kardeşim:)

:)

Symbian Modder arkadaşım açıkçası bu cfw işi baydı.Olur mu bilmiyorum ama CFW deki gibi E hafıza kartına uygulamaları yükleyip C yi kasmayacak,sade bir OFW ve bazı Autoinstaller gibi gerekli bir kaç programın gömülü olduğu bir OFW şahane olurdu.Yok görüntü yok ev ekranı vs.. hiç birine gerek yok.5800 da operayı açıp ikide bir "hafıza dolu bazı uygulamaları silin uyarısı vermesin" yeter.
Olabilir mi acaba.Başarılar diliyorum ve emeğin için teşşekür ediyorum.

sadece rompatcher gömdüm.başka 3. parti uygulama yok.sadece hız göz önünde :D

xenon56

xenon56

Üye
ooo süper geri kalanları da biz kuralım bi zahmet :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
xperience'da çok program olduğu için herkes programsızını istiyordu.o yüzden sadece rompatcher gömülü.o da klavye modları için.daha değilse onu da gömmeyecektim :D

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
Benim için fotograf ve kamera 1. öncelik.İnşallah fotograf ve kamera çekimi güzeldir.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

J3yHayaLeT

Üye
Opere Mini KuLLan Hata iLe KarşıLaşma :) Opere 11.0 mı ne onu kullanırsan çok hata aLırsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt