c5 03 program yükleme (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bafrali046

bafrali046

Üye
    Konu Sahibi
c5 03 program yükleme (yardım)
Nokia c5 03 kullanıyorum daha önceden 6600 kullanıyordum ikisininde işletim sistemi s60 ama 6600'a yükleyip rahatlıkla kullanabildiğim programları c5 03'e yükleyemiyorum ya sertifika geçersiz diyo ya yükleme desteklenmiyo diyo bunun gibi sorunlar çıkıyo niye olabilir yardımcı olursanız sevinirim :ağlarım:

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşım 6600 s40 işletim sistemine sahip bir cihazdır.
v5 s60 v5 işletim sistemine sahip bir cihazdır.
yani o programlar olmaz bu cihaza.
s60 v5 uygulamalar bloğundan beğendiğin uygulamayı indirip kurabilirsin.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefonu hacklemen gerek

ecel54

ecel54

Üye
6600 s60v1 dir. c5 s60v5. v1 çalıştırmaz ve sertifika uyarısı değil dosya bozuk uyarısı vermesi lazım

b_gundem

b_gundem

Üye
aynı programlar tabiki uymaz s60v5 için program arattır ayrıca; telefoununu hackle nasıl die sorma sitede bir çok anlatımı mevcut:)

Symbianist

Symbianist

Üye
Sertifika sorununu gidermek için telefonu hacklemen gerek ve sitede v5 ve v3 programlarına bakacaksın gidip sadece s60 yazanlara bakma. Senin eski 6600, 6630,7610,3650,7650 gibi telefonlar tarihin soğuk sularına battı :)

bafrali046

bafrali046

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize şimdi telefonu hacklemeyi arayacağım sitede anladığım kadarıyla hackleyince bu sorun ortadan kalkacak ve istediğim uygulamayı yükleyebileceğim :tşk:

bafrali046

bafrali046

Üye
    Konu Sahibi
bisürü yol denedim telefonu hacklemek için ama hiçbiri işe yaramadı malesefff :'(

mstf_l

mstf_l

Üye
ne hatası aldın bi yanlıs yapmısındır tekrar dene bence

xinanux

Üye
bisürü yol denedim telefonu hacklemek için ama hiçbiri işe yaramadı malesefff :'(

arkadaş sana daha önce de söyledim 6600 s60 v2 dir buna kurduğun uygulamaları c5 e kuramazsın hackli olup olmaması ile alakası yok desteklenmez.

bafrali046

bafrali046

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş sana daha önce de söyledim 6600 s60 v2 dir buna kurduğun uygulamaları c5 e kuramazsın hackli olup olmaması ile alakası yok desteklenmez.

peki telefonun hackli olup olmadığını nasıl anlarım s60 v5'e kurulabilen programları denemek dışında

xinanux

Üye

peki telefonun hackli olup olmadığını nasıl anlarım s60 v5'e kurulabilen programları denemek dışında

rom patcher telefonunda kurulu ise open4all seçeneği aktif ise yani yeşil gösteriyorsa işte hack budur,x plore veya benzeri bir dosya yöneticisiyle sys, private,resource klasörlerine bu open4all seçeneğini ile erişebilirsin işte hack bu...install server yaması da sertifikasız uygulama yüklemek içindir....

bafrali046

bafrali046

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher telefonunda kurulu ise open4all seçeneği aktif ise yani yeşil gösteriyorsa işte hack budur,x plore veya benzeri bir dosya yöneticisiyle sys, private,resource klasörlerine bu open4all seçeneğini ile erişebilirsin işte hack bu...install server yaması da sertifikasız uygulama yüklemek içindir....

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt