Metin 2 - Zalimlikten Kurtulmanın En Kolay Yolu ve Yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Metin 2 - Zalimlikten Kurtulmanın En Kolay Yolu ve Yöntemi
Zalimlikten En Kısa Sürede Kurtulun!

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bildiğiniz gibi oyunda iyilik kötülük gibi dereceler vardır.Hemen bunları göstermek istiyorum:
-12.000 -20.000 Zalim
- 8.000 -11.999 Kötü Niyetli
- 4.000 - 7.999 Hileli
- 2.000 - 3.999 Agresif
- 1.999 + 1.999 Tarafsız
+ 2.000 + 3.999 Arkadaşça
+ 4.000 + 7.999 İyi
+ 8.000 +11.999 Soylu
+12.000 +20.000 Kahraman
Derecenizi görmek için C tuşuna basarak karakter pencerisini açın.İsminizin üzerine mause imlecini getirince derecenizi göreceksiniz.

PVP nedir? PVP: player versus player teriminin kısaltmasıdır ve iki karakter arasında geçen karşılaşma anlamına gelir.

Derece nasıl artar?
Dereceniz pozitif ise ; Eksi dereceli oyuncuları (zalim,kötü niyetli, hileli, agresif) düşman modda öldürürseniz puanınız artar. Her slot yaratık kestiğinizde puanınız artar.
Dereceniz negatif ise : PVP düşman ayarlı pozitif dereceli oyuncular (arkadaşça,iyi, soylu, kahraman) sizi öldürdüğünde artar. Her slot yaratık kestiğinizde puanınız artar. Bilge kralın itemlerini kullandığınızda derece puan alışınız 2 kat artar.

Derece nasıl azalır?
Dereceniz pozitif ise : PVP serbest yada lonca modunda öldürdüğünüz her oyuncu puanınızı azaltır.
Dereceniz negatif ise : PVP barış harici her modda öldürdüğünüz her oyuncu puanınızı azaltır.

Derece nasıl gizlenir?
Kaçağın pelerini itemini kullandığınızda tarafsız hale gelirsiniz. Eksi dereceye sahip oyuncular bu itemi kullanarak artı derecelilerin kullandığı yöntemlerle puan kazanabilir.

Metin2 oyununda 4 pvp modu vardır. (Barış, Düşman, Lonca, Serbest)

GELELİM ZALİMLİKTEN KURTULMAYA
Zalimlikte iyiler sınıfından olan karakterler size saldırırlar.Çünkü bu onların iyilik derecelerinin yükselmesini sağlar.Eğer kötüler sınıfından iseniz özellikle zlaimsiniz size tavsiye edeceğim ve çok iyi sonuç alacağınız bir yöntem var:

İlk önce M2 Multihack Selector 1.83 ü indiriyoruz.kasacağımız yere geliyoruz etrafta kimse olmamasına dikkat edin.
LOCK MOBS 'a basıyoruz.

Bütün yaratıklar bir anda üzerimizde doğacak ve biz vurdukça üzerimizde ölecektir.Dışarıdan siz yaratıklara uzaktan vuruyormuşunuz gibi görünür.Daha sonra tuşuna basılı tutarak ve becerilerinizi kullanarak (skill) hem kasabilir hem de derecenizi azaltabilirsiniz.Bu yöntemle 1-2 saatte 1000-1500 iyilik puanı kazanabilir eğer bir gün boyunca bot kurarak bırakırsanız tarafsız olabilirsiniz.
Yardım edebildiysem ne mutlu bana. +rep puanlarınız da size kalmış isteyen versin vermeyenin canı sağolsun

• Beğen
Tepkiler: Skysis, ozkanagha ve sekinardi

sekinardi

sekinardi

Üye
saol güzel paylaşım

rafadan3

Üye
iii

SeRDR

SeRDR

Üye
link demişsinde link yok:D

ozkanagha

Üye
Gel paylaşım eline sağlık :)

erenozanzorlu

Üye
evlat ben p açmaya çalışıyorum senin dediğini yapsam ogün ban yerim bence en kolay yolu şudur arkadaşlar 79 lvl zihinsel 75 lvl samanim var ve ruh taşı yüzünden şu an agresifim tek çare zen fasulyesi :) en kolay ve temiz yolu bu

onurince

Üye
evlat ben p açmaya çalışıyorum senin dediğini yapsam ogün ban yerim bence en kolay yolu şudur arkadaşlar 79 lvl zihinsel 75 lvl samanim var ve ruh taşı yüzünden şu an agresifim tek çare zen fasulyesi :) en kolay ve temiz yolu bu
Ne banı daha ss almayı bilmeyenler var :)

legolas29

legolas29

Üye
Yüksek lvl sen yersin banı ss almayı bilmeyen var almayı bilende var ;)

aspava_747

Üye
bende size en sağlam we en ucuz yollarından birini anlatim üstünüzü boşaltınbi pazar torbası ve bi pot bırakın sonrada gidin herhangi bir haritanın en tenha yerinde pazar kurun kasmadığınız öle bırakın klsın

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
gereksiz bir konu o hileyi düşük lvl anca kullanır. oda onların zalim olmaları nadir oluyor. eğre 75 lvl üstüysen paran yoksa gidip katacomb da derece kasacan orda harika derece kasıyor.75 lvl altıysan işin biraz daha zor gidip pazar kurup bekliyecen :D tabi bunlar parası olmayanlar için parası olan heryerde yazşıyor zaten :D

Skysis

Üye
saol

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
copy paste yapmış

selameraba

Üye
balıktut

smh60

smh60