Galaxsy Note vs İphone 4S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
    Konu Sahibi
Galaxsy Note vs İphone 4S
Arkadaşlar çevreme danıştım ve çoğu kişi xperia çok iyi değil dedi bunun üzerine İphone 4s veya Galaxy Note arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ... Ama beni 3 sene idare edecek şartta

serif55

serif55

Üye
3 sene sonra İphone 7S çıkar, Samsung Galaxy s15 çıkar kardeşim :) telefon piyasası değişken hergün yeni bi teknoloji çıkarıo adamlar, hiçbir telefon senelik kullanım için çıkmıo bana kalırsa hadi maksimum 2 sene diorum iki sene sonra şimdiki aldığın süper hızlı telefon, yenilerinin yanında kaplumbağa kalıcak :)

Neyse konumuza dönücek olursakta ben Galaxy Note u tercih ederim hatta İphonela karşılaştırmasını bile yapmam ;)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş söylediğin telefonların birinin ekranı 5.3 inç diğeri 3.5 inç biraz garip bi karşılaştırma olacak ama sen telefonun nasıl kullanıyosun bilmiyorum ama note güzel ama biraaz büyük boyutu rahatsız etmeyecekse alınabilir 4S de gayet güzel hangisini alırsan al pişman olmazsın ikisi de seni 3 sene idare eder merak etme

PriZm

PriZm

Üye
Boyutu rahatsız etmeyecekse her yönden Note daha iyidir :)

lolaman

lolaman

Üye
Note tablet gibi telefon kot falan giyersen sığmaz cebine :D

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
    Konu Sahibi
Boyutu hiç önemli değil bu arada alacam Galaxy Noteyi ... Pişman olurmuyum ???

Pc-ForEver

Pc-ForEver

Üye
    Konu Sahibi
ozan2020

ozan2020

Üye
samsung galaxy note :)

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş arc s alacağına galaxy s2 falan alsaydın nese hayırlı olsun

Türe

Türe

Üye
Galaxy note cok buyuk gercekten kaba duruyor . iphone 4s al keyfine bak ;)

MezraL123

MezraL123

Üye
Galaxy note bence çok daha iyi. Telefon ekranları gitgide büyüyo ve iphone 3.5" ile baya küçük kaldı. Ayrıca iphone dayanıksız bi cihaz, çizilme ve kırılma riski çok daha fazla. Bu konuda note kat kat iyi. Hem ekran büyüklüğü bence bi artıdır. Filmini atar o kocaman dediğin ekranda keyiflice izlersin. O kocaman ekranı psp gibi kullanır oyunlarını oynarsın. Yüksek çözünürlük + S.amoled ekran.. Bence galaxy note..

serif55

serif55

Üye
Hayırlısı olsun kardeşim almışsın telefonu güle güle kullan ;)

Türe

Türe

Üye
Genelinde note 4s ten çok daha üstün ama:)

ayrıca iphone deki standart 3.5 ekranda küçük.

orası öyle ;) sen bilirsin arkadaşım ben üstüne para verseler büyüklüğü nedeniyle almayacağım bir telefon lakin özelliklerine ve kararına saygı duyarım :oke:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
apple şu an ekranı büyütme peşinde zaten bi sitede okuduğum kadarıyla ipod 5 in prototipinde ekran daha büyük olsun diye dokunmatik bir home tuşu yapılmış 4.2 inç ekran olmuş eğer ipod 5 te bu tutarsa iphone 5 tede aynı teknoloji uygulanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt