Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elveda Symbian^3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
undeathhero1
Üye
Konu Sahibi
Elveda Symbian^3
Evet Arkadaş 2 ay önce aldıgım Nokia c6-01 Telefonumu üstüne 250tl verip İphone 3gs 32gb İle Değiştirdim Nokiadan Hayır Gelmeyeceğni Anlayınca Aldım bu kararı neyse cok konuştum ben kaçar apple bölümüne
XER01
Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanın Nokia'nın kağnı hızındaki telefonlarından sonra iyi gelir.
Cihanî Sultan
Üye
hadi git güle güle
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
hayırlı olsun, yolun açık olsun
undeathhero1
Üye
Konu Sahibi
Yol Yakınken Sizde Gelin Paşalarım .)
Niizuma.Eiji
Üye
Hayırlı olsun.İnşallah sen symbian'ı bıraktıktan sonra nokia kendini geliştirmez Ben yeni telefonumla 1 yıl daha bekleyeceğim eğer hala bu hızla ilerliyor ise samsung galaxy S II yada HTC'ye geçmeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun.İnşallah sen symbian'ı bıraktıktan sonra nokia kendini geliştirmez Ben yeni telefonumla 1 yıl daha bekleyeceğim eğer hala bu hızla ilerliyor ise samsung galaxy S II yada HTC'ye geçmeyi düşünüyorum.
Ben şahsen wp ye para vermem.Symbian bittiği anda nokia da benim için biter.Metro arayüzünden nefret ediyorum.
Niizuma.Eiji
Üye
Önemli olan telefon değil.701'de işletim özellikleri açısından gayet yeterli bir telefon.Nokia'nın en büyük sorumu işletim sistemi ve uygulama azlığı.Bu sorunlarını çözerse Nokia'yı tutabilene aşk olsun.
Suyaka
Üye
Nokia çift çekirdeğin hesaplarını yapıyor, Samsung ise bu ay yapılacak olan Ces 2012 fuarında büyük olasılıkla Galaxy S3'ü tanıtacak diye tahmin ediliyor ve bahsi geçen telefonda 4 çekirdek + 2 GB ram olacağı yönünde söylentiler var. Evet, yuh artık denilecek düzeyde özellikler. Bu yüzden bence bunları görmezden gelip Ölümüne Nokia (!) demeye devam edin.
Nokia çift çekirdeğin hesaplarını yapıyor, Samsung ise Mart ayında yapılacak olan Ces 2012 fuarında büyük olasılıkla Galaxy S3'ü tanıtacak diye tahmin ediliyor ve bahsi geçen telefonda 4 çekirdek + 2 GB ram olacağı yönünde söylentiler var. Evet, yuh artık denilecek düzeyde özellikler. Bu yüzden bence bunları görmezden gelip Ölümüne Nokia (!) demeye devam edin.
Nokianın işlemci hızını düşük tutmasının en büyük sebebinin en güçlü olduğu konu olan batarya ömrünü korumaya çalışması ve symbian'ın çok büyük işlemcilere ihtiyaç duymaması diye düşünüyorum.
Zira şuan kullandığımız c7 , c6-01 , n8 gibi telefonların orjinal işlemci hızları 800 mhz iken sırf batarya tasarrufu için nokia tarafından 680 e düşürülüp piyasaya sürüldü.
Nokianın işlemci hızını düşük tutmasının en büyük sebebinin en güçlü olduğu konu olan batarya ömrünü korumaya çalışması ve symbian'ın çok büyük işlemcilere ihtiyaç duymaması diye düşünüyorum.
Zira şuan kullandığımız c7 , c6-01 , n8 gibi telefonların orjinal işlemci hızları 800 mhz iken sırf batarya tasarrufu için nokia tarafından 680 e düşürülüp piyasaya sürüldü.
Abi Nokia'nın düşündüğünü hiç bir firma mı düşünmüyor? Hayır madem tasarruf hanginiz bir akıllı telefonu aktif olarak 1 günden fazla kullanabiliyorsunuz? 680'e düşürüyor da ne oluyor. Bırak Allasen, adam baya baya bütçe ayırmıyor o kadar. Bir iki telefona bakmanızı rica edeceğim, Sony Ericsson Nozomi, Sharp Aquos SH-01D. Demek istediğim, Nokia kaplumbağadan faytona geçme planları yapıyor elin oğlu uçmanın hesaplarını yaparken.