Nokia 100-101 Satışa Sunulmuş!! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 100-101 Satışa Sunulmuş!! :)
Nokia’nın giriş seviyesi cep telefonları Nokia 101 ve Nokia 100, Finlandiyalı şirketin bir milyar yeni kişiyi internete bağlama planının bir parçası olacak şekilde pratik ve eğlenceli özellikler sunuyor. Bu modellerden Nokia 101 çift SIM kart desteğine sahip. Cihazda bulunan SIM yöneticisi sayesinde aynı anda beş adede kadar SIM kart kaydı telefonda saklanıyor, her SIM kart ayarını isim ve logo atamayla kişiselleştirmek mümkün oluyor.
Bunun dışında Nokia 101′de dahili MP3 çalar, 103 fonluk hoparlör, 16 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası gibi özellikler bulunuyor. Nokia 100 ise Nokia’nın renkli ekrana sahip en uygun fiyatlı cep telefonu olarak dikkat çekiyor. Okunması kolay ikonlarla gelen bu telefon FM radyo özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Nokia 101, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle yaklaşık 239 TL’den satılırken, pembe, açık ve koyu mavi renk seçeneklerine sahip olan Nokia 100 de 225 TL’den alıcı buluyor.

Not:Ben bu modellerin ne zaman çıkacağını merak ediyordum.Meğersem 22 Aralık'ta satışına başlanmış.Biraz geç haberin oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, Cezzbedici3, Devil_Batu ve 3 diğerleri

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Klasik bir telefon.Bunu alırken çok fazla beklentiye girmezdim ben..

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Önceden bunları beğenmezdim,şimdide bunlara özeniyorum :)

anılbaran

anılbaran

Üye
güzel

JBelieber

JBelieber

Üye
normal bir nokia telefonu :D

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
genel ihtiyaçları karşılayabilecek bir telefon..

by*cambaz

Üye
ehh işte

SHS

SHS

Üye
mesaj çekmek, müzik dinlemek için bu kadar para verilmez :ehe

sevdimki

Üye
Nokia 101 varken Nokia 100 kim alır ki? Hem çift sim hem 16gb kadar hafıza desteği var 101'de. Ikisinin aynı anda piyasaya sürülmesi çok büyük bir stratejik ayıp

cyber

cyber

Üye
Nokia bu işlerde uzman zaten..Doğru yolda Nokia

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Güzelll :))

lolaman

lolaman

Üye
bunu alacağıma 3310 alırım daha iyi kavgada taş olarak kullanılma özelliği de var.IPhone de AırPlane mode var 3310'da Street Fight Mode var :D

• Beğen
Tepkiler: _Unforgiven_
futbol123

futbol123

Üye
çok pahalı en fazla 150tl verilir

atakan25

atakan25

Üye
o fiyat ne öyle saçmalamışlar iyice

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

N8'imin arızaları olduğu için 2 gün önce servise verdim.. Normal şartlarda son Nokia'm N8 olmasına rağmen alt segmentte hala en iyinin Nokia olduğunu gördüm ve 101'i N8'imin yokluğunda basit ve iş görecek ayrıca tasarımı ucuz bi telefona göre çok iyi olduğu için dün bimeksten :tl:200 'den Magenta renkte almış bulunmaktayım.

Yarın kargo eve gelmiş olur :)

N8'ime kavuştuğum zaman ise validenin telefonu olmadığından ona vereceğim..
Yani bir nevi böyle acil durumlar için eve yedek bir telefon almış oldum :oke:

- - - Eklendi - - -

Renk N9'un Magentasıyla %85 aynı tonda olduğundan seçimimde önemli rol oynadı ayrıca 16GB hafızası, 100'den farklı olarak Çift Sim Kart & Mp3 çaları ile uzun bir yolculukta N8 'in şarjının bitme ihtimalinde yanımda mp3 çalar niyeti ile de taşıyabilirim :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Tuş takımı gerçekten çok kaliteli ve kullanışlı...
Ayrıca ekranı aynı fiyattaki eski telefonlar gibi toz kaçan kenarları açık gibi duran ilkel ekranlardan değil..Günümüzün üst segment dokunmatik telefonlarının ekranı gibi ön tasarımı kaplayan pürüzsüz ekran.. Bu basit telefon aslında sanki üst segmentin küçültülmüşü ve basitleştirilmişi gibi..

Kesinlikle eski nesillerler karıştırılmamalı..

İsim formasyonu olarak 603-700-701 Belle 2.Nesil cihazlarla aynı kategoride olduğundan tasarım olarak sallamasyon bir telefon değil kesinlikle..

Şöyle diyebiliriz kısaca: Eski sistemi biraz makyajlayıp günümüzün cihazlarının dış cephesine giydirmişler..

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Nokia zaten bu tarz cihazlardan kazanıyor:tebessüm:

esokmen

esokmen

Üye
şuanda 100 - 185 tl 101- 230tl

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
bunu alacağıma 3310 alırım daha iyi kavgada taş olarak kullanılma özelliği de var.IPhone de AırPlane mode var 3310'da Street Fight Mode var :D
nemde de 3310 var sopa ile bantlayıp balyoz yaptım şekil oldu telefona zarar gelmesin diye telefonun etrafınıda biraz bantla sardım cam bardakta denedim bardağı patlattı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt