Show tv ram dosyası lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratgün

Üye
    Konu Sahibi
Show tv ram dosyası lazım
Arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi show tv ram dosyası lazım. Daha önce telefonumda vardı ama yanlışlıkla silindi. Nette o kadar aramama rağmen bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

messiiii18

Üye
show tv mms://yayin3.canlitv.com/showtv

asigsasi

asigsasi

Üye
show tv ram dosyası

muratgün

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar söylediğiniz konulara daha önce baktım. Mms olarak değil ram dosyası halinde lazım

----------Eklendi @ 23:48:04 ---------- Yazıldı @ 23:47:17 ----------

show tv ram dosyası

kardeş aradığım şey bu ama dosya bozuk

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım şu an denedim çalışıyor real player deki akış ayarlarını turkcell internet yap ve 3g nin çektiği bir yerde dene şu an izliyorum

muratgün

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım şu an denedim çalışıyor real player deki akış ayarlarını turkcell internet yap ve 3g nin çektiği bir yerde dene şu an izliyorum

vodafone kullanıyorum onunla ilgisi olabilirmi. Ama verdiğin linkteki dosya boyutu 0 kb gözüküyo.

messiiii18

Üye
real playere mms:// linkini yaz ve show tv izle ben izliyorum

messiiii18

Üye
benim telefon c5-03 bende real playerde stermaing links den new link mms:// linki yaz kayd et

----------Eklendi @ 17:02:03 ---------- Yazıldı @ 17:01:08 ----------

Real player de akış bağlantılara yeni bağlantı deyip yukarıdakini kaydet

Bende calisiyor

muratgün

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öyle yeni bağlantı diye bi seçenek yok real player da

asigsasi

asigsasi

Üye
benim arkadaşın senin telefondan var yarın bakar söylerim

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar öyle yeni bağlantı diye bi seçenek yok real player da

Arkadaşım şimdi real playeri aç
Akış bağlantıları var aç onu daha sonra seçeneklerden yeni bağlantı ekle de ve alttaki ni kaydet

mms://yayin3.canlitv.com/showtv

HolyAngelic

HolyAngelic

Üye
Selam. Ram dosyası yapmak istiyorsanız bir not defteri açın ve mms linkini yapıştırın. Sonra farklı kaydet diyin ve tüm dosyalar seçeneğini seçin ve dosyayı örnek; showtv.ram diye yazın kaydedin. Ram dosyası olmuş olacaktır. Cep telefonuna gönderip kullanabilirsiniz.

muratgün

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım şimdi real playeri aç
Akış bağlantıları var aç onu daha sonra seçeneklerden yeni bağlantı ekle de ve alttaki ni kaydet

mms://yayin3.canlitv.com/showtv

işte benim telefonda akış bağlantıları yeni bağlantı gibi seçenekler yok. Orjinal 5800 yazılımı değil c6 yüklü belki ondan olabilir.

----------Eklendi @ 23:46:17 ---------- Yazıldı @ 23:44:45 ----------

Selam. Ram dosyası yapmak istiyorsanız bir not defteri açın ve mms linkini yapıştırın. Sonra farklı kaydet diyin ve tüm dosyalar seçeneğini seçin ve dosyayı örnek; showtv.ram diye yazın kaydedin. Ram dosyası olmuş olacaktır. Cep telefonuna gönderip kullanabilirsiniz.

bunu bi denicem bakalım

asigsasi

asigsasi

Üye
benim verdiğim ram dosyasını wifi olan bir yerde dene

muratgün

Üye
    Konu Sahibi

bu yöntem işime yaradı teşekkür ederim.

----------Eklendi @ 21:29:50 ---------- Yazıldı @ 21:28:39 ----------

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler. Çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt