Vodafone Haftalık Paketilazo535353' Alıntı:SA kardes vodafona girdim baktım yurtiçi paketi yiyormus acaba onu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşlar bende c6-01 var intenete girmediğim halde onturum gidiyor ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz..
ya da altta baglıdır telefonun internete.telefonun arama kapatma düğmesine kırmızıya basılı tut veri baglantısı kesilsinmi diye bişe gelecek onu evetle belki çözüm olur.önceden bendede vardı ansı çözdm hatırlamıyorumkardeş dungeon hunter oynadıysan önceden veya şuanda sonradan kesiolar ben uzun süre oynadım -8 TL yken.Dedim nasılas para gitmio.20tl yükledim direk gittti.şuanda para yüklemiyorum hattaya da altta baglıdır telefonun internete.telefonun arama kapatma düğmesine kırmızıya basılı tut veri baglantısı kesilsinmi diye bişe gelecek onu evetle belki çözüm olur.önceden bendede vardı ansı çözdm hatırlamıyorum
işte belleyi bu yüzden seviyorum kardeşim kapat mobil veriyi bak bakalım telefon bağlanabiliyor mu internete![]()
Bağlantı ayarlarına gir ordan ayarlara gir hedeflere gir wap servislerine gir şifre sormayı etkinleştir şifreyi yazmadan internete girmez kontöründe gitmez wap servisinin üstnde internette var ordanda aynı şekil şifreyi etkinleştir bide fotoğraftaki konum bilgisini kapat![]()