Hak Edilen Değeri Görememek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianizm

Symbianizm

Üye
Geçenlerde beni sakinleştiren Anıl sinirli şimdi. Benim için maxicep sosyal bir alan değil. Çünkü kalmayı pek düşünmüyorum. Neden? Çünkü ezelden beri bu sanal illetine antipatim var. Çok defa işte bu sefer dedim yine madik atıldı. Zaten ben gitmesem de ban yerim herhalde yakında. O kadar konu açıyoruz orada sadece 1 veya 2 sayfalik yazı olduğunu gören malum yönetici 70 sayfalik konuya kilit vuruyor (BUNUN ANLAMINI SIZE BIRAKIYORUM). Anıl'in dediği gibi birimiz gitsek maxicepin umurunda mi? Benim hiç umurumda değil. Yılların tecrübesine binaen söylüyorum sanal sizin için 2.planda bile olmasın sadece tali bir meşgaleniz olsun. SON KEZ SUNU DA SÖYLEYIM : kimse unutmasın ki maxicep sadece yöneticilerin veya sadece üyelerin omuzunda yükleselemez. Daha yazacaktim da belki sonra yazarım.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cok sıkılrsan pmnı kapa
kımseyı dusunme
az tersle katı ol ki degerın bılınsın
bende cok guldum kıramadım
ama gerı geldı öyle seyler gördumkı aptallıgıma yandım
aynı duruma düş ıstemem
oyuzden uzme kendını kafana göre takıl cık
takma kımseyı

mıllet üzülsün gerılsın

----------Eklendi @ 02:01:38 ---------- Yazıldı @ 01:58:29 ----------

ve su sıteye üye oldugumdan berı tanıdıgım asla dedıgı lafına sonuna kadar dusunmeden atlycam nadir parmakla gösterılcek ınsan var

onlarda bılıyo kendını

gerısı bı zamandan sonra püf dıye ucuyoo
işte o püf etkısı yaratan insanlar ıcın kasma kendını

:)

haklısın

----------Eklendi @ 01:14:41 ---------- Yazıldı @ 01:13:47 ----------

konuyu da biraz once gezlnirken gordum valla cok var oylleri benimde oldu aynısı

zor tuttum orda kendımı

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Bilmem dikkatinizi çekti mi ? Bir süredir uğraşmıyorum artık. Uğraşırsam sonu kötü olacak belli ki. Birilerinin yanlış anlaması da cabası. Az kaldı zaten kulliyen giderim. Konuları açtık okusun yapsınlar.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Geçenlerde beni sakinleştiren Anıl sinirli şimdi. Benim için maxicep sosyal bir alan değil. Çünkü kalmayı pek düşünmüyorum. Neden? Çünkü ezelden beri bu sanal illetine antipatim var. Çok defa işte bu sefer dedim yine madik atıldı. Zaten ben gitmesem de ban yerim herhalde yakında. O kadar konu açıyoruz orada sadece 1 veya 2 sayfalik yazı olduğunu gören malum yönetici 70 sayfalik konuya kilit vuruyor (BUNUN ANLAMINI SIZE BIRAKIYORUM). Anıl'in dediği gibi birimiz gitsek maxicepin umurunda mi? Benim hiç umurumda değil. Yılların tecrübesine binaen söylüyorum sanal sizin için 2.planda bile olmasın sadece tali bir meşgaleniz olsun. SON KEZ SUNU DA SÖYLEYIM : kimse unutmasın ki maxicep sadece yöneticilerin veya sadece üyelerin omuzunda yükleselemez. Daha yazacaktim da belki sonra yazarım.

onu demek istedim aslında bende . Ya ben maxicepe kızmıyom 1-2 kişi yüzünden maxicepe kızmaya gerek yok öyle degil mi ? Sende kızma dostum. Tatlı dil yılanı deliginden çıkarır. Bazen böyle düşün içinden kız . Dışıdan kızma :) ben deliyim sen beni boşver :D yoruluyom artık hangi bişi ile ugraşayım. Konuda yazdım zate n durum bende farklı biraz işte . Ama maxicepe küsemem . Sadece o kişilere küs . Anlatabildimmi ? :sarıl: :)

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Artık içimden gelmiyor. Paylaşmak falan. Program buluyorum başlıyorum Türkçeleştirmeye yok olmuyor ilerlemiyor vaz geçiyorum. Konu için onca uğraştım. Sitede tektir o. Ama altlarda kaybolup gidiyor ben canlandirmasam meçhule karışacak. Ulan bir Allah'in kulu da biz de yapalim demedi en son Ahmet ile Dopsy biraz uğraştı ban yediler ne olduysa

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bilmem dikkatinizi çekti mi ? Bir süredir uğraşmıyorum artık. Uğraşırsam sonu kötü olacak belli ki. Birilerinin yanlış anlaması da cabası. Az kaldı zaten kulliyen giderim. Konuları açtık okusun yapsınlar.

gitme aga anlıyom ama . ;)

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Haklısın aslında dediğin doğru ama işte yönetici olunca söz konusu hareketi yapan o zaman maxicepe de mal oluyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Artık içimden gelmiyor. Paylaşmak falan. Program buluyorum başlıyorum Türkçeleştirmeye yok olmuyor ilerlemiyor vaz geçiyorum. Konu için onca uğraştım. Sitede tektir o. Ama altlarda kaybolup gidiyor ben canlandirmasam meçhule karışacak. Ulan bir Allah'in kulu da biz de yapalim demedi en son Ahmet ile Dopsy biraz uğraştı ban yediler ne olduysa

ya oluyo öyle işte bi müddet kafaları rahatlatmak lazım . Sonra gelmek lazım bende bunaldım. Bazı kişileri görülmüyor. Heves kaçıyo tabi emege saygo durumu işte. İlee reklammı yapmak lazım . İlle yap diyolar

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Yok anlamadıgım bazı konular vardır onlar eskimez ne yaparsan yap. Bunları görünen bir yerde tutacaksın ki millet rahat ulaşsın. Düzensizlik de var. Sonra bir bir uğraş link vermeye. En basit örneği bu işte

----------Eklendi @ 01:33:33 ---------- Yazıldı @ 01:30:04 ----------

Birşey daha bazıları orantısiz güç kullanıyor. Engellemek nedir anlamıyorum. Bir insan aşırıya kaçarsa engellenir. Bak kanıma dokundu ki hep aynı konuya geliyorum. Öyle bir konuyu kilitlemek emeğe saygısızlik bile değil düpedüz siteye de yamuk yapmaktir. Ne olursa olsun orada soru soramayan Üye başka foruma gidecektir. Tabi emek vereni küstürmek de ayrı bir durum. Gerçi konu geri açıldı ama. Aman yav boş ver gitsın

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
dogru diyon düzelcek herşey inşallah .Zaman gerek biz yardımseverlere

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Ben senin kadar emek vermedim siteye sen gerçekten emek veriyorsun saygım var. Değmez veya değer de demiyorum orası senin bileceğin iş. Ama sosyal çevren burası olmasın diyebilirim sana. Konuyu uzatmamak için şimdilik benden bu kadar. Gerisi maxicep milletinin insanlarına kalmış. Muhtemelen birkaç kişi görecek sonra dipleri boylayacak konu diğerleri gibi. Sağlık olsun.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben senin kadar emek vermedim siteye sen gerçekten emek veriyorsun saygım var. Değmez veya değer de demiyorum orası senin bileceğin iş. Ama sosyal çevren burası olmasın diyebilirim sana. Konuyu uzatmamak için şimdilik benden bu kadar. Gerisi maxicep milletinin insanlarına kalmış. Muhtemelen birkaç kişi görecek sonra dipleri boylayacak konu diğerleri gibi. Sağlık olsun.

eyvallah kardeşim sende verıyon emek.Sosyal çevre oldu ister istemez.Dışarda 3-5 kisi ile konuşuyom en fazla.Burası aile gıbı bazen .Net olunca tabi ugrascak bisıde yok ondan maxicep sosyal çevrem oldu .:oke:

serinaga

serinaga

Üye
Waayyy arkadaş dolmuşsun sen besbelli, boşver be kardeş değmez gerilmeye, işi gidişatına bırak ...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla bilemicem artık. Biraz saygı olsa . Degerimi bilen olsa iyi olucak

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yönetim yaptığınız paylaşımları görüyor.
Görmememiz nasıl mümkün olabilir ki?

Ceza gereken şikayetlerle nihai olarak %80 civarında ben ilgileniyorum. Bir üye 5 kere şikayet gönderse adı aklımda kalıyor, hafızam da oldukça iyidir zaten.
Denetlenecek mesajları muhakkak bir yönetici görüyor, adınız ister istemez aklımızda kalıyor, mesaj istatistiklerimiz var, görünen görünmeyen, adınız yeriniz kendini belli ediyor, bir üyeyi boş mesajından ötürü bir kişi üç kişi beş kişi beğenir. 1000 tane beğeni alamaz. Sahte hesapla kendisine teşekkür kastığında %95 tespit edilir ve cezalandırılır.

Ve maxicep'in en yetkili iki ismi adına konuşuyorum, biz hiçbir zaman yeni bir üyeyle emek harcayan bir üyeyi, ama en önemlisi KALİTELİ emek harcayan üyeyi aynı kefeye koymayız.
Geçenlerde çok bilindik bir üyenin paylaştığı oyundaki resim şikayet edildi üyelerce. Ağır ***** bir fotoğraftı. Ozan pasifleştirdi ve sorusunu sordu ben de moderatör arkadaşlarımın da yardımıyla konuyu çözmeye çalıştım. Herkese aynı adaleti sağlayan insanlar olsaydık ya Ozan yasaklar geçerdi ya da ben. Neden? Açık kural ihlali var. Sonuç? Yasaklama! Yeni bir üye ya da başkası olsa ikinci kere düşünmezdik bile. Ama biz kendimizden şüphe ettik de o arkadaştan şüphe etmedik. Neticede kimsenin kusuru olmayan bir sonuç çıktı ortaya.
Uzun sözün kısası biz herkesi aynı kefeye koymayız.
Eşitçe dağıtırız adaleti ama herkesi eşit tutmayız.
Eşitlik, eşitler arasında sağlandığında adildir. Nitekim bizler iki yararlı üyemize çok benzer davranırken yeni bir üyeye davrandığımız gibi davranmayız.

Ancak!
Taviz vermediğimiz ve vermeyeceğimiz bazı değerler var. Bunlardan başlıcası forumumuzdaki seviye!
Burası -bazılarının yanıldığı üzere- İnci sözlük değil.
Bir üye, isterse symbian'ı androidi keşfeden adam olsun isterse 1 milyon mesajı olsun, küfretme ya da argo dolu sözlerle konuşma hakkına sahip değildir!
Özel hayatımda arkadaşlarımla şakalaşırken ben de koyuyorum oraya(!) ama gelip ne zaman sitede küfür kullandığımı gördünüz? Ben bu lükse sahip değilsem sizler de sahip değilsiniz. Bir üye size küfür etse bile değilsiniz!!!
Örnek: Babanızı gelip öldürdüler. Siz de gidip onların babasını öldürürseniz masum mu olacaksınız? Hayır! Adi bir cinayetten dahi daha ağır bir ceza alırsınız!
O halde burada size küfredildiğinde siz de,
haksızlığa haksızlıkla karşılık veremezsiniz. Yoksa haksız duruma düşersiniz.

Dolayısıyla,
Ağzıyla değil kuş, aslan bile tutsa kişi, hakaret ettiğinde cezasını alır. Almıştır. Alacaktır. Diğer cep telefonu kullanıcılarını tahrik ettiğinde, futbol kurallarına aykırı davrandığında, karşılığını alacaktır.
He, bunları yeni üye yaptığında belki 20 alıyorsa o üye 10 alır. Ama alır.

"Karşılığını görememek" ne demek anlayamıyorum. Nankörlük yaptığımızı iddia ediyorsanız yukarıda açıkladığım gibidir mevcut durum. Herkes aynı kefede değildir ancak, cumhurbaşkanının cinayet işlemesiyle bir katilin cinayet işlemesi, sonuçta benzer şekillerde ceza bulur.
Ama değerse biz değerimizi veriyoruz. Neticede bana rambo mesaj attığında, anıl mesaj attığında başka olur karşılığım diğer bir üye mesaj attığında başka olur. Yeni üyelere elbette yardım ederim. Ama yarın 6'da kalkıp işe gidip, işten çıkıp Dalaman'a uçacağım bir günün gecesinde bu saate kadar şu yazıyı yazmakla uğraşmam. Sağlığımdan gidiyor şu anda.

Yönetici seçme konusunda ise hangi kıstaslara dikkat ettiğimize dair benim konum mevcut, isterseniz bulur okursunuz. Ama en nihayetinde bir insan ne kadar mükemmel olursa olsun mevcut takımla uyumlu da olması gerekir takıma girmesi için. Diğer kıstaslar için --> konuma bakınız.
Kaldı ki YÖNETİCİ OLMAK SİTEDE VERİLEN DEĞERİN BİR ÖLÇÜSÜ DEĞİLDİR! Biz yönetici seçerken verdiğimiz değeri gözetmeyiz. Ne üyeler vardır benim bizzat yönetime aldığım kişiden daha değerlidir benim için.

Şimdi bu kadar lafın üstüne bakıyorum konuya,
evet bir şikayetiniz var.
Ama nasıl bir konu bu böyle? "Lan"lı "lun"lu?.. Biz burada böyle hitap şekilleri görmek istemiyoruz!
Haklıyken haksız duruma düşmek insanın elindedir. İnsan haksız duruma düşürüyorsa da kendisini, sonucuna katlanır. Herkes hak ettiğini alır!

Konu düzenlenmiştir.
Keyifli forumlar.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan, SHS ve minoo
Ozan

Ozan

Admin
Site yöneticisi olarak ben de kişisel birşey söylemek istiyorum emekleriniz tartısılmaz ve farkında olmamak mümkün degil.
Sitenin mobil ve özellikle symbian bölümlerine hakim tüm üyelerin anılbaran ve Rambo_FT yi bildiklerini, bilgi sahibi olduklarını ve saygıları oldugundan kesinlikle eminim. (Konuda adları geçtiği için sadece bu üyelerin adını deşifre ediyorum, bölümde yine aynı sekilde oldukça değerli ve çizgisini hiç bozmamış çok kaliteli üyelerimiz de mevcut)

Sitede yönetici olarak 100binlerce aktif üyeyi görüp değerlendirebiliyoruz ve sonuc olarak çoğu aklımızda kalmıyor, ama sizin yeriniz akılda kalanlardan şahsım adına. Bunu ne kadar dikkate alırsınız ya da ne kadar önemlidir bilemem ama, bu sitede kimsenin emegi boşa gitmedi, en basta en büyük emekçi olarak siteyi ilk kurdugum zamanları düşünürsem kendimi görüyorum ve o zamanların emeği hala değerli, hala eskisi gibi konu açmamama ragmen onlarca konum beğeniliyor, bildirim geliyor. Bu da insanı mutlu ediyor. Bu konuda şahsım adına en çok emeğin değerini bilenlerden biri oldugumu düşünerek, emeğiniz oldukça fazla diyorum ve teşekkür ederek devamını diliyorum

Saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt