flaSH SORUNU((N8)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
flaSH SORUNU((N8)
Arkadaslar sorunum şu flash şimdi telefonum internet üzerinden video seyreder ken video bi ANDA gidiyor beyaz bir sayfa sayfanın sol başında flash işareti çıkıyor bu olay anna da yoktu kurtuluş40 abinin cwf belle sini kullanıyorum bunun çözümü varmı canıma tak etti video yu biraz izliyorum ondan sonra kapanıyor ileri geri alıyorum kapanıyor bu daha sık oluyor bi bilgisi olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜRLER

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kac dakika yada kac saat istersin video cekip yayinlayim butun klip film izleye biliyorum.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
kurtuluş abi bu face videolarını izlemenin bir yolu yok mu ya?

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
Kac dakika yada kac saat istersin video cekip yayinlayim butun klip film izleye biliyorum.

abi özür dilerim amacım ne kullandığı mi belirtmek kesinlikle kotulemek değil yanlış anlamışsın galiba ama bu sorunu yaşıyorum çözüm bulmak için sistem bilgisi abi sana minnettarım kesinlikle yanlış anlama

boyabatlı

boyabatlı

Üye
face videoları sosyal ağlardan veya fmobi uygulamasından izleniyor birde boltbrowser var belleye olurmu bilmem ben anna kullanıyorum donanım olarak 701de video flash desteği var

aşikar53

aşikar53

Üye
    Konu Sahibi
kimsenin bir bilgisi yokmu bu konuda ? :(

hakan_sepik

Üye
Aynı sorun benim n8 dede var beyaz ekran ve sol üst köşede flash işareti çıkıyor lütfen yardım n8 den nefret etmeye başladım:)

FlaxLy

FlaxLy

Üye

+1

tüm dizi izle sitelerinden izleyebililiyrum. Bazen çok flash içerikli siteler tarayıcıyı çökertyor. Ama o kadarda olsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...