Birkaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç Soru
Beyler şimdi N8'in fiyatı hem uygun hemde kamerası iyi.Aileden birilerinde HTC Desire HD var o yüzden android'e doydum diyebilirim :D N8'in kamerası çok işimi görecek ancak yinede soruyorum Yeni Oyunlar Gelirmi?Birkaç ay önce C6-01'i elden çıkardım bilgim var symbian konusunda ama yinede size soruyorum...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yüzde 90 gelir bikaç hd oyun.nokia belle nin gelişi ve çift çekirdekli lumia larla ilgi nokiaya yönelecektir...en azından bi gangstar gta felan gelir inşallah...:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Ona göre karar vereceğim...

yani bence gelir.oyun önemli değilse,birkaç yıl kullanacaksan n8 çok iyi bir seçim.ancak çift çekirdekli lumiaların da yakında geleceğini söylemekte fayda var..

serecans

serecans

Üye
gelir kardeşim belle yeni geldi uygulamada oyunda gelecektir merak etme

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gelir tabi ki ama Şubat'tan sonra. Nokia Türkiye temsilcisiyle Kasım ayında yapılan röportajda NFC destekli oyunların baya geleceğini söylemişti. Biraz sabır gerek...

qsaw

qsaw

Üye
sanırım n8 in tipini beğendiniz yada kamerasını yoksa 701 in geleceği daha açık :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
sanırım n8 in tipini beğendiniz yada kamerasını yoksa 701 in geleceği daha açık :D
701 ile n8 arasında 1 Ghz işlemci,512 Ram ve NFC'den başka bir fark yok tercihim n8'den yana.Lumia'nın fiyatı pahalı olur,n8'i 800 TL'ya sıfır bulurum...

valent

valent

Üye
Büyük ihtimalle gelecektir bencede tercihini N8 den yana kullan pişman olunacak bir cihaz değil iyiki almışım diyebileceğin bir telefon.Yalnız 800 tl sıfırını bulabilirmisin onu bilemem telefoncularda bile ikinci elini o fiyata satıyorlar 750,800 civarı

aleranol

aleranol

Üye
aslında gerçekten n8 çok harika şahsen ben c7 kullanıyom arada bi kamera var oda pek farklı değil.Ama bana soracak olursan 701 nfc içerdiği bol bol oyun gelir diyorum. hem belle n8 den 2 yıl daha fazla ömrü var en az :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimalle gelecektir bencede tercihini N8 den yana kullan pişman olunacak bir cihaz değil iyiki almışım diyebileceğin bir telefon.Yalnız 800 tl sıfırını bulabilirmisin onu bilemem telefoncularda bile ikinci elini o fiyata satıyorlar 750,800 civarı
Yapma kardeşim,İkinci eli 650 TL,Geçenlerde Darty'de Sıfırı 899 TL'ydı.Ben aslında öyle işlemci falan kafaya takmam,Bana göre 701'in N8'den tek farkı donanım,701'e oyun gelirse N8'ede gelecektir zaten...

okitox

okitox

Üye
oyun oynayacaksan psp al hocam napacan n8 701 falan....

valent

valent

Üye
Eğer N8 alırsan pişman olmazsın oyun uygulama olaki çıkmasa bile enazından hevesini alırsın bende c7 vardı sattım N8 aldım arasında pekte fark yok heves işte :good:

----------Eklendi @ 21:07:20 ---------- Yazıldı @ 21:06:34 ----------

Eğer N8 alırsan pişman olmazsın oyun uygulama olaki çıkmasa bile enazından hevesini alırsın bende c7 vardı sattım N8 aldım arasında pekte fark yok heves işte :good:
Düzeltme;kamerasını unutmamak gerek

aleranol

aleranol

Üye

PSp daha kötü,oyun için değil ama yinede sordum...
yoo hiç te kötü değil kırdır sen onu yada kendin kır at god of war ghost of sparta yı tadından yenmiyo diğer oyunlardan bahsetmedim bile(avatar,gran turismo,tekken6 ...)

----------Eklendi @ 21:19:38 ---------- Yazıldı @ 21:18:37 ----------

Yapma kardeşim,İkinci eli 650 TL,Geçenlerde Darty'de Sıfırı 899 TL'ydı.Ben aslında öyle işlemci falan kafaya takmam,Bana göre 701'in N8'den tek farkı donanım,701'e oyun gelirse N8'ede gelecektir zaten...
c7 nin 2. eli 600 tl üzerinde :sahan2:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 alsan pişman olmazsın ama 800 liraya 0'ını bulurum demişsin oraya takıldım bir sahtekarlık olmasın ? Sonra telefon çöp olur paranda öyle .

----------Eklendi @ 21:23:25 ---------- Yazıldı @ 21:20:35 ----------

yoo hiç te kötü değil kırdır sen onu yada kendin kır at god of war ghost of sparta yı tadından yenmiyo diğer oyunlardan bahsetmedim bile(avatar,gran turismo,tekken6 ...)

----------Eklendi @ 21:19:38 ---------- Yazıldı @ 21:18:37 ----------

c7 nin 2. eli 600 tl üzerinde :sahan2:
2 ay önce ben 500 ' e almıştım ve telefon sadece 6 aylıktı . Gayet memnunum . Tıkır tıkır çalışıyor . Şuan belleli c7 den yazıyorum . :oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

701 ile n8 arasında 1 Ghz işlemci,512 Ram ve NFC'den başka bir fark yok tercihim n8'den yana.Lumia'nın fiyatı pahalı olur,n8'i 800 TL'ya sıfır bulurum...

dolar tarihinin rekorunu kırmışken 800e bulursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt