Telefon seçmeme yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçmeme yardım edermisiniz?
Şuan nokia 5800 xm kullanıyorum hiç memnun değilim symbian işletim sistemi olması ve flash olmaması berbat özellikler.

Ben telefonda çok oyun oynarım o yüzden kasmayan ve android telefon almayı düşünüyorum.

Samsung Galaxy S 2 olabilir veya xperia arc s gibi bi telefon ama çok oyun oynadığım için xperia play de olabilir.
Dediğim gibi oyunlarda kasmıyacak bi telefon önerebilir misiniz? Fiyat sınırı yok.

İncİnat

İncİnat

Üye
sII yi boşver htc sensation xe ye bak derim profilimde s2 yazdığına bakma iade ettim xe alıcam süper bir telefon

william75

william75

Üye
oyun için alacaksan htc evo 3d veya lg optimus 3d al...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş S2 oyunlarda kasmaz ama oyun oynarken biraz fazla ısınıyo sende oyun bağımlısıyım diyosun şuan da kağıt üstünde en iyi telefonlardan biri sensation XE ama nasıl bir telefondur bilmiyorum
iphone 4s falan da alabilirsin oyunlarda gayet prformanslı

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
aynı zamanda müzik de dinlerim bu yüzden xe olabilir peki internet performansı nasıl ve xl'den farkı ne?

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Xperia Neo V'de olabilir :ehe

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Oyuna çok önem veriyorsan kesinlikle iPhone 4 al.

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
neo v'nin farkları neler ve iphone 4ün oyunları paralı diye biliyorum internetten oyun yüklemek için jailbreak falan lazımmış o da sonra çıkacakmış falan doğru mu?

PriZm

PriZm

Üye
aynı zamanda müzik de dinlerim bu yüzden xe olabilir peki internet performansı nasıl ve xl'den farkı ne?

Müziğe önem veriyorsan kesinlikle Sensation XE al.Beats Audio by Dr.Dre ses kartı var.işlemciside galaxy s2 den 0.3 mhz daha fazla.ne kadar performans farkı olur orası tartışılır.

y n s c n

y n s c n

Üye
PSP ve bir telefon al en iyisi :)

Peocawe

Peocawe

Üye
Aynen iPhone a oyun yüklemek çok baş ağrıtıyor. Bence az daha bekle Galaxy SIII al :F

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3 ne zaman çıkacak çokda beklemiyim :)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
biraz baktım 2012 şubat falan yazıyo olabilir mi?

Peocawe

Peocawe

Üye
Araştırdığın yerlere bağlı ama bende 1-2 ay içinde çıkacağını tahmin ediyorum. Çünkü özellikleri vs. internete gelmiş.

kajmeran46

Üye
bende 5800 kullanıcısıyım ve hiç memnun değilim.Android telefon hakkında hiç bişey bilmiyorum ama forumlar da çok övüyorlar.500-550 tl arası nasıl bir android önerirsiniz.?

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Onda dört çekirdek olacakmış bu iyi ama çok mu ısınır?

y n s c n

y n s c n

Üye
bir cebinde telefon,
bir cebinde Ipod,
bir cebinde psp,
bir cebinde kamera,

bumu mantıklı yoksa hepsinin tek biryerde olmasımı?

Oyuna çok önem veriyorsam eğer, hiç bir işletim sisteminin oyunu beni psp'deki oyunlar kadar tatmin edemeyeceğini bilirim. :oke:

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
psp'yi her zaman yanımda taşıyamamki telefon olsa çıkarır oynarım işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt