Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8800 sirooco kapanıor..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
<YGT>
Üye
8800 sirooco kapanıor..
arkadaşlar 8800 kendi kendine durup duruken kapanıyor.. çok sıklıkla olmuyor ama ortalama 2 günde 1 oluyor sizce sorun ne olabilir daha evel 6600 larda cepte kapanabiliyordu ama sirocco masanın üstnde normal duruken bile kapanabiliyor ne olabilir sorun??
Exalans
Üye
dostum öncelikle telefonun ağır bir model model daha öncede karşılaşdım düşmeler dış kasa zarar görmesede içinde bi hayli zarar çıkıyor kapanmalrın için öncelikle telefona program attır düzelmesse parçalarında sorun vardır
dostum öncelikle telefonun ağır bir model model daha öncede karşılaşdım düşmeler dış kasa zarar görmesede içinde bi hayli zarar çıkıyor kapanmalrın için öncelikle telefona program attır düzelmesse parçalarında sorun vardır
tek nedeni düşmeden mi olabilir, bu arada maşallah bir kaç gündür sorun kalktı gibi tekrarlarsa telefonun garntisi devam ediyor servise vermeyi düşünüyorum..
Exalans
Üye
büyük ihtimal düşme sebeplidir telefon ağır olduğu için bord unu normalden fazla bi tepki geliyor aslında symbian olamamasının sebebide bu.
<YGT>
Üye
hmm anladım şimdilik sorun yok gibi çok teşekkürler yardımlarından dolayı..
Shadowman07
Üye
kardeş büyük ihtimal flash da sorun vardır kapanıp açılmamı yapıyor yoksa heptenmi kapanıyor?