yeni telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon
arkadaslar bende n 86 var.ve 600 650 tl arası telefon arıyorum.sizce ne almalıyım??0 veya 2. el farketmez.samsung wave 2 diodum ondan pek memnun değiller heralde bada yı pek sevmemişler.n8 pek sevmedim.sizce ne almalıyım??

tempestshine

tempestshine

Üye
o paraya uygun :
nokia c5-03
nokia c6-01
nokia c6
samsung s5620 monte
nokia e5
blackberry curve 8520
var.. Bence samsung s5620 monte iyidir.Ondan al derim :oke: Tabikide internetten alacaksan fiyat biraz ucuz.ama diğer türlü daha pahalıya gelir ..

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
c5 c6 e5 falan benm n 86 dan daha dusuk ozellikte telefonlar.ben n 86 dan daha yuksek ozellikli telefon arıyorum

Türe

Türe

Üye
Ikıncı el galaxy s al . yakında ben de alacagım

tempestshine

tempestshine

Üye
o zaman en iyisi galaxy s

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
600 650 civarı galaxy s bulabilirmiyiz??afyondaymıssın bulursan banada sole beraber alalım :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Ikıncı el galaxy s al . yakında ben de alacagım

olabilir. benim gibi :D arkadaşım wave 2 var sende neden galaxy istiyosun? benim bi arkadaştada var wave 2 sürekli kıyaslama yapıyoda galaxy ile daha iyi olduğuna dair.

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 hakkında ne dusunuyosunuz yada n8 ??

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
600 650 civarı galaxy s bulabilirmiyiz??afyondaymıssın bulursan banada sole beraber alalım :D

ben antalyada en ucuz 700'e buldum almaya değecek olarak. yani temiz olsun, fatura garanti olsun dersen.

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s i önerirmisiniz??

----------Eklendi @ 22:31:27 ---------- Yazıldı @ 22:27:41 ----------

galaxy s te flas var mı??

cyber

cyber

Üye
c6-01

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 sadece benmkiin dokunmatiği.ayrıca ben kıyasladım kamera olarak benmki daha canlı, güzel ve daha geniş açılı çekiyor.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
galaxy s i önerirmisiniz??

----------Eklendi @ 22:31:27 ---------- Yazıldı @ 22:27:41 ----------

galaxy s te flas var mı??

çok cevap yazıyon anlık mesajlaşır gibi beklesene biraz. güzel galaxy s öneririm flash desteğide var. her türlü oyunu açar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
c6-01

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
benm dediğim o flash değil kamera flaşı.zaten ben telefonda pek oyun oynamıyorum.hızı ve içerdikleriönemli benm için.ben hızlı bir insanım oyuzden hemen cevap yazıyorum :D :D

Türe

Türe

Üye

benim telefoncu var o halledecek :D

----------Eklendi @ 23:03:07 ---------- Yazıldı @ 23:02:23 ----------

olabilir. benim gibi :D arkadaşım wave 2 var sende neden galaxy istiyosun? benim bi arkadaştada var wave 2 sürekli kıyaslama yapıyoda galaxy ile daha iyi olduğuna dair.

badadan ve verilmeyen destekten sıkıldım artık zamanenin işletim sistemine gitmek lazım..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o fiyata c6-01 tek geçerim

cenk_03

Üye
    Konu Sahibi
süleyman badanın 2.0 versiyonu cok güzel olcak diolardı onu kullandın mı??sende wave 2 var nasıl bir telefon??aklımda o vardı ama arkadasta bugun pek onermiyolar dedi.galaxy gio onerdiler onun yerine

Türe

Türe

Üye
süleyman badanın 2.0 versiyonu cok güzel olcak diolardı onu kullandın mı??sende wave 2 var nasıl bir telefon??aklımda o vardı ama arkadasta bugun pek onermiyolar dedi.galaxy gio onerdiler onun yerine

yaklaşık bir aydır bada 2 yi kullanıyorum ama ha çıktı ha çıkacak diye kaç aydır oyalıyorlar + bir sürü sorunu var ve bitmek bilmiyor .

Jrcan1

Jrcan1

Üye
5 MP kamera,3G ve Wi-fi mevcut.Word,excel açabilme.Google haritlar,Gmail,Youtube,Google Talk..Kamera flaşı yok.Tv İZLENEBİiliyor.Bilgisayar görevi görüyor .. Bunu alırsan pc'ye gerek kalmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt