bada 2.0 kullanım klavuzu kiese düştü

Sponsorlu Bağlantılar

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 kullanım klavuzu kiese düştü
biraz önce baktım başvurular bölümünde bada 2.0 guide gelmiş ayrıca kies son sürümle birlikte wifi ile kiese nasıl bağlanılacağını gösteren bir rehber eklenmiş sanırım yakın 2.0 ın gelişi çünkü bada 2.0 guide 8500 ve 8530 içinde indirilebilir durumda

düzeltme

işin ilginç yanı bizim bilmediğimiz hiç bişey yok bu guide da

ceycey111

ceycey111

Üye
biraz önce baktım başvurular bölümünde bada 2.0 guide gelmiş ayrıca kies son sürümle birlikte wifi ile kiese nasıl bağlanılacağını gösteren bir rehber eklenmiş sanırım yakın 2.0 ın gelişi çünkü bada 2.0 guide 8500 ve 8530 içinde indirilebilir durumda

düzeltme

işin ilginç yanı bizim bilmediğimiz hiç bişey yok bu guide da

kardeş kusura bakmada hiçte yakın diil bada 2.0 ın gelişi martta cıkar anca

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Mart mi... (:
Yok artik ^.^

kafkas_2322

kafkas_2322

Üye
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım :((

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
slm arkadaşlar ya tlfonu kies e bağladıgımda (cihaziniz kies aracılığıyla yazılım yükseltmeyi desteklemiyor) diyo ne anlama geliyo güncelleme var da benim tlfn mu kabul etmiyo yoksa güncelleme olmadıgı için mi oyle diyo lütfen yardım :((

daha önce cihazına flaşh yaptınmı sadece bundan kaynaklanır

Türe

Türe

Üye
O geldiginde benim icin cok gec olacak goremeyecegim :)

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
ceycey111

ceycey111

Üye

telefonun spotsa yani yurt dışından gelmişse veya ml ile fw attıysan byle der
eğer gncellemek istiosan
http://www.maxicep.com/bada-os-gene...n-cikan-fwler-ve-yukleme-anlatimi-576228.html
burda son çıkan fwyi anlatıldığı gibi at

Türe

Türe

Üye
fullwar

fullwar

Üye
yemişim skaptan bada 3 ü ben sıkıldım artık ve androide geçiyorum :) 2. el bi galaxy s alacağım hayırlısıyla ;)

Galaxy S'e 4.0 güncellemesi yok hatırlatayım. Daha üst bir cihaz denemeni tavsiye ederim.

muhbar

muhbar

Üye

product code u değiştirip TUR yapınca düzelir,endişelenme

solnushkie

Üye
product code u nasıl degistirebiliriz ve nerden degistirebiliriz

----------Eklendi @ 14:05:04 ---------- Yazıldı @ 14:00:30 ----------

ben bu wave II den çok sıkıldım hiç bir ise yaramaz oldu zaten bataryada da iş yok şu bada 2yi merak ediyorum ve yukleyemiyorum yardım edin ! !

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
product code u nasıl degistirebiliriz ve nerden degistirebiliriz

----------Eklendi @ 14:05:04 ---------- Yazıldı @ 14:00:30 ----------

ben bu wave II den çok sıkıldım hiç bir ise yaramaz oldu zaten bataryada da iş yok şu bada 2yi merak ediyorum ve yukleyemiyorum yardım edin ! !

konularıma bakabilirsin anlatım mevcut product code ile alakalı

umiterdem1977

Üye
nokıa5800 telefonuma pc dende yükleme olmuyor nasıl yapabilirim arkadaşlar

TheCower

TheCower

Üye
Hadi iyisiniz gene klavuzu da gelmiş :) artık rahat rahat kullanırsınız :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt