NFC kullanan arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
NFC kullanan arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar;

NFC özelliğini kullanan arkadaşlar yorumlarını bildirebilirler mi? Artıları / eksileri nedir? ben hala kullanabilmiş değilim

teşekkürler

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bende henüz kullanmış değilim :kop:

yakup_281

yakup_281

Üye
bu nfc nokiaya özgü bir teknoloji mi?sadece nokialarla ismi geçiyorda

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Dosya aktarımı ve mp oyun oynama konusunda mükemmel gerçekten bluetooth ile kıyaslanamayacak kadar hızlı dosya aktarıyor.Şuan yok ama bildiğim kadarıyla ileride kredi kartı gibi yada akbil v.s kullanma imkanı varmış.Tabi o zamana kadar telefon değiştiririm ama kim bilir belki nokia atağa geçer ve daha güzel telefonlar çıkarır.Belleden sonra beni ümitlendirmeye başladı.

trontr

Üye
Dosya aktarımı ve mp oyun oynama konusunda mükemmel gerçekten bluetooth ile kıyaslanamayacak kadar hızlı dosya aktarıyor.Şuan yok ama bildiğim kadarıyla ileride kredi kartı gibi yada akbil v.s kullanma imkanı varmış.Tabi o zamana kadar telefon değiştiririm ama kim bilir belki nokia atağa geçer ve daha güzel telefonlar çıkarır.Belleden sonra beni ümitlendirmeye başladı.

bnm bildiğim bluetooth ile aynı hızda. Sadece iki telefonun birbirini görme safhası çok hızlı geçiyor. Sonra bluetooth açılıyor zaten. Bluetooth olmadan nfc ike dosya aktaramazsın. Sadece ufak kimlik kartı, şifre vs vs şeyleri aktarırsın.

mesut1979

Üye
slm,benim bigime göre 2012 yilinda programlar ve nfc kullanimi baya bir yaginlasacak.

KO9

KO9

Üye
nfc teknolojik aletlerin insanlar gibi, birbirini anında görmesi gibi (bugibi fazla oldu ama hadi neyse) bişey:))) yok wifi aranıyo yok bluetoth açılıyo gibi bi derdi yok ") yaklaşıon bağlanıon sonra işi bluetotha geçirion öle bişi zannımca olmayadabilir :) yaygın olmadığı içinde her cihazda yok olanlarda pek kullanmıyor :) teknoloji gelişsin kullancaz ama :)

İncİnat

İncİnat

Üye
bende 700 var şuan babamda da c7 var asphalt 5 nfc angry birds magic falan takılıyoruz :) ayrıca bluetooth a göre oldukça hızlı

trontr

Üye
bende 700 var şuan babamda da c7 var asphalt 5 nfc angry birds magic falan takılıyoruz :) ayrıca bluetooth a göre oldukça hızlı

bluetoothtan hızlı olması imkasız çünkü zaten kendisi bluetooth. Oyun oynarken telefonlar dokunuk mu duruyor yooo. Sen dokunduruosun telefonlar bluetooth ile eşleşiyor o kadar. Nfc sadece hızlı bağlanma sağlar gerisini bluetooth halleder

private_hawk

Üye
genelde nfc teknolojisi olan cihazlarda bluetooth 3.0 oldugu icin daha hizli geliyordur size

pRime.

pRime.

Üye
Ben de NFCli bir cihaz alip okul kimligimle denemek istiyorum.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
güzel bir teknoloji aslında kullanım kolaylığı sağlıyor yanlız hız açısından pek bir farkın göze çarptığını söyleyemem yada bana öyle bir görüntü vermedi ama hoşuma gitti :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
bluetoothtan hızlı olması imkasız çünkü zaten kendisi bluetooth. Oyun oynarken telefonlar dokunuk mu duruyor yooo. Sen dokunduruosun telefonlar bluetooth ile eşleşiyor o kadar. Nfc sadece hızlı bağlanma sağlar gerisini bluetooth halleder

Kardeşim yanlış bilgi veriyorsun Nfc ayrı bir cip Bluetooth ayrı cip arasında daglar kadar fark var :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt