Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stock rom dışında cw ile yükleneceği için garanti dışına giriyor ama tabi geri orjinal roma dönüp cw yi eski haline getirirsen garanti kapsamına girer. T20 nin orjinal 2.3.5 romu en iyisi ama rootlayabilirsen. Çoğu kişi orjinal romu rootlayamaz buna bende dahilim. Cyanogen yükle zaten otomatik rootlu geliyor. Rom atınca otomatik uygulamalarda silinir zaten yazılımı komple kaldırıp yenisini yüklüyor.
Stock rom dışında cw ile yükleneceği için garanti dışına giriyor ama tabi geri orjinal roma dönüp cw yi eski haline getirirsen garanti kapsamına girer. T20 nin orjinal 2.3.5 romu en iyisi ama rootlayabilirsen. Çoğu kişi orjinal romu rootlayamaz buna bende dahilim. Cyanogen yükle zaten otomatik rootlu geliyor. Rom atınca otomatik uygulamalarda silinir zaten yazılımı komple kaldırıp yenisini yüklüyor.
Tamam cynogeni nerden indirebilirim sadece şu gta 3 ü deneyebilmek için overclock yapmam lazım
Peocawe
Üye
rom bölümünde var ama yeni androide geçen biri için uğraştırıcı birşey.
Utku
Üye
Konu Sahibi
Sorun değil o cynogenin kendinden root lu olduğunu duymak iyi oldu Eski roma nasıl döneceğiz peki?
Peocawe
Üye
İşte orası sıkıntı şuan genel bir problem var " update failed " hatası tabii her telefonda vermiyor bu hatayı. Eğer bunu verirse geri dönüşü olmayabilir çünkü şuan bu soruna çözüm bulmuş birisi yok. En azından ben görmedim. Zipli romlarla dönebilirsin ama orjinalini bulabilir misin bilemiyorum. Yine garanti kapsamına sokabilirsin yani.