19 ay garantılı lg optımus black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
    Konu Sahibi
19 ay garantılı lg optımus black
CİHAZIM GERÇEKTEN ÇOK TEMİZDİR LAF OLSUN DİYE SÖYLEYENLERDEN DEĞİLİM 19 AY TÜRKİYE KVK/GENPA GARANTİSİ ALTINA OLUP BUGÜNE KADAR KESİNLİKLE GARANTİ DIŞI KALACAK ROOT V.B YABACI ROOMLAR YUKLENMEMISTIR CİHAZIN YANINDA KUTUSU,FATURASI,60 TL DEGERINDE ORJINAL LG ARKA KORUMA KAPAĞI,2GB HAFIZA KARTI ILE VERILECEKTIR SADECE KULAKLIGINI KAYBETTIM CIHAZIN KENDI CEKTIGIM ORJINAL RESIMLERINIDE YUKLUYORUM fiyat:690 tl dir TAKAS OLARAK SADECE AKLIMA YATAN TELEFON MODELLERIYLE DUSUNEBILIRIM BEN FIYATIMI UYGUN TUTTUM TAKASTA FIYATI UÇANLARA GORE FIYAT VERILECEKTIR SONUCTA 2.EL HER MALIN TEMIZLIGINE GORE PIYASASI BELLI HERKESE HAYIRLI OLSUN

USAForever

USAForever

Üye
390.

hakan058

hakan058

Üye

arkadaşım burada ciddi alıcılar alış veriş yaparlar, takas yaparlar. yani bu bölümün amacı satış veya takas. lütfen bu şekilde saçma sapan mesajlar atıpta bu bölümün seviyesini düşürme. sana komik gelen şeyler, herkese komik gelmeyebilir. hoşcakall

Türe

Türe

Üye
Makul :oke: hayırlı satışlar

USAForever

USAForever

Üye
bütçem o kadar :)

----------Eklendi @ 22:52:51 ---------- Yazıldı @ 22:39:17 ----------

arkadaşın konularda saçma yorumları var dikkate alma kardeşim. Kendi çapında eğleniyor

01. 'konularda saçma yorum' 02. 'kendi çapında eğleniyor' Gece 3 Operasyonu.IPWR®

cenk_03

Üye
bende n 86 8 mp var takas dusunurmusun ??

avessm

Üye
slm bende n8 var uste 200 verebilirim dusunursen iyi gunler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt