5800 arka kapak ücretsiz degiştirme ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
5800 arka kapak ücretsiz degiştirme ?
selam arkadaşlar. Arka kapaktaki tırnakların biri kırılı verdi kapagı açarken. Benim suçum tamamen. Şuan kapak çok tutmuyor. 9 aylık k.v.k lı cihaz. Garanti degiştirmezmi bedavaya şunu ? Kendiliginden kırılıverdi desek :ehe Ya ugraşmak istimemiyom. Degiştirmesse birebir orginal arka kapak fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı ? Burdaki servisten parayla alacam o zaman . Yardımcı olursanız sevinirim . :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
valla ben değiştirtemedim bedavaya ama sen yine de şansını dene eğer bedavaya değiştirtemezsen orjinal kapağın fiyatı 25 tl :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
25 hımm nerden aldın kapagı peki ?

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
selam arkadaşlar. Arka kapaktaki tırnakların biri kırılı verdi kapagı açarken. Benim suçum tamamen. Şuan kapak çok tutmuyor. 9 aylık k.v.k lı cihaz. Garanti degiştirmezmi bedavaya şunu ? Kendiliginden kırılıverdi desek :ehe Ya ugraşmak istimemiyom. Degiştirmesse birebir orginal arka kapak fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı ? Burdaki servisten parayla alacam o zaman . Yardımcı olursanız sevinirim . :(

Orjinali 35tl...
Ben Aldım 10Tlye Dün Orjinalle Birebir aynı

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Kişisel bir sorun olacağı için para kesebilirler ama istersende kapağı telefoncudan (ki orjinal olacağını sanmıyorum) alabilirsin... Ama biraz yalvarmalı konuşursan belki para almaz o zaman servis... Kargo parası olacağını unutma ama...

----------Eklendi @ 19:49:50 ---------- Yazıldı @ 19:49:02 ----------

Anaa az önce mesaj yazıyordum sayfa yenilendiğinde baktım ki sen yazmışsın bile :D

----------Eklendi @ 19:50:29 ---------- Yazıldı @ 19:49:50 ----------

Hatta hepiniz.. :D

*-king-*

*-king-*

Üye
benım kapagın butun tırnakları kırıldı kılıfsız durmuyo ust tarafta takılan yerlerı de kırıldı hıc vermek ıstemıyorum 25 tl bu telefona 5 lıraya kap almak daha mantıklı

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
35 çok be. 25 e bulabilirsem şükretcem anlaşılan. Ya öff hep beni bulur . Çok seviyom telefonu dedim böyle oldu. Çakma kapak kullanmam . Daha önce telefona aldıgım yan sanayi parçalardan epey başıma bi işler geldi. Dolandırıldım kısacası . Sonra 5800 aldım. Bunada çakma parça almak istemiyom . En azından çok mecbur kalırsam belki ama. Orginal aksesuar takıntısı var bende napıyım . :( 25-30 a yani . Off durumlar karıştı ya . Ögrenci adamız bide ona 30 tl bayılcam . 1 ay sonra degiştircem artık napıyım .:(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nokia shop tan aldım kesin orjinal yani almadan önce başka bir nokia shop a sormuştum 50 tl demişlerdi

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hımmm iyi bari .

tempestshine

tempestshine

Üye
50 TL'de pek fazla.Ben olsam onun yerine 5-10 tl'lik kapaklardan alırdım.

----------Eklendi @ 20:45:01 ---------- Yazıldı @ 20:43:46 ----------

Bu arada bir arka kapak o kadar pahalı mı ya ?? :blink::blink:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
50 TL'de pek fazla.Ben olsam onun yerine 5-10 tl'lik kapaklardan alırdım.

----------Eklendi @ 20:45:01 ---------- Yazıldı @ 20:43:46 ----------

Bu arada bir arka kapak o kadar pahalı mı ya ?? :blink::blink:

orası biraz kazıktı ya başka bir yerden 25 tl ye aldım bir de kötü olan her nokia shop ta olmuyo başka yerlere de sormuştum biz satmıyoruz demişlerdi

tempestshine

tempestshine

Üye

orası biraz kazıktı ya başka bir yerden 25 tl ye aldım bir de kötü olan her nokia shop ta olmuyo başka yerlere de sormuştum biz satmıyoruz demişlerdi

Peki mini hoparlör bulunur mu ki?? Ben yarın fiyatını sormaya gideceğim.Umarım vardır.Eskişehir'de başka Nokia Shop yok.Biri de Ankara yolunda.Orayada gitmem yani bir hoparlör için :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Peki mini hoparlör bulunur mu ki?? Ben yarın fiyatını sormaya gideceğim.Umarım vardır.Eskişehir'de başka Nokia Shop yok.Biri de Ankara yolunda.Orayada gitmem yani bir hoparlör için :D

onu bilmiyorum ya vardır herhalde

Mert045

Mert045

Üye
Arka kapak 15 tl yan sanayi onun yerine 5 tl ye silikon kılıf al ben öyle yaptım.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yok ille alcam kapak . Yani cihaz tertemiz. Nazar deydi diyelim .

Mert045

Mert045

Üye
:D benimki ağır tahribat aldı çizik içinde .

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kvk ya mail attım az önce. Azcık kıvırdım ama . Yerlerse tabi cevap beklicez bakam :D

ahuramazdatr

ahuramazdatr

Üye
arkadaşınki de kırıldı öyle kırık kullanıyordu daha sonra şu meşhur telefonun titremesi ve açılmaması sorunundan dolayı garantiye gönderdi cihaz değişti ama arka kapak aynı :D yani onu değiştirmeye tenezzül bile etmemişler fakat koskoca cihazı değiştirmişler :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
saçmalık yaptıkları o zaman

ltn53

Üye
Ya şu laf çok komik yan sanayi ama orjinaliyle bire bir aynı o zaman orjinal olurdu birebir aynıysa var demekki bişey sahibinden.com a baksana Anıl :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...