Sertifikadan anlayan bi hayırsever aranıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikadan anlayan bi hayırsever aranıyor?
arkadaşlar zor durumdayım opda'ya baş vurdum bi türlü sertifika vermediler. Eğer bana yardımcı olmak isteyen varsa IMEI VEREYIM. Özelden ulaşsın yada yorum yazsın. Lütfen.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Sertifika işi bitti artık free signer, opda hepsi hikaye oldu...
tek yöntem hack

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
tamam ışte abicim bende hello ox'u sertifikalayıp hack edeceğim telefonu yukardaki yöntemleri yaptım hiç biri olmadı. Kendi sertifikamız olmalı imiş. Telefon 6220 classic 9.3 biliyorsun ki bi bu bi de n79 aksi telefondur.

hakan_710

hakan_710

Üye
tamam ışte abicim bende hello ox'u sertifikalayıp hack edeceğim telefonu yukardaki yöntemleri yaptım hiç biri olmadı. Kendi sertifikamız olmalı imiş. Telefon 6220 classic 9.3 biliyorsun ki bi bu bi de n79 aksi telefondur.
ibrahim açtığım konuya bak olmazsa pm at garantili :)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
hakan üstad yardımcı olursan çok sevinirim bak senden allah razı olsun sayende sys bin'e installserver.exe 'yi attım. 9.3 ve 9.4 yazıyordu fakat o da olmadı. Dosya bozuk dedi her yüklemede ben 9.1 den s*3'e kadar olanların hepsini denedim ama olmadı. Hello ox yapıyormuş ama o'da sertifika istiyor.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
arkadaşlar zor durumdayım opda'ya baş vurdum bi türlü sertifika vermediler. Eğer bana yardımcı olmak isteyen varsa IMEI VEREYIM. Özelden ulaşsın yada yorum yazsın. Lütfen.

Üst konu olarak hack anlatılıyor. Gir talimatları yerine getir sonuç SERTİFİKA HATASI YOK! :oke:

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan üstad yardımcı olursan çok sevinirim bak senden allah razı olsun sayende sys bin'e installserver.exe 'yi attım. 9.3 ve 9.4 yazıyordu fakat o da olmadı. Dosya bozuk dedi her yüklemede ben 9.1 den s*3'e kadar olanların hepsini denedim ama olmadı. Hello ox yapıyormuş ama o'da sertifika istiyor.
sen şimdi bnm konuya gel pm atıyorum msn den halledelim. sorun olmayacak bnm konudan bugün birinde daha denedim çalışıyo yani. msn e gel hallederiz. msn adresini bana da yolla ekliyim

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
üstteki konuyu denedim arkadaşlar hiç biri tutmadı. N95 8gb anca hack ediyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
yarın telefonu güncelliyıp deneyceğim

55lim

Üye
freesigner kullan ben helloxu onunla sertifikalamiştim çoğu uygulamayi sertifikalıyo ama ben cer nokıatecadan almıştim istersen bir araştır birde binpda nın var self sign onu dene onda cer ve de var olması lazım sensation ustadı bul o yardımcı olur başka bir sorun olursa bende yardıma hazırım elimden geldiği kadar

Symbianizm

Symbianizm

Üye
kesinlikle imei'ni güvenmediğin kimseye verme, kimseye de kolay kolay güvenme.

hkü

Üye
arkadaşım bende de 6220 c var. Gerçekten çok zor oldu hacklamam ama sonunda becerdim. Sitede (sertifikaya son) diye bi araştır. O yöntemle çözdüm işi.( Bir hack yöntemi bu kadar kolay ve basit olur). Sanırım başlık buydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt