Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

alien97

alien97

Üye
İnternet ve navigasyon ikonunu değiştirmek istiyorum sırf internetin iconu değişirsede olur.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
klasör ikonları series60skin.mif'te.2500 ikon arasından bulmak biraz zor :(

remzi33

remzi33

Üye
gardaş ii güzel yapmışsn da telefon internete girmiyor. browser açılıyo 2 sanie sonra kapanıyo

alien97

alien97

Üye
İnternet iconu diğerlerinin yanında basit kalıyo yokmu bi çaresi.

alien97

alien97

Üye
ben mif series60skin.mif dosyasını nasıl açabilirim.

boyabatlım

boyabatlım

Üye
arkadaşlar bu güzel cfw'yi v52 tabanında kurabilir miyiz?
benim şu an kullandığım cfw v52
eğer bu cfwde bi sorun olursa felan, mevcut cfw me dönmek istiyorum...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sadece rofs2'yle flashlayabilirsin

rft2626

rft2626

Üye
arkadaşlar güncelledikten sonra bazı modlar çıkıyor. Benim tel. local mode da. Local Mode ile Test Mode arasındaki fark nedir ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
evet

nosteam1

Üye
arkadaslar iyi aksamlar phoneix ile flaslamaanın yolu yok mu ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
cfw'ler phoenix ile kurulamıyor

nosteam1

Üye
peki bi sorun cıkması halinde geri dönüs warmı ?

----------Eklendi @ 21:07:57 ---------- Yazıldı @ 21:02:21 ----------

bn phoneix ile attım dostum :)

alien97

alien97

Üye
Niye geri dönüşü olmasınki orjinal dosyaları flashlarsın eskiye döner.

xenon56

xenon56

Üye

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
xperience resurrection vol.1 :D onda telefon flashtan sonra hafıza kartındaki uygulamaları siliyor (cfw'nin özelliği :ehe:) o özelliği buna koymayı unutmuşum.ve sizler de format atmazsanız ram düşüklüğü yaşarsınız.ayrıca bu c6 yazılımlarında en yüksek 65 ram görebilirsiniz.

alien97

alien97

Üye
Şu ikonları değiştirmeme yardımcı olsan.

sarigöz

Üye
arkadaslar iyi aksamlar phoneix ile flaslamaanın yolu yok mu ?

phoenix ile ben yaptım yaptıklarımı ayne şu şekilde. önce kendi telefonunuz için uygun olan orjinal firmware'yi navifirm vasıtasıyla indirin. daha sonra bu orjinalleri "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356" içine attın phoenix i çalıştırın. telefon açık veya kapalı herşekilde olabilir ben telefonumu açık bir şekilde flaşlamayı tercih ediyorum ve sizede bu şekilde tarif edeceğim. telefon açık şekilde bilgisayara bağlayın daha sonra File'de Manage Connection'ı seçin burası USB konumda olmalı sonra yine File'dan Scan Product'u seçin bilgisayarın telefonu gördüğünden emin olun phoenix programının altında telefonun bilgileri görünecektir. daha sonra Flashing'den Firmware update'yi seçiyoruz daha sonra " ... " olan butona tıklayarak telefonun orjinal dosyalarını phoenixin bulmasını sağlıyoruz. buraya kadar olan herşey zaten orjinal firmware yüklemeyle aynı. phoenix orjinal firmware dosyalarını gördükten sonra yine firmware update penceresindeki options butonuna tıklıyoruz. burada bizim karşımıza orjinal firm wareler çıkacak. Simple belle final dosyaları masa üstünde olmalı. karşımıza çıkan orjinal firmwareler ile Simple belle dosyalarını değiştiriyoruz. önce orjinalin üstüne tıklayıp edit butonuna basıyoruz çıkan pencerede " ... " butonuna basıp oradan masa üstündeki simple belle final dosyalarını seçerek değiştiriyoruz. yanlız dikkat etmemiz gereken aynı uzantılı dosyaları yani core ve uda gibi dosyaları uygun konum ile değiştirmek gerekli. değiştirme işlemi bittikten sonra OK butonuna basarak çıkıyoruz. sonra Refurbish butonuna basarak flaşlama işlemini başlatıyoruz. phoenix programının flaşı tamamlamasını bekliyoruz. iyi günlerde kullanın . umarım yardımcı olabilmişimdir.

----------Eklendi @ 11:31:50 ---------- Yazıldı @ 11:30:14 ----------

cfw'ler phoenix ile kurulamıyor

ben yaptım gayet güzel oldu...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Arkadaşım phoenix ile de kurulur fakat daha çok uğraşırsın, jafla yüklemek bilinen yöntemlerin en basiti.. yap ayarı yüklesin, tek tek dosya göstermen gerekmiyor..:oke:

Fakat Pips niye yüklenmiyor yaa :( dahili bileşen diyor, bunu nasıl düzeltebiliriz?

Üst Alt