26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yok yaşadığı yeri yazıyorsun da ben memleketimi Yazdım benim için daha değerli burası :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
valla psikolojik olarak düşünürsen her gün mutlu sona biraz daha yaklaşıyorz kaldı 29 gün :) 1 şubatı çıkış tarihi sayarsak :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
mümkün değil:ehepsikolojin nasıl oldu düzeldi mi?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hep iyidi zaten psikolojiyi bozmak istesek bin tane neden var..belle anca çevir kazı yanmasını olur :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
blackbird48

blackbird48

Üye
nokıa belle din beynimizi ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın seni

SilentOne

SilentOne

Üye
7ile 18 şubat arası çıksa yeter ya

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şunun şurasında şubata ne kaldı :D :D İnternetteki bütün belle güncelleme videolarını izledim valla. gelsede yüklesek artık. bu arada güncellemeyi yüklemeden önce hard format atsak daha iyi olurmu. ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Şunun şurasında şubata ne kaldı :D :D İnternetteki bütün belle güncelleme videolarını izledim valla. gelsede yüklesek artık. bu arada güncellemeyi yüklemeden önce hard format atsak daha iyi olurmu. ?

artık ezberledim belleyi.yüklesem sıkılırım o derece yani:D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben sıkıldım bile carla ne zaman gelcek ?

erollcelik

erollcelik

Üye
Artık kimse tarih vermiyor.Ne iş; kötü medyumlar gibi geleceğe dönük öngörülerinizi bekliyoruz.Eğlenelim biraz yahu:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
[video=youtube;q50KEAE0xp4]http://www.youtube.com/watch?v=q50KEAE0xp4&feature=player_detailpage[/video]

biraz da nokia 700 belle videosunu izleyelim gelene kadar :) iştahımız kabarsın azıcık..nokia belçika sitesinden alındı..dil hollandaca

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bende Galaxy S almaya karar verdim,Bu arada allah için biri şu başlığı değiştirsin üzerinden kaç ay geçti :D

galaxy hayırlı olsun.ancak lütfen başlık değişmesin zira konuyu bulurken zorlanırım:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
galaxy hayırlı olsun.ancak lütfen başlık değişmesin zira konuyu bulurken zorlanırım:D
C6-01'den kurtulduk allaha şükür,bu arada sen ne ara binbaşı oldun cidden Emre-07,qsaw ve sen yakıyorsun cidden..

Üst Alt