Öldüm
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Seni Dilendim' Alıntı: maxicep Genişletmek için tıkla ... Neden? ----------Eklendi @ 22:46:21 ---------- Yazıldı @ 22:45:47 ---------- Malum öldün ya bende sorgu meleğiyim
Seni Dilendim' Alıntı: maxicep Genişletmek için tıkla ... Neden? ----------Eklendi @ 22:46:21 ---------- Yazıldı @ 22:45:47 ---------- Malum öldün ya bende sorgu meleğiyim
Symbianizm Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Neden? ----------Eklendi @ 22:46:21 ---------- Yazıldı @ 22:45:47 ---------- Malum öldün ya bende sorgu meleğiyim Genişletmek için tıkla ... Cevap: sevmiyor beni Sor melek sor ama zor olmasın. ----------Eklendi @ 22:48:04 ---------- Yazıldı @ 22:47:00 ---------- Phasan'dan sonra sıra bana geldi
Rambo_FT' Alıntı: Neden? ----------Eklendi @ 22:46:21 ---------- Yazıldı @ 22:45:47 ---------- Malum öldün ya bende sorgu meleğiyim Genişletmek için tıkla ... Cevap: sevmiyor beni Sor melek sor ama zor olmasın. ----------Eklendi @ 22:48:04 ---------- Yazıldı @ 22:47:00 ---------- Phasan'dan sonra sıra bana geldi
Symbianizm Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Benden bu kadar başka sorgu melekleri buyursun Genişletmek için tıkla ... bir ah çeksem varya
Rambo_FT' Alıntı: Benden bu kadar başka sorgu melekleri buyursun Genişletmek için tıkla ... bir ah çeksem varya
Symbianizm Üye Konu Sahibi anılbaran' Alıntı: ölü diye bi pamuk tıkadılar Genişletmek için tıkla ... makatı emanet mi aldık da öyle diyorsun Hacı . ban yemesek iyiydi. Aman dikkat et gelme Hacı sakata sonra sahip çıkamazsın bak makata ----------Eklendi @ 23:06:54 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ---------- iyi oldu yav şimdi uydurdum
anılbaran' Alıntı: ölü diye bi pamuk tıkadılar Genişletmek için tıkla ... makatı emanet mi aldık da öyle diyorsun Hacı . ban yemesek iyiydi. Aman dikkat et gelme Hacı sakata sonra sahip çıkamazsın bak makata ----------Eklendi @ 23:06:54 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ---------- iyi oldu yav şimdi uydurdum
Symbianizm Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Şiir güzelde içindeki kelimeler Genişletmek için tıkla ... orijinal işte hacı kabul et
Rambo_FT' Alıntı: Şiir güzelde içindeki kelimeler Genişletmek için tıkla ... orijinal işte hacı kabul et
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Seni Dilendim' Alıntı: orijinal işte hacı kabul et Genişletmek için tıkla ... Ben ettim sen etme Bu da benim aklıma gelen başka bir saçmalık Yani ben kabul ettim bari sen böyle şiirler yapma hacı
Seni Dilendim' Alıntı: orijinal işte hacı kabul et Genişletmek için tıkla ... Ben ettim sen etme Bu da benim aklıma gelen başka bir saçmalık Yani ben kabul ettim bari sen böyle şiirler yapma hacı
Symbianizm Üye Konu Sahibi Seni Dilendim' Alıntı: makatı emanet mi aldık da öyle diyorsun Hacı . ban yemesek iyiydi. Aman dikkat et gelme Hacı sakata sonra sahip çıkamazsın bak makata ----------Eklendi @ 23:06:54 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ---------- iyi oldu yav şimdi uydurdum Genişletmek için tıkla ... o zaman bu da cevap olsun
Seni Dilendim' Alıntı: makatı emanet mi aldık da öyle diyorsun Hacı . ban yemesek iyiydi. Aman dikkat et gelme Hacı sakata sonra sahip çıkamazsın bak makata ----------Eklendi @ 23:06:54 ---------- Yazıldı @ 23:05:53 ---------- iyi oldu yav şimdi uydurdum Genişletmek için tıkla ... o zaman bu da cevap olsun