Beşiktaş Telefonu Hangi Firma Çıkışlı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Telefonu Hangi Firma Çıkışlı ?

bu resimde gördüğünüz telefon nokia mıdır ben marka göremedim ama C5 e benziyor hangi firmanın üretimi olduğunu bilen varmı?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
nokia değil:
One mobile diye bişeymiş. nokia kedi orjinal modeline bunu yapmaz zaten. ama bence bunu alma. pişman olabilirsin. düzgün bi telefon al onda bjk duvar kağıdı felan kullan :d:

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
nokia değil:
One mobile diye bişeymiş. nokia kedi orjinal modeline bunu yapmaz zaten. ama bence bunu alma. pişman olabilirsin. düzgün bi telefon al onda bjk duvar kağıdı felan kullan :d:

bu özelliklerde bu fiyata başka bir telefon zor nokia çok zor bende daha önce nokia dışında birkaç telefon kullandım daha doğrusu kullanamadım bu yüzden sadece nokia diyorum
bana önerebilecğin 5 mp kamera wifi dokunmatik tel var mı?

Türe

Türe

Üye
Wave 2 ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o fiyatlarda istiyorsan bulman zor. ama biraz eklersen para t20 var aklımda. biraz daha düşüneyşm yazarım daha..

----------Eklendi @ 21:28:29 ---------- Yazıldı @ 21:22:31 ----------

nokiadan c5-03, x2, c3-01var. bunlardan daha ucuzun bulabileceğini sanmıyorum. fiyatı yüksek olabilir ama olabildiğince ucuz olsun dersen en ucuzları samsung wave, ace felan var.. bulabilirsen ideos x5 ama ben bir ay arayıp bulamamıştım. sonunda 2. el galaxy s aldım.

Türe

Türe

Üye
Ideos x5 veya wave 2 al ikisi de sahane ;)

cyber

cyber

Üye
Beşiktaş ın telefonuda çok şekil yani

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
benim fazla bir bilgim yok bu android symbian falan nedir mesela uzun zamandır nokia 3500 kullanıyorum ondan öncede samsung e250 vardı onlar ne idi ne fark ediyor

murat1154

Üye
ben bu telefonu aldım daha 2 gün oldu. telefon çok şık kullanımı rahat memnunum. ama 5.0 megapixel diye almayın pişman olursunuz kamerası 3 magapixel gibi iyi değil. Ama kamerasını önemsemediğim için bnm için güzel bi telefon. herkesin fikri ayrıdır tabi.. Bi sorun daha hangi işletim sistemi kullanıldığını bilmiyorum ?? oyun vs atmak için.

c4mb4zz

Üye
    Konu Sahibi
ben bu telefonu aldım daha 2 gün oldu. telefon çok şık kullanımı rahat memnunum. ama 5.0 megapixel diye almayın pişman olursunuz kamerası 3 magapixel gibi iyi değil. Ama kamerasını önemsemediğim için bnm için güzel bi telefon. herkesin fikri ayrıdır tabi.. Bi sorun daha hangi işletim sistemi kullanıldığını bilmiyorum ?? oyun vs atmak için.

galiba kameranın kalitesi sadece megapixeli ile bitmiyor her markanınki farklı

murat1154

Üye
Aynen öle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt