Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
diyecek yok:>>>>
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemli12
Üye
Konu Sahibi
diyecek yok:>>>>
forum mu sıkıcılaştı bana mı öyle geliyor? (yoruma espri yapmak serbest)
asigsasi
Üye
bence online sayısı azaldı yenilik yok eğlence bölümü yok ve yeni üyelerin bazıları forumda ki konuşmaları itici arkadaşlık azaldı tabi bunlar benim görüşlerim eskiden turkcell bölümüne yeni kampanya duyuru gibi konu açmak için yarış yapardık şimdi kimse bilgi bile vermiyor
Symbianizm
Üye
Tüm samimiyetimle katılıyorum size
fullwar
Üye
Forumda biraz zaman geçirirseniz sıkıcı olmadığını göreceksiniz. Fakat bu aylarda bir durgunlaşma olduğu kesin. Okullar açık, millet iş güç derdinde.
bence değişmeyen tek şey değişimdi şimdi kararım değişti maxicep hiç değişmiyor yaratıcı şeyler yapabilirler en azından temayı değiştirebilirler ve telefondan maxicep e girmeyi kolaylaştırabilirler....
bence değişmeyen tek şey değişimdi şimdi kararım değişti maxicep hiç değişmiyor yaratıcı şeyler yapabilirler en azından temayı değiştirebilirler ve telefondan maxicep e girmeyi kolaylaştırabilirler....