diyecek yok:>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
diyecek yok:>>>>
forum mu sıkıcılaştı bana mı öyle geliyor? (yoruma espri yapmak serbest)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Symbianizm

asigsasi

asigsasi

Üye
bence online sayısı azaldı yenilik yok eğlence bölümü yok ve yeni üyelerin bazıları forumda ki konuşmaları itici arkadaşlık azaldı tabi bunlar benim görüşlerim eskiden turkcell bölümüne yeni kampanya duyuru gibi konu açmak için yarış yapardık şimdi kimse bilgi bile vermiyor

• Beğen
Tepkiler: erdemli12 ve Symbianizm
Symbianizm

Symbianizm

Üye
Tüm samimiyetimle katılıyorum size

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve erdemli12
fullwar

fullwar

Üye
Forumda biraz zaman geçirirseniz sıkıcı olmadığını göreceksiniz. :) Fakat bu aylarda bir durgunlaşma olduğu kesin. Okullar açık, millet iş güç derdinde.

• Beğen
Tepkiler: erdemli12 ve SHS
SHS

SHS

Üye
Forumda biraz zaman geçirirseniz sıkıcı olmadığını göreceksiniz. :) Fakat bu aylarda bir durgunlaşma olduğu kesin. Okullar açık, millet iş güç derdinde.
buna katılıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: erdemli12
y n s c n

y n s c n

Üye
Çok şehit verdik gibime geliyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve erdemli12
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
bence değişmeyen tek şey değişimdi şimdi kararım değişti maxicep hiç değişmiyor yaratıcı şeyler yapabilirler en azından temayı değiştirebilirler ve telefondan maxicep e girmeyi kolaylaştırabilirler....

• Beğen
Tepkiler: Symbianizm
Symbianizm

Symbianizm

Üye
bence değişmeyen tek şey değişimdi şimdi kararım değişti maxicep hiç değişmiyor yaratıcı şeyler yapabilirler en azından temayı değiştirebilirler ve telefondan maxicep e girmeyi kolaylaştırabilirler....

evet cepten girince tüm özellkiler çalışmıyor. pc modundan cepten girince de kasıyor. bir çözüm gerek

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
yetgililere burdan sesleniyorum bilinçlenelim...

asigsasi

asigsasi

Üye

Ben katılmıyorum maxicep daha çok okullar açıkken veya kışın daha aktif ti

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Cep modunda girince sorun oluyor. Profilde ve kontrol panelinde, kişi durumuna falan bakarken vesaire

• Beğen
Tepkiler: erdemli12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...