Romu yaktim galiba lütfen yardimm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
Romu yaktim galiba lütfen yardimm
telefon üzerinde cfw denemeleri yapiyordum ve forumdan fln indirdim cogu cfw yide acamadim orj cfw yüklüyorum almiyor hic bi cfw ile almiyor ya beyaz ekran oluyor yanip sönüyor yada farkli renkler gelp kapaniyor aciliyor sürekli telefonum c6-00 dir rm-612 de diyebiliriz lütfen bilen arkadaslar yardiminizi bekliyorum:(

PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 10.05.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..............PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
.........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Status byte: 8000
Selecting CMT flash...
Result: 0000
Phone is in flash mode...
CMT blocks: 861, APE blocks: 0
Erasing cmt...
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_prd.core.C00...
Erasing cmt zone 00040000 - 00082FFF ... Erase result: 0000
Erasing cmt zone 00083400 - 003FFFFF ... Erase result: 0000
Erasing cmt zone 00800000 - 00D5FFFF ... Erase result: 0000
Erasing cmt zone 00D60000 - 0D39FFFF ... Erase result: 0000
Partition result: 0014
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_prd.rofs2.V06...
Erasing cmt zone 094A0000 - 0C49FFFF ... Erase result: 0000
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_C01_prd.rofs3.fpsx...
Erasing cmt zone 0C4A0000 - 0D39FFFF ... Erase result: 0000
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_uda_1_001.uda.fpsx...
Erasing cmt zone 0D3C0000 - 1EF7FFFF ... Erase result: 0000
Send CMT CFG...

Writing cmt...
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_prd.core.C00...
Sending CMT HASH for ADA
Sending CMT HASH for KEYS
Sending CMT HASH for PRIMAPP
Sending CMT HASH for RAP3NAND
Sending CMT HASH for PASUBTOC
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
cmt->PAPUB keys already sent...
cmt->PAPUB keys already sent...
Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
Sending CMT HASH for SOS*DSP0
Sending CMT HASH for SOS*ISASW
Sending CMT HASH for SOS+CORE
Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_prd.rofs2.V06...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
Write result 27: 1701
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_C01_prd.rofs3.fpsx...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS3
Write result 27: 1701
Processing C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-612\RM-612_40.0.021_uda_1_001.uda.fpsx...
Rebooting...
Finishing CMT session...
Restarting CMT...
Pooling phone...
MCUSW: ()
APESW: ()
VariantSW: ()
Prodcode:
Done!

mrbilgisayar

Üye
64 bit işletim sistemi kullanıyorsunuz. Ben 64 bit işletim sisteminde sizin geldiğiniz yere kadar gelememiştim bile. Yani CFW atamamıştım. Siz yine bir nebze başarılı olmuş sayılırsınız. Ben 64 bit ile problem yaşadıktan sonra VMware üzerine 32 bit XP Professional kurup da CFW attım. Şuan telefonum gayet güzel çalışıyor. Size de aynı şekilde yapmanızı tavsiye ediyorum VMware üzerine 32 bit XP işletim sistemi kurup oradan deneyin.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
benimkide ööyle olmuştu.. C6 nın yeni orjinal versiyonunu beklemen lazım :@

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
önceden 1-2 cfg attim sorunsuz eksiklikler vardiye yeni attim en son orjinali cakarken oldu simdi kim bilir ne zaman yeni versiyon gelir ama sitedeki mod arkadslarimizin çözebileceklerine inaniyorum anil olsun rambo olsun bu isin prolari yane :) tek ümidim onlar :)

Mert045

Mert045

Üye
önceden 1-2 cfg attim sorunsuz eksiklikler vardiye yeni attim en son orjinali cakarken oldu simdi kim bilir ne zaman yeni versiyon gelir ama sitedeki mod arkadslarimizin çözebileceklerine inaniyorum anil olsun rambo olsun bu isin prolari yane :) tek ümidim onlar :)

Cfg değil cfw .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun pilini çıkarıp taktın mı? Sanırım telefon Local Mode'de kaldı.

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
ben jaf kullaniyorum vidolu anltim buldum sitemizde ordaki gibi phoenix ile deyil rambo kardesim bataryayi söktim taktim denedim sitede yazilan pekcok seyleri

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ben jaf kullaniyorum vidolu anltim buldum sitemizde ordaki gibi phoenix ile deyil rambo kardesim bataryayi söktim taktim denedim sitede yazilan pekcok seyleri

Oldu mu olmadı mı? Cümle yarım kalmış sanki.

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
rambo kardesim 0lmadi wm ware kurdum xp de denedim mrbilgisayar kardesimizin dedi gibi oda olmadi batarya tak cıkar yapıyorum power bastımda tıtırıyor acılmıyor jafla boxladıktan sonrada rest attı kısımda tele ekran mavı oluyr cizgili yesil oluyor sonra rest atıyor kendıen beyaz kalıyor acılıp kapanmaya baslıyor 1 kere daha boyle yapmıstı oncekı verısıyon kullandımda cfw atarken ogzhnotr kardesimizin dedi taktikle düzeltmistim sanirim gene yeni versiyonun cıkmasını bekliyecegiz suanki sürümde denedim olmuyor

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
yokmu daha fikir kardesim yılbası icin is güc arayan olucak telsiz kaldiq :(

vedatvedat

vedatvedat

Üye
phoenix ile neden denemiyorsun

germir

germir

Üye
jaf ı bırak phoenixle dead yapmayı dene sorun hallolur bilmiyorsan forumda resimli açıklamaları mevcutur

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
olmyor forumdaki resimlerdeki gibi yaptım you tubeden video lu yaptım hatta vm vareyle xp de bile denedim hata aynı kuruyor ediyor en bastaki liste gibi basa dönüyor batarya cıkart kablo cıkart kablo tak fln bubnlarıon oldu menu geliyor yapıyorum gidip gelip bu geliyor yüklüyor yüklüyor aynı menü aciyor :)

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
jaf ile yap o zaman bugüne kadar hep jaf ile cfw atmıştım 5800 a phonix hep sorun yapıyor

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
ztn jaf kullanıyordum phoenix dediniz ona gectim gene olmadş olmuyır illa yeni surumu mu beklicez kac gundur telefonsuzluktan rezil oldum epey :)

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
nokianin sitesini girdim firm blym diye nokianin sitesinde son sürüm 40.21 navifirmde v 41 .10 yane 1-2 seneye fln aca gelecek yane böle giderse yeni versiyon :S

Türe

Türe

Üye
Ben 64 bitle sorunsuz flaslamstm zmaninda :hmmm

crazyadanus

Üye
    Konu Sahibi
yokmu modlardan yada yöneticilerde bi cözüm yeni sürüm cikti sorun aynı hala flashlayamadım telefonsuzluktan 2 telefon parasını faturama yansıdı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...