T.C.K Ekibinin İlk Kişisel Ürünü: OmegA 1. Yapım Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

JRValantin3

JRValantin3

Üye

arka planı değiştirdim :) telefonun açılış resmi yap bence bunu :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
JRValantin3

JRValantin3

Üye
benden çok resim alırsın arşive :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hade Bakalım Bekliyoruz 5800 kullanıcısı olarak

İlk olarak 5230 için yayınlayacağım. Final versiyonunu 5800 için çıkarmayı düşünüyorum. Yavaş yavaş hitap ettiği kitleyi arttırmayı düşünüyorum. Daha sonra başka diller ekleyeceğim. OmegA dediğin yavaş yavaş doğar, aynen ilk çıkışında olduğu gibi :oke:

----------Eklendi @ 23:26:59 ---------- Yazıldı @ 23:09:08 ----------

Şunuda belirteyim: Ekibimizin ilk kişisel ürününü kişisel cihaz olan sadece 5230 için çıkaracağım. Final versiyonundan sonra diğer telefonlar içinde çıkaracağım. En azından böyle düşünüyorum. Kesin değil yani. Vaktim olursa ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sadece bu kadar mod uyguladığım halde RAM'lerde büyük performans gördüm. RAM testlerim:

- Hiçbir ayarı ellemeden RAM ölçümü yaptım. Başlangıçta 67 MB, telefon boşta iken 58 MB, uygulamalar açıp yoğun kullanımdan sonra bu uygulamaları kapattıktan sonra 48 MB boş RAM elde ediyordum.
- C:\Private\101f875a klasörünü silip, KillMe programı ile arkaplanda çalışan 3 uygulamayı kapatıp, menüden "Seçenekler > Çıkış" dedikten sonra telefonun RAM değerleri şöyle oldu:
Açılışta 69 MB boş RAM
Telefon boşta iken ev ekranında profil widgeti varken 61-62 MB boş RAM
Ağır kullandımdan sonra 55 MB boş RAM elde ettim.

anılbaran

anılbaran

Üye
ikon paketi uygulucan mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ikon paketi uygulucan mı ?

Sanmıyorum. Elimde 2 adet tema var. İkiside Windows teması. Biri anna ikonlu. Sonradan kurulan uygulamaların çoğu oto. anna ikonlu oluyor, sistem uygulamalarıda zaten annalı oluyor. Diğer tema ise telefona Windows 7 ikonları katıyor. Bir eksiğini görmedim. Madem ikonlar temalarla değişiyor, hiç ellemeyeceğim. Sadece yeni klasörler oluşturup menü düzenini yapacağım o kadar.

anılbaran

anılbaran

Üye
bende kullanmayım bari :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Anıl ortam senin fw yi sabrszlkla beklik :D

Mert045

Mert045

Üye
Abi n8 icon yap ya .

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence N8, Anna ve diğer ikon destekleri olan temaları Anıl bulup sizinle CFW ile beraber paylaşırsa çok daha güzel olur. Şu bir gerçek: İkon kalitesi arttıkça telefonda hız ve RAM kaybı olmaktadır. C6v41'de zaten düşük olan RAM'i daha da kısmamak lazım. Arkadaş orjinal ikon kullansın, gerisini siz halledersiniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
Bence N8, Anna ve diğer ikon destekleri olan temaları Anıl bulup sizinle CFW ile beraber paylaşırsa çok daha güzel olur. Şu bir gerçek: İkon kalitesi arttıkça telefonda hız ve RAM kaybı olmaktadır. C6v41'de zaten düşük olan RAM'i daha da kısmamak lazım. Arkadaş orjinal ikon kullansın, gerisini siz halledersiniz.
dimi orgınAL kullanıyım

en azından ilk sürüm öyle olsun :pro:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sana bağlı. 3 sürümde çıkarabilirsin: Orjinal, anna, N8.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
dimi orgınAL kullanıyım

en azından ilk sürüm öyle olsun :pro:

Tamam gardas sade yap bakalm.Program ile halledrk gersini taban olarak saglam port olsun orjınalı aratmasn snrasnda adım adım gelr.. :) c6 gibi olsun ekran widgetleri ve sohbet ksmı..

esqalsiz

esqalsiz

Üye
TCK'yı "3 kuruşluk işi abartıyorlar" şeklinde düşünenlere güzel bir yanıt verirsin eğer yaparsan :oke:

Yok kardes dili tr yapım dedm jaf da crt yanmadı :D kolay degl bı yerde hata yaptm sanrsam allah yardmcnz olsun ;)
kardes bide sitede nokia c6(anna icon)yands in teması war onu eklesen tadından yenmez her taraf degisyor :D

Üst Alt