Beta Labs Swype 2.1 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Beta Labs Swype 2.1 sorunu
Bu gün f-secure yi yükleyip şifre koydum fakat kilitlerdiğim zaman şifreyi giremedim:( Şifre gir me yerine tıkladığımda swype açılıyor ve hemen 1 sn sonra yok oluyor ve telefon donuyordu.Bende beta labs a şöyl bir yazı yazacağım

"I can't write F-secure's password with swype ı come across with some writing problems can you write me to help" Acaba doğrumu yapıyorum?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
bunun swype ile alakası yok telefon donuyormus swype telefon dondurmaz şu zamana kadar da bi hata vermedi. tuş takımının gözükmemesi kullandığın fonttan kaynaklanabilir...

celikmstfa

Üye
dostum swype 2.1 in birkaç bugu var örneğin wireless şifresi girmeye çalışırken uyumluluk göstermiyor ve swype ı kapatmanız gerekiyor. f secure ile de böyle bir uyumsuzluğu var herhalde . betalabs 'a da yeterli bi şekilde yazmışsın bi an önce sorununu halledebilmen dileğiyle

LORİEN

LORİEN

Üye
bende de olmuştu rakamların yerini tahmin ederek birkaç denemede açtım telefonu

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
bende de olmuştu rakamların yerini tahmin ederek birkaç denemede açtım telefonu
bende öyle açtım telefonu ama bu seferde tamama tıklayamadım tamama tıklıyınca 8 e felan basıyordu.

----------Eklendi @ 16:47:45 ---------- Yazıldı @ 16:47:26 ----------

bunun swype ile alakası yok telefon donuyormus swype telefon dondurmaz şu zamana kadar da bi hata vermedi. tuş takımının gözükmemesi kullandığın fonttan kaynaklanabilir...
Orjinal fontunu kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt